Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka protože tady je to hodně přehledné a lidi dokáží pomoct a nebo vysvětlit. 😔
A řekla si ji, že si chceš vybírat sama? Ať tě aspoň vezme sebou?
Nedávno si tu měla diskuzi, že ti koupila trička a rifle a chce je od Tebe zaplatit
tak se prestehuj k tátovi, když ti dává 300;- na měsíc. Kdyby taky za něco stal, tak ti to oblečení nakoupi
No jo, jenže tohle my tady nevyřešíme
Píšeš sem opakovaně, jak máš s mámou problémy. Tak proč nejdeš bydlet k tátovi?
No jo, jenže tohle my tady nevyřešíme
Píšeš sem opakovaně, jak máš s mámou problémy. Tak proč nejdeš bydlet k tátovi?
Tak mně to nepřijde jako troll. Hned vedle čtěte, že se stejně starý kluk nevleze do chaty, tak kam ho má matka šoupnout. Nedělám si iluze, je hromada sociálních rodin, které na dětí prdí a nestarají se. Tady bych spíš viděla nešťastnou mladou dívku, jejíž matka dá peníze bůhví kam a aby se neřeklo, koupí teda milostivě v sekáči pár kousků. Myslím taky, že hlavní problém nebude v tom oblečení.
@vokishka píše:
V poslední době se tu nějak množí děcka.
podle mě je to pořád ta stejná ![]()
@Keyllah píše:
podle mě je to pořád ta stejná
těžko říct. Ale i tak bych řekla, že je to vymyšlené.
Tak i matky dělají chyby. Otázku proč ti nikdo nezodpoví, to si lidi kladou léta, proč se někdo chová tak či onak. Tvoje máma má evidentně problémů víc, nic s tím neuděláš, ty nejsi v pozici, kdy bys jí mohla nějak pomoci (peníze nevyděláváš, jsi dítě).
Soustřeď se na to, abys co nejlépe dodělala školu a našla si co nejlepší práci a co nejdříve se odstěhuj. Jestli je to ta maminka, co ti krade peníze, tak zkus i jestli bys nemohla bydlet u příbuzných (táta, babička).
Dobrý den, prosím vás, proč moje máma rychle utrácí peníze? Sama ví, že nemá moc peněz, protože vůbec neumí hospodařit a do práce se ji nechce. Nějaké ty peníze dostává od taty {od jejího přítele}. Platila si prasky v hodnote měsíčně 300KČ a to ji už platí i tata. Ona si už nic nekupuje, co by ji mělo pomoct. Jen sladké a nebo jde do sekáče a tam nakoupí a řve, že si to mám vzít na sebe. Nezajímá ji, že se v tom citim špatně a nebo, že se mi to nelíbí, tak mi řekne, že na domů to je v pohodě. Už i tátovi se to nelíbí, protože se mi kvůli tomu udělali vyrážky a nemůžu se jich zbavit. Já mám rifle nějak 26/27 nebo-li 36/37 a ona mi koupí rifle v sekáči 30 nebo-li 40 a je mi to hodně velké a ona mi řekne, že do toho dorostu. Těch věcí už mám hodne a nemám teď skoro nic na sebe, protože mi kupuje vše velké. Už poslední rok nerostu a ani jsem nepřibrala. Takže proč mi ty velké věci kupuje? Věci si už chci kupovat sama, ale ona mi furt kupuje další a další velké věci. Každý měsíc si koupim nějakou věc na obleceni, nebo dvě, podle toho kdo má narozeniny a jak mi vychází peníze.
já dostávám od táty kapesne a bude mi za chvíli už 14let. Dostávám 3stovky.