Návštěva u kluka

Anonymní
9.6.20 12:21

Návštěva u kluka

Dobrý den, potřebovala bych radu. Nemám se úplně koho zeptat, tak to píšu sem. Mám kluka, dávno už není panic. narozdíl od nej já pořád panna jsem. Už jsme si párkrát otevřeně povídali o tom ze ještě nejsem připravena. Ale včera mi nabídl jestli bych k němu nechtěla přijít. Prej na film. Ještě jsem u nej nikdy nebyla a no nevím co čekat. Kdyby náhodou něco zkoušel, jak ho odmítnout? A po případě co po odmítnutí dal dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5236
9.6.20 12:23

Rekla bych mu dopredu, ze prijdes, ale at si od toho nic neslibuje. A kdyby s necim zacal, tak bych rekla, zes mu rikala, ze jeste nechces. Bud toho necha, nebo bude nalehat, a to je pak asi jedine vhodne reseni odejit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
9.6.20 12:30

Jak dlouho spolu jste? Jestli už trochu dyl, tak se nedivím že naleha.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
9.6.20 12:30

Hele nejjednodušší je předem si naprosto jasně říct, že prostě nechceš sex. Pokud si něčím nejsi jistá, tak je dobré se v klidu předem ujistit, že oba věci vidíte, slyšíte a vnímáte stejně. Malé trapno je lepší než velké mrzení.

To je tvoje plné právo nesouložit, když nechceš a ne - on tě k tomu nemá právo nutit a tlačit na tebe, nepotřebuješ to nijak ospravedlnovat a nebo vysvětlovat.

V okamžiku člověk jen doufá, že na to nedojde, tak pak často v okamžiku kdy se mu děje něco, co nechce, tak často zmrzne a není schopný si ty hranice vytyčit.

jinak přímo na rande, kde někdo překračuje tvoje hranice potřebuješ jasně a nahlas říct- hele tohle nedělej, nechci. Nechat ho tě třeba osahávat, když nechceš a doufat, že si sáhne a přestane většinou nefunguje, protože to že se necháš osahávat a neprotestuješ bohužel málokterý kluk umí číst tak, že to teda přetrpíš a doufáš že dál nezajde, ale má pocit, že tedy dáváš tichem souhlas a chceš aby šel dál.

Takže když mu teď na to pozvání napíšeš něco jako „hele ale opravdu se bavíme jen o filmu a nedojde na trapný pokus kdy ty se mě budeš pokoušet svést a já budu opakovat že ještě s tebou spát nechci a pak z toho budeme oba otrávení, žejo?“

Tak na to odpoví „jasně, jen film“ a kdyby něco přeci jen zkoušel, tak hned ze začátku ho můžeš napůl v žertu odkázat na to že slíbil jen film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.6.20 12:33
@mackA159 píše:
Jak dlouho spolu jste? Jestli už trochu dyl, tak se nedivím že naleha.

To je ale naprosto jedno. Nikdo nemá povinosti či závazek s někým souložit jen proto, že to někdo chce a dokonce s ním chodí. Sex funguje jen když to chtějí oba.

Kretén, co osouloží holku, co ještě nechce a dotlačí ji k tomu tím, že jinak je blbá/divná/opustí ji je dost ubožák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
9.6.20 12:35

Na rovinu ceka, ze bude aspon neco. Nevim, zda delate aspon mazleni, oral, ale jinak vstupujes do jamy lvove. Rozhodne s tim rict mu dopredu, ze nic nebude, je dobry napad. Jinak tve odmitani bere, ze nechces byt za lehkou holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.6.20 12:36

Tak na film muzes jit, predem mu rekni ze des jenom na film, at od toho moc nečeká. Když bude zkouset, rekni jasně ne, ale pokud je normální a reknes mu to předem, tak by nic dělat nemel, v opacnem pripade je to blb a nema cenu byt s nekym, kdo nehledi na tvoje potreby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
9.6.20 12:41
@Ou píše:
To je ale naprosto jedno. Nikdo nemá povinosti či závazek s někým souložit jen proto, že to někdo chce a dokonce s ním chodí. Sex funguje jen když to chtějí oba.Kretén, co osouloží holku, co ještě nechce a dotlačí ji k tomu tím, že jinak je blbá/divná/opustí ji je dost ubožák.

Nikde nezmiňuju že sním má souložit když vyloženě nechce (jsou spolu týden, fakt se na to necítí, tlačí ji dotoho, nutí ji). Ale jestli jsou spolu třeba pul roku, tak nechapu na co čeká.. Nikdo nebude čekat věčně ;) Sama musí vedet jestli ji ten člověk přitahuje i fyzicky, jestli sním chce něco aspoň do budoucna mít, nebo ho jen tahá za nos, že je jí snim dobře. A sama vím o čem píšu, byla jsem s klukem 3 měsíce, a absolutně jsem sním nic, kromě líbání nechtěla mít. Prostě jsem měla nějaký blok vůči němu, ačkoliv byl hezkej, bylo mi sním dobře. Po 3 měsícich se semnou rozešel, protože to nemělo vyznam. O rok později jsem potkala svyho nynějšího manžela, sním jsem se poprvy vyspala po dvouch týdnech naprosto v pohodě… Byl to úplně jiný pocit, šlo to prostě bez zábran…

• Citovat
  • Upravit
31278
9.6.20 12:44

Jestli jste spolu nějakou dobu už a on je „normální“ chlap, tak věz, že to pozvání bude mít i sexuální podtext…takže určitě vyjasnit hned ještě než přijedeš.
Ou to napsala dobře, dát dopředu jasně najevo, že jen film, že by bylo oboustranně maximálně trapné, kdyby on naléhal a ty ses bála něco říct, nebo si od něj odešla ve vzteku/pláči.
Prostě jasně, stručně, jednoznačně.
Jo a vřele doporučuju si dopředu rozmyslet, co mu ještě dovolíš a co už ne (líbání, nějaký osahávání,…), protože přemýšlet o tom až ve chvíli, kdy už tě klátí na gauč, není moc dobrej plán ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19570
9.6.20 12:47
@mackA159 píše:
Nikde nezmiňuju že sním má souložit když vyloženě nechce (jsou spolu týden, fakt se na to necítí, tlačí ji dotoho, nutí ji). Ale jestli jsou spolu třeba pul roku, tak nechapu na co čeká.. Nikdo nebude čekat věčně ;) Sama musí vedet jestli ji ten člověk přitahuje i fyzicky, jestli sním chce něco aspoň do budoucna mít, nebo ho jen tahá za nos, že je jí snim dobře. A sama vím o čem píšu, byla jsem s klukem 3 měsíce, a absolutně jsem sním nic, kromě líbání nechtěla mít. Prostě jsem měla nějaký blok vůči němu, ačkoliv byl hezkej, bylo mi sním dobře. Po 3 měsícich se semnou rozešel, protože to nemělo vyznam. O rok později jsem potkala svyho nynějšího manžela, sním jsem se poprvy vyspala po dvouch týdnech naprosto v pohodě… Byl to úplně jiný pocit, šlo to prostě bez zábran…

Zakladatelka nepíše, kolik je jí let. Poradila bys tohle i patnáctilete holce?
Kdyz nechce, nechce. Borec to musi pochopit, nebo pryč od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.20 12:56
@mackA159 píše:

@mackA159 @mackA159

No nejde tu úplně tak o tohle, je mi 15 let jemu 16. Jsme spolu od nějakých 11 let snad.. Taková ta první láska dá se říct. Nějak od 13 let se odpanil a já to brala tak ze já tomu tohle dat zatím nemůžu/nechci. Ale teď už je to jiný, od posledního incidentu když spal s jednou holku začalo mi to vadit a řekla jsem mu to. Co vim od té doby s nikým nespal. (Náš vztah obsahuje něco jako nejlepší kamarádI s líbáním, mazlenim a třeba i ruka na zadku mi nevadí.) Ale proste v 15 letech se necítím na to ještě s nim spát. Vim ze mu asi pletu hlavu, ale nechci o nej přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
9.6.20 13:05

@Eleanor Dvorová na tom, že nechceš s klukem spát, není nic v nepořádku. Neměj pocit, že bys měla, protože on by chtěl. Na sex musí být dva a oba musejí chtít, jinak to poškodí nejen ten vztah, ale i tebe. Jako z pohledu „dospělých“ je pozvání na film téměř stoprocentně pokus o sex, takže bych mu předem řekla/napsala že ok, ale pořád nejsi připravená zajít dál, než kam jste se zatím dostali. Pokud na tebe bude tlačit, tak odejít - i za cenu, že bys ho ztratila, takovej za to stejně nestojí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
9.6.20 13:15
@tereza12345 píše:
Zakladatelka nepíše, kolik je jí let. Poradila bys tohle i patnáctilete holce?
Kdyz nechce, nechce. Borec to musi pochopit, nebo pryč od něj.

Tak ze psaní mi přišlo že je příteli třeba aspoň 20.. Když už tedy někoho měl. Pod tvým komentářem písem že je mu 16,a ji 15… A jsou spolu od 11. :) přijde mi cely ten,, vztah,, zvláštní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová