Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nazor mam ten, ze je mi docela jedno, jake kdo pouziva hygienicke pomucky. Kdyz ti to vyhovuje, aspon usetris ![]()
Po toaletním papíru snad sáhne každá když není zbytí. Důležité je jak často měníš jinak je opravdu jedno co ti vyhovuje a slouží ![]()
Párkrát jsem to použila, když mě to z ničeho nic překvapilo třeba ve škole nebo u doktora..ale vůbec mi to nevyhovuje a já bych to nikdy takhle nedělala.. ale každého vec ![]()
Jako nestrkáš to do pochvy ne?
a používáš kolika vrstvý a s vůní, či bez?
@Anonymní píše:Že je mi to jedno
Místo tamponu, vložek.. pouzivam toaletak, sruluju si ho a dam si ho tam. Slouží mi to lepe jak vložka, nebo tampon. Jaky na to mate nazor?
@Anonymní píše:Že je to skvělý vtip 🤣 🤘
Místo tamponu, vložek.. pouzivam toaletak, sruluju si ho a dam si ho tam. Slouží mi to lepe jak vložka, nebo tampon. Jaky na to mate nazor?
@Anonymní píše:
Dělám to taky, nepřijde mi na tom zase až tak nic zvláštního.
Muj názor je, že už mě tady nemůže nic prekvapit
jak to delas v noci? To si tam strcis za sebou 2 cele rolicky, abys neprotekla?
@Afrikana píše:
Nazor mam ten, ze je mi docela jedno, jake kdo pouziva hygienicke pomucky. Kdyz ti to vyhovuje, aspon usetris
Myslis?
on toaletak je docela drahej a kolik ho asi musi za den použít ![]()