Co je to za symbol? Šperky- co značí?

8.6.20 15:00

Co je to za symbol? Šperky- co značí?

Dobrý den, přeji všem :D. Nevíte někdo co je to za symbol? Dostala jsem ho už dávno, ale nevím co je hlavně to okolo té hvězdičky… :nevim:. Trochu jsem se bála, že to bude mít celé nějakou spojitost s hákovým křížem--

Příspěvek upraven 08.06.20 v 15:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1326
8.6.20 15:05

Možná šestky, možná spermie… Možná nic :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.20 15:12
@Lulina999
@Lulina999 píše:
Možná šestky, možná spermie… Možná nic :lol: :cert:

8o to mi moc nepomohlo :mrgreen:, ale máte pravdu, že to tak vypadá, proto nevím zda je to vhodné do společnosti :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
8.6.20 15:14

Vypadá to jako motiv Balance (andělský motiv), ale taky to nemusí být nic, jenom nějaká okrasa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.6.20 15:16
@Karkulkavkasi píše:
@Lulina9998o to mi moc nepomohlo :mrgreen:, ale máte pravdu, že to tak vypadá, proto nevím zda je to vhodné do společnosti :oops: :D

Jasně, co by ne, je to prostě ozdoba jako každá jiná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.6.20 16:00

To druhé bude nějaká severská mytologie (vypadá to jako finská svastika), problém spíš bude s tím, že hodně lidí v tom bohužel tu nacistickou svastiku uvidí… Ale jako z estetického hlediska je to pěkné. :think: To první bude taky něco takového (ale fakt nevím, jestli je to z Asie, nebo z Evropy), u toho bych pobouření nečekala, asi jiný symbol slunce. Já bych to radši nenosila, ale myslím, že závadné to není (spíš bych se bála, že v tom lidi uvidí ten hákový kříž) - ale co si budeme říkat, neonacisti ty šperky berou právě odtud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
8.6.20 16:12

Tak to druhé je staroslovanské. Chrání před pomluvami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40457
8.6.20 16:41

@Karkulkavkasi

To první je symbol Slunce a to druhé dvojitá svastika, klidně bych to nosila, jestli Ti to je sympatické… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová