Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi to úplně jedno
proč by třeba řidič tetování mohl mít a učitel nebo lékař ne? Každej kdo ještě v dnešní době odsuzuje za takové banality jako tetování nebo piercing je u mě prostě trotl
Je to jejich tělo tak ať si s ním dělají co chtějí ![]()
Mam v rodice policajty a musi mit tetovani zakryte. Pro me tetovani na obliceji uplny hnus a divam se blbe na každého takoveho. Ale jinak kdyz se to da zakryt, tak to je v pohode. Piercing mi vadi ten krouzek v nose, to je ulet.
Měla jsem učitele cca 40 let a měl piercing v nose, nebyl teda Čech. Nikdo s tím problém neměl, naopak, byl u všech nejoblíbenější.
@Parninas
Zachránit život bych si nechala, ale osobně se mi tetování nelíbí. A kov v kůži už vůbec ne. Myslím si, že samotná kůže je dokonalá a netřeba ji hyzdit.
@cecetka píše:
Tetovani se mi celkove nelibi
To beru, každý má právo na to, aby se mu líbilo co chce. Ale vadilo by ti například, že by někdo s nápisem na ruce (nezakrytým) učil tvé dítě?
Já tetování nemám a žádné takové povolání, kde by to vadilo v plánu nemám dělat, ale zajímá mě, jak lidé přistupují k těmhle situacím, které se v dnešní době objevují víc a víc (předpokládám).
![]()
Já moc nevím, jak se k tomu postavit. Na jednu stranu, ať si každý se svým tělem děláš co chce. Na stranu druhou, tetování a piercing si podvědomě řadím k určité sortě lidí, která se na učitele, policisty, lékaře apod úplně nehodí. Každopádně nejvíc by záleželo na tom, jaký ten člověk je. To, že někdo nemá tetování neznamená, že není blbec.
Piercing se mi nelíbí nikde na těle, natož obličeji. Přijde mi to nehezké. Vkusné tetování, proč ne, ikdyž já žádné nemám. V obličeji mi to přijde zase úplně mimo. Ale ať si každý má co chce a kde chce. Nevadilo by mi to ani u učitele, ani u doktora. Maximálně si v hlavě řeknu něco ve smyslu, že to nechápu
ale určitě bych ho jako člověka nijak nesoudila a už vůbec bych nepochybovala o tom, že by kvůli tetování byl horší například ten učitel. Naopak může být lepší, proč by ne ![]()
Já osobně mám potetovanou celou ruku, celá záda a nad prsem. A co? Líbí se mi to. Teda nenechala bych si nic udělat na obličej, to se mi nelíbí. ![]()
Nápisy a citáty mi teda přijdou divné, ale každému se líbí něco jiného. ![]()
Nevidím důvod, proč by v dnešní době někdo mohl a někdo nemohl mít tetování/piercing. ![]()
Mě je to úplně jedno
a tetovani se mi líbí, sama je ovsem mám. Piercing také ( ne má viditelných místech)
Jelikož vypadám takhle, asi by bylo divné, kdyby to zrovna mně vadilo ![]()
Tetování jsem ale zatím viděla jen u jediného policisty. Myslela jsem, že viditelné povoleno nemají, alespoň tak to vždy stálo v podmínkách k přijetí do služby ![]()
Je mi to jedno, sama sem delal v nemocnici a potetovany skoro kazdy
u ucitele mi spis zajima co ma v hlave nez na ni.
@Lulina999 a co pro tebe znamená ten paroháč, kterého ukazuješ?
Nemam to rada, nelibi se mi to, ale pokud by ten doktor/ucitel byl schopny, tak bych to neresila. Vadilo by mi to u partnera, pitetovaneho nebo s piercingem bychcsi nevybrala.
Ahoj, zajímal by mě váš názor na tetování nebo piercingy na viditelných místech například u učitelů, lékařů, policistů apod. Vadilo by vám to? Nebo by vám to naopak bylo úplně jedno?
Například že by měl učitel vytetovaný nějaký nápis na ruce nebo piercing v nose (ne například potetovaný obličej apod, to už jsou takové extrémy). Mě osobně by to bylo úplně jedno, protože co si člověk dělá se svým tělem je jen jeho věc a zajímá mě jen výsledek té dané práce kterou vykonává. A to si myslím, že na to piercing/tetování vážně vliv nemá.
Náhodou jsem se dostala k diskuzi na toto téma a až mě zarazilo kolik lidí by s tak banální věcí mělo problém.
U nás o tom už dobrou hodinku diskutujeme, tak by mě zajímalo jak to mají ostatní.