Mama test VS máma test comfort

1896
25.3.16 16:48

Mama test VS máma test comfort

Jaky mate zkusenosti tady těma dvouma testama a který je lepší podle vás? :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
25.3.16 18:02

Lepší je přece ten, který ukáže 2 čárky, ne? :lol:
Ale vážné, nevím, nemám zkušenost. Možná některý z nich ukazuje dřív rané těhotenství, ale co tady pročítám, tak kolikrát je lepší testovat později, než být potom zklamaná, že přišla menstruace a odešlo to s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
25.3.16 22:25

@JayLee @Catarin Děkuji :) Já to mela dostat včera a zatím nic dneska odpolko test a byl slabounkej a test byl lady max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
25.3.16 22:32

Přikládám foto :) @Catarin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
25.3.16 22:42

@Catarin no podle známí je tam vidět dušík testovat budu v pondělí a koupím ten mama test comfort :srdce: jinak Já už jednoho ďáblíka mam jsou mu dva roky a čtvrt ☺☺ jenom sem nějak vyšla ze cviků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
25.3.16 22:49

@Catarin no to taky doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
25.3.16 22:54

A v kolikatym jsi týdnů? :) no jsem zvědavá a to jsme se ani nesnažili :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
25.3.16 23:29

@Catarin jo takhle :) tak držím palce Já bych podle poslední MS mela bejt ve 4+0tt a můžu se zeptat od kud jsi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
25.3.16 23:55

@Catarin to jo 8) Já z Pardubic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
26.3.16 00:07

@Catarin haha to de :D no to jo trutnov je zhruba hodinu od Pce :) a co bys chtěla radši holčičku nebo chlapečka? :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
26.3.16 00:35

@Catarin no Já jelikož holčičku mela ale o tu jsem přišla :,( a tedka mam chlapečka :srdce: hele to fakt ne jelikož jsme se o mimi ani nesnažili :D ale myslím si že přítel by chtěl kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
26.3.16 15:42

@Catarin no uvidíme třeba jo :) test budu dělat v pondělí :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
26.3.16 16:15
@Catarin píše:
Tak to je mi moc líto :( každej chlap chce spíš kluka než holku, nikdy jsem se nesetkala s tím, že by to bylo naopak :mrgreen:…tak uvidíte, třeba se zadaří… :hug:

my se ted s mojim snazime, a teoreticky jsme ten ´´opak´´, on by radsi holcicku, ja chlapecka :D ale neni to pro nas vubec dulezite, hlavne, kdyz bude zdrave :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
26.3.16 16:47
@Catarin píše:
Tak s tím se setkávám asi opravdu poprvé, ale jinak máš pravdu, hlavně aby to bylo zdravé ať už to bude holčička nebo chlapeček, zdraví je nejdůležitější :kytka:

tak tak, a vždycky jsem měla všechno obráceně, já su taková anomálie :mrgreen: :mrgreen: možná proto, že nemam ráda nudu :mrgreen: :mrgreen:

samozřejmě jako správná ulítlá ještě nemám ani pozitivní test a už přemýšlím nad jmény, což je pro mě obří oříšek tedy :roll: chtěla mít alespoň představu třeba 5 jmen z každého pohlaví…a nic :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
26.3.16 18:25
@Catarin píše:
Tak to já se musím přiznat, že nad jmény jsem taky přemýšlela ještě než se objevil 1. pozitivní testík :mrgreen:…naštěstí jsme se snoubencem dlouho nepřemýšleli a shodli jsme se na tom že kluk bude Martin a holčička Eva :palec:Mohu se zeptat v kolikátém jsi tt? Nebo jak jste vy daleko? :)

Tak to máte dobré, že jste se shodli :palec: - já už psala, my jsme ve fázi snažení, zatím to nevyšlo, teď probíhá ovu, tak snad teď :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí