Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jaky mate zkusenosti tady těma dvouma testama a který je lepší podle vás?
![]()
Lepší je přece ten, který ukáže 2 čárky, ne? ![]()
Ale vážné, nevím, nemám zkušenost. Možná některý z nich ukazuje dřív rané těhotenství, ale co tady pročítám, tak kolikrát je lepší testovat později, než být potom zklamaná, že přišla menstruace a odešlo to s ní.
@JayLee @Catarin Děkuji
Já to mela dostat včera a zatím nic dneska odpolko test a byl slabounkej a test byl lady max
@Catarin no podle známí je tam vidět dušík testovat budu v pondělí a koupím ten mama test comfort
jinak Já už jednoho ďáblíka mam jsou mu dva roky a čtvrt ☺☺ jenom sem nějak vyšla ze cviků ![]()
A v kolikatym jsi týdnů?
no jsem zvědavá a to jsme se ani nesnažili
![]()
@Catarin jo takhle
tak držím palce Já bych podle poslední MS mela bejt ve 4+0tt a můžu se zeptat od kud jsi? ![]()
@Catarin haha to de
no to jo trutnov je zhruba hodinu od Pce
a co bys chtěla radši holčičku nebo chlapečka?
![]()
@Catarin no Já jelikož holčičku mela ale o tu jsem přišla
a tedka mam chlapečka
hele to fakt ne jelikož jsme se o mimi ani nesnažili
ale myslím si že přítel by chtěl kluka ![]()
@Catarin píše:
Tak to je mi moc lítokaždej chlap chce spíš kluka než holku, nikdy jsem se nesetkala s tím, že by to bylo naopak
…tak uvidíte, třeba se zadaří…
my se ted s mojim snazime, a teoreticky jsme ten ´´opak´´, on by radsi holcicku, ja chlapecka
ale neni to pro nas vubec dulezite, hlavne, kdyz bude zdrave
![]()
@Catarin píše:
Tak s tím se setkávám asi opravdu poprvé, ale jinak máš pravdu, hlavně aby to bylo zdravé ať už to bude holčička nebo chlapeček, zdraví je nejdůležitější
tak tak, a vždycky jsem měla všechno obráceně, já su taková anomálie
možná proto, že nemam ráda nudu
![]()
samozřejmě jako správná ulítlá ještě nemám ani pozitivní test a už přemýšlím nad jmény, což je pro mě obří oříšek tedy
chtěla mít alespoň představu třeba 5 jmen z každého pohlaví…a nic ![]()
@Catarin píše:
Tak to já se musím přiznat, že nad jmény jsem taky přemýšlela ještě než se objevil 1. pozitivní testík…naštěstí jsme se snoubencem dlouho nepřemýšleli a shodli jsme se na tom že kluk bude Martin a holčička Eva
Mohu se zeptat v kolikátém jsi tt? Nebo jak jste vy daleko?
Tak to máte dobré, že jste se shodli
- já už psala, my jsme ve fázi snažení, zatím to nevyšlo, teď probíhá ovu, tak snad teď
![]()