Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, je mi 17 a už od Silvestra mě bolí břicho. Bylo mi i na zvracení, ale nezvracela jsem, už asi 3 týdny ani nepotrebuju. No ale radši jsem si udelala tehotensky test, asi něco okolo 20.1. (plus mínus.) a byl negativní (mozna maly duch, ale to je spis jen fakt po zamoureni oka.. No a neco okolo 28.1 jsem byla u gynekologa, kde jsme rekla, jaké mam problem, a kdyz me vyšetřil, rekl, ze je vse v poradku a ze žádné změny ani nevidí v děloze. Tak to bylo fajn, ale furt to nepřestávalo. Tak jsem si udelala test jeste asi 23.2, ten byl taky negativní, ale bylo to ráno po plese, kde jsem mela trochu alkoholu.. Prý by to nemelo ovlivnit.. Beru HA uz asi rok, a i v lednu, i v únoru jsem měsíčky měla,, užívám menstruační kalisek, tudíž muzu sledovat a krev je tmavší a docela hrudkovita.. Dekuji mlč za radu!!
@Gabcca @levante jestli jste se s něčím podobným treba setkaly, nebo tak :/ docela me to děsí.. Začala jsem docela jist, byla jsem takova normalne hubená, a ted mi roste břicho, ale je takove tvrdší.. :/
@Pavla1027297 nesetkala jsem se s tím, ale těhotná nejsi. zašla bych spíš k obvoďákovi.
@Pavla1027297 píše:
@Gabcca @levante jestli jste se s něčím podobným treba setkaly, nebo tak :/ docela me to děsí.. Začala jsem docela jist, byla jsem takova normalne hubená, a ted mi roste břicho, ale je takove tvrdší.. :/
Jestli bereš HA, zároveň ti testy
potvrdily negativní výsledek, tak těhotná nejsi. Jestli ti nebývá dobře, zajdi si normálně k doktorovi
Břicho roste až kolem 4-5mesice těhotenství, tím to nebude ![]()
@Pavla1027297 Spíš máš takovou fobii z těhotenství, že si vsugerováváš těhu. Třeba js po antině přibrala, ale těhotná určitě nebudeš. To by byla velké náhoda, že by jsi otěhotněla přes HA a test byl negativní i v 5 měsíci když máš to břicho
nebo ti nesedla antina tak se něco děje. To si zajdi spíš k doktorovi ne??? S těhotenstvím to nesouvisí
Pokud ti gyndař potvrdil, že těhu nejsi a pořád ti není dobře, zašla bych určitě k obvoďákovi, ten tě pošle na nějaké testy určitě a pak uvidíš, čím by to mohlo být ![]()
Děkuji moc za rady! A děkuji, že mě neodsuzujete, že to je treba blby dotaz..! ![]()
@Bobby Někde jsem četla, že to může ovlivnit
děkuji moc za odpověd! ![]()
@Pavla1027297 na test určitě ne. Antibiotika mohou snížit účinky antikoncepce, ale test z moči kde se gravidita pozná podle hcg určitě ne. A kor kdybys byla v takovém stadiu, že ti roste břicho
nešil nebo nesoulož
![]()