Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano šance tam je. Ale taky to mohlo s touto MS odejít. Testovala jsi moc brzy a teď se zbytečně nervuješ.
Tehotna byt samozrejme muzes ale taky se muze jednat o potrat ktery ti ted odejde s ms.. Jak psala Run testovala jsi moc brzy ted budes zbytecne ve stresu protoze nevis co se deje.. Co te vedlo testovat uz pred ms..? Nechci rypat, jen me to fakt zajima.. ![]()
Souhlasím, že zbytečně brzo testuješ a i chodíš doktoru. Ale chápu že je to težké
Na utz je většinou něco vidět až tak týden po vynechání, moje doktorka objednává nejdřív dva týdny po vynechání. pokud nejsou nějaké problémy, aby tam už bylo něco vidět.
Taky testuju už před ms, ale zároveň počítám s tím, že pokud by čárka byla, může ms stejně přijít - vajíčko se špatně nebo vůbec neuhnízdí a odejde s ms. Samozřejmě můžeš být i těhotná a přesto menstruovat, nezbývá ale než čekat a zkusit si za pár dní udělat test, jestli čárka sílí, nebo teda v tvém případě se to ukáže dřív na krvi.
Jinak výsledky krve můžou být v začátku ještě malé, že podle nich stejně neví jistě, jestli těhotná jsi nebo ne. proto se dělá další odběr, aby se vidělo jestli hodnoty rostou.
Ahoj holky, mozem otazocku alebo skor nazor? Asi pred styrmi tyzdnami sme mali s partnerom nechraneny pohlavny styk.. Asi po styroch dnoch od pohl. styku ma zacalo boliet v podbrusku a akoby pichat, raz na lavej, raz na pravej strane…Urobila som si dva testy a boli tam slabunke ciarocky. Menstruaciu mam pravidelnu a dostala som ju minulu stredu, ale v piatok uz skoncila a bola nejaka slaba…Pri menstruacii mam velke bolesti a mam ju silnu, zhruba 5-6dni…Urobila som si tt test, ale bol negativny…Podbrusko ma boli stale, picha nadalej a kazdy den ma boli hlava..V pondelok som objednana k doktorke, tak mam trosku strach, co to moze byt…Ak s tym mate niektora skusenosti, tak prosim napiste…Iba ma zaujimavu vase skusenosti…Mimco by sme moc chteli…
Dakujem krasne za vase nazory. ![]()
To vím jedno dítě už mám. testovala jsem se protože mi moje prakticka dr. napsala antibiotika a tím že se s přítelem snažíme o mimi tak jsem si radši udělala test než jsem antibiotika měla začít brát.
Jo tak to chapu ze jsi testovala kvuli tem antibiotikam.. Budu drzet palce at se miminko udrzi a je vse v poradku..
Podle mě na vše moc spěcháte.. hned test, objednání k doktorovi, testy krve… Doktor to nevidí hned a taky trvá než se do krve dostanou hormony.. Já jsem těhu a na první prohlídku k ženskému jdu až po pulce 8. tt.
Já těhu u syna měla rizikové protože mám rozdvojenou dělohu. a se synem jsem byla na první prohlídce v 6tt a doktor říkal že b to bylo možné vidět už tak před 2-3 týdny…a ted se o miminko snažíme a teď nevím… budu muset počkat.
jinak já šla k doktorovi protože já tam volala a řekla co a jak je a doktor mi rekl kdy jsem mela MS naposledy atd atd…a potom mi řekl at normalne prijdu toho a toho protoze rikal ze mam tu rozdvojenou delohu a kdybych byla že je to potreba hlidat ze u toho by mohl byt problem ze muzu byt rada ze jsem syna odnosila bez komplikaci a je to krasny a zdavy kluk a ze o to druhy stojime at tam prijdu ze si to pro jistotu chce ohlidat
Holky tak v patek jsem to dostala ale je nedele rano a ja to uz id vecera to nemam a celou dobu me poboliva bricho normalne to mivam cca 6dni
![]()
Tak uvidíš, zda se ještě nerozjede, zkus ještě test, můžeš i slabě krvácet a mimi bude OK…
dobrý den s přítelem se snažíme o mimi už dlouho nedostala sem to celý říjen tak sem si udělala včera test a byli tam // jen ta druha světlejší a dneska ráno sem dostála menstruaci břicho mně bolí mohla by ste mi jedná zvas prosím poradit co to může být ????????
Ahoj 14.3. jsem si udělala tětu. test a ukázali se dvě čárky i když ta druhá byla o hodně světlejší. takle se to opakovalo tři dny. na všech 5 test byli 2 čárky a mela jsem to správně dostat okolo 17.3 takže byl ještě čas ale radši jsem se objednala k dr.. ten mě po vyšetření oznámil že nic nevidí ale že to neznamená že nejsem těhu ale že spíš je ještě brzy když na to aby něco vydel. sestřička mi vzala krev a dnes jsem si měla volat na výsledky. když jsem volala tak mi říkala něco čemu jsem vůbec nerozuměla ale řekla že ve čtvrtek mám dorazit na další krev. i když prohlíku mám plánovanou až 29.3. a hned odpo jsem to dostala a strašně mě bolí v kříži jako při každé jiné MS ale normálně mě záda bolí až druhý den MS. myslíte že bych mohla být těhotná?? s přítelem se o mimi snažíme a jedno už dvouleté máme doma.