Udělal se do mě teď mám strach

Anonymní
18.3.16 01:40

Udělal se do mě teď mám strach

Ahoj, chci se na něěco zeptat.

Nedávno se do mě udělal přítel asi den po ovulaci a uklidńoval mě tím, že se má za sebou život a že je nejspíš neplodný. Tím životem myslím drogy. Dále mi povídal, že se udělal takhle už do hodně holek a nikdy nic…
Já bych si teď nejraději dala pár facek za tohle. Může mě prosím někdo zasvětit do toho, jak je to s drogami a plodností?
Vážně mám strach, že otěhotním a né malý. Už mám jednoho sviště, takže plodná asi budu…
A popřípadě za jak dlouho to zjistím? Vím, že po vynechané menstruaci, ale neexistují nějaké testy před?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
18.3.16 01:47

S drogami nevim, test si muzes zkusit udelat cca 10 dni po ovulaci, ale bude to stejne nanic, i kdyz bude negativni, tak nemas „vyhrano.“ Priste zvaz Postinor, pokud nechces byt tehotna a k necemu takovemu dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
18.3.16 02:07

Jsi mama od ditete a nechranis se s takovym chlapem - bere drogy, udelal se do kdejaky… nemas nejakou sebeuctu?
A jinak plodnych fetaku znam dost, takze keca. Jestli je neplodny, v coz asi doufej, neni to z fetu.

No test si udelat muzes - 7 dni po oplozeni by mel byt pozitivni ten nejcitlivejsi, z ranni moci. Tak si to spocti,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.16 05:21

Tak třeba můj bývalý stále bere rok, jednou jsme se vyspali a já otěhotněla, ani jsem nepoznala ze se udělal, myslela jsem ze ne jelikož jsme měli přerušovány styk, ale asi kapka… Měsíc zpátky jsem byla na. přerušení :( je to hrozny, stydim se za to za sebe, na něj se zlobim ale stalo se, musím žít dal pro syna aby jsme se měli dobře, musím chodit do prace abych mela na dluhy, na nájem, na jídlo…

• Citovat
  • Upravit
278
18.3.16 05:57

Jak už tu zaznělo, můžeš to zkusit těch 7 dní po, a uvidíš. Každopádně nechápu, proč sis nedošla pro Postinor, který je volně prodejný..a už vůbec nechápu, že spíš bez ochrany když dítě nechceš.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6874
18.3.16 05:57
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se na něěco zeptat.Nedávno se do mě udělal přítel asi den po ovulaci a uklidńoval mě tím, že se má za sebou život a že je nejspíš neplodný. Tím životem myslím drogy. Dále mi povídal, že se udělal takhle už do hodně holek a nikdy nic…
Já bych si teď nejraději dala pár facek za tohle. Může mě prosím někdo zasvětit do toho, jak je to s drogami a plodností?
Vážně mám strach, že otěhotním a né malý. Už mám jednoho sviště, takže plodná asi budu…
A popřípadě za jak dlouho to zjistím? Vím, že po vynechané menstruaci, ale neexistují nějaké testy před?

Mě celkově zaráží, že spíš s chlapcem s drogovou minulosti bez ochrany!!! Ma potvrzení od doktora, že je zdravý?
Musíš počkat na MS, testovala bych nejdříve 10dnu po styku, další tak za 14 dnů.
Doufám, že to dopadne dobře a tobě život jen ukázal výhružný prst. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
18.3.16 06:00
@Anonymní píše:
Tak třeba můj bývalý stále bere rok, jednou jsme se vyspali a já otěhotněla, ani jsem nepoznala ze se udělal, myslela jsem ze ne jelikož jsme měli přerušovány styk, ale asi kapka… Měsíc zpátky jsem byla na. přerušení :( je to hrozny, stydim se za to za sebe, na něj se zlobim ale stalo se, musím žít dal pro syna aby jsme se měli dobře, musím chodit do prace abych mela na dluhy, na nájem, na jídlo…

Zlobit by ses měla především na sebe. Přerušovaný styk není antikoncepce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.3.16 06:23
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se na něěco zeptat.Nedávno se do mě udělal přítel asi den po ovulaci a uklidńoval mě tím, že se má za sebou život a že je nejspíš neplodný. Tím životem myslím drogy. Dále mi povídal, že se udělal takhle už do hodně holek a nikdy nic…
A popřípadě za jak dlouho to zjistím? Vím, že po vynechané menstruaci, ale neexistují nějaké testy před?

NA co jsi proboha myslela? :nevim: Udělej si za cca 14 dní test, to už by potencionálně těhotenství mělo být vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.3.16 06:29
@Anonymní píše:

jo, dej si pár facek :zed: jak můžeš být takhle naivní opravdu nepochopim. Nechci dítě, chránim se, ne? jsi fakt hloupá. Myslíš, že každej feťák je neplodnej? to je dobrá kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1294
18.3.16 06:36
@kve-tinka píše:
Mě celkově zaráží, že spíš s chlapcem s drogovou minulosti bez ochrany!!! Ma potvrzení od doktora, že je zdravý?
Musíš počkat na MS, testovala bych nejdříve 10dnu po styku, další tak za 14 dnů.
Doufám, že to dopadne dobře a tobě život jen ukázal výhružný prst. ;)

Přesně, já vždycky říkala, že dítě je to nejhezčí ze všech možností, co si člověk ze sexu může odnést. Takže s takovým partnerem jedině kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
18.3.16 06:47

Resila jsem to nedavno. Praskl nam kondom na konci MS. Doktor mi rekl, ze test tak pet dni pred dalsi MS. A on ze to stejne pozna az po sesti tydnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.3.16 06:54

Myslím, že mimino by bylo o dost lepší, než HIV nebo žloutenka C…

Jinak test tak 14 dní po sexu - ideálně asi zajít na krev, tam to bude jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.3.16 06:55

Každopádně si běž na testy. Nechtěné těhotenství je jedna věc, ale to je jen jedna z věcí, ke které ti mohl dopomoci. Obzvláště pokud si i píchal a je promiskuitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.3.16 07:06

Být tebou tak si zajdu i na jiné testy než je ten těhotenský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
18.3.16 07:15

No tady v diskusi už všechno bylo shrnuto, není co dodat :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí