Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
647
17.3.16 20:14

Od //

Ahojky dámy,
chtěla jsem si zkrátit to nekonečné čekání :)
7 měsíců jsme se snažili o mimi a teď KONEČNĚ MS nedorazila a test pozitivní (lehce), tak jsme volala na gyndu a mám si zavolat a objednat se až za týden, že mě vezmou nejdřív za 14 dní, takže skoro věčnost :( :D
Je tu některá z vás, která taky čeká na první návštěvu? V jakém tt asi jste a na jaký tt vám vychází první návštěva?
Jak dlouho jste se snažili a co pomáhalo/nepomáhalo?
Těším se, že už bude o 14 dní později :D
PS: bojíte se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
647
17.3.16 20:25

@Catarin tééda už 21 DPO, tak to určitě dej vědět co už bylo vidět ;)
Moc gratuluji :) Máš štěstí, že tě dr už vezme, já musím čekat těch aspoň 14 dní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.16 20:29

Ahoj, našla jsem dvě čárky první den vynechání MS a objednala se až na 7+4. Bylo to ok a už bylo vidět srdíčko. Čekání je hrůza, ale to je cely těhotenství… :zed: od utz k dalšímu. U myho doktora jsou kontroly až po 4 týdnech, takže věčnost

• Citovat
  • Upravit
26716
17.3.16 20:29

@Petty4 ja jsem si udelala pozitivni test asi pred dvema tydny, ale k doktorovi jsem se jeste neobjednala. Je brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
17.3.16 20:32

Objednává se až později tak kolem 9 týdne. Baba počůrá papírek a hned letí na gyndu kde nejde nic vidět a gynekolog sám neví. Pak baba brečí a plaší co si o tom kdo myslí. Dřív jak v 7 týdnu bych určitě nešla, je to zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
17.3.16 20:40

@Catarin mě taky zjistili brzo, ale je to zbytečné. Navíc nikdy nevíš kdy si otěhotněla a většinou je mimino menší než si mamina myslí. Nedávno tady byla stejná diskuze a všechny zkušenější psaly to samé ;) pokud žena nekrvácí nebo nemá problémy je zbytečné ram lozit když ještě nejde vidět srdeční akce. A ta jde vidět nejdřív v 6 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.3.16 20:46

@Mexie jj souhlas. Taky srdecni akce je u kazdeho jindy, takze zatimco jedna ji mela uz v sestem, druha az v sedmem a uz jsou nervy, zbytecny. Ja jsem dnes dle mych poctu 5+6 tak k dr pujdu za ty dva tydny cca. To uz bude jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
17.3.16 20:48

Pro všechny, kterým je líto, že je dr. neobjedná hned po vynechání ms, tak těhotenství stejně nepotvrdí dřív než je vidět srdíčko a to bývá až 7tt a musí být kvalitní UZ. Pokud jde člověk moc brzo a nic není vidět, tak bývá zbytečně strašen, že by to mohlo být mimoděložní těhotenství. Osobně bych se přimlouvala k objednání až na 7+něco. Při problémech (krvácení, bolesti břicha) pak na pohotovost, ev. ráno bez objednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.3.16 20:54

@Catarin tak ona ti to potvrdi. Na utz bude uz asi videt gestacni vacek plus ti naberou krev. Jen jeste asi nebude srdecni akce a pujdes tam treba za dva tydny znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
17.3.16 20:54

@Catarin
Jde o to, ze uvidí jen vacek, na srdce je jeste brzo, zbytečně tam teď pujdes, test ti vyšel, vic ti stejne neřekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
17.3.16 20:55

@Catarin Pokud máš trombofilní mutaci a budeš si během těhotenství muset píchat nízkomolekulární heparin, tak zítra zajdi. Pokud ti vyšel pozitivní těhotenský test, tak ti ho asi i rovnou nasadí, i kdyby nic vidět ještě nebylo, to je jeden z případů, kdy má smysl tam chodit brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.3.16 21:06
@Catarin píše:
@Mexie 9. týden bych řekla že je už maličko dýl než je normální. Mám známou které zjistily že je těhu už v 4tt…

jj souhlas v 8tt už jde vidět srdíčko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.3.16 21:08

@Catarin tak v tvym pripade je jasne, ze jdes k doktorovi hned takto brzo. Preju, at je vsechno v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.3.16 21:10
@Catarin píše:
@Berousik I kdybych měla jít za dva týdny znova… je 100% že budu na riziku a tak chci udělat maximum proto abych měla zdravé mimčo. :andel:

jj to je rozumný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.3.16 21:11

A pro všechny, kteří mají pocit, že na gyndu spěchám, tak tam neplánuji jít před 7-8tt, jen chci, aby to do té doby rychleji utíkalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí