Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@zluty_tulipan pockej to je divny, ja posledni ms 5.2.
Tak to jedna z nas pocita blbe
@Berousik píše:
haha tak ted nevim.. od 11. 2. do 24.3. je přesně 6 celých týdnů ne? takze bych měla být zítra 7+0tt.. ale víš co vid.. je to moje první, takže si jistá nejsem ničím. uvidím co mi řekne doktor.. nebo to možná fakt počítám blbě?
@Berousik píše:
tak počkej.. tak blbě to počítám asi já.. já budu asi 6tt.. chjo ![]()
@zluty_tulipan jesli jsi mela prvni den posledni ms 11.2., tak jsi dnes 5+6
To už jste holky daleko já jsem podle nějaké kalkulačky teprve 4+5, ale doktor mě chce vidět 30.3., takže to budu 5+5 ![]()
Jo, to kdybych vedela…Poslední ms byla 8.2.2016 a protože jsem měla stimulovanej cyklus a folík vyrostl až později tak iui byla 4.3.2016. Včera jsem byla 18.den od IUI a HCG v krvi bylo 590 jednotek. Ale na kontrolu jdu až 6.dubna a srdíčku prej ještě vidět nebude.
@Berousik máš pravdu.. tak to srdce asi ještě nebude.. no tak snad aspoň všechno na svém místě ![]()
@Petty4 ale neboj, to uteče… teď s těmi Velikonocemi to bude fičák.. uvidíš..
@zluty_tulipan no kéééž by to fičák byl, hlavně aby bylo vše o. k. ![]()
Ahoj holky, takže kontrola dopadla v pořádku, jen je těhotenství trochu mladší, takže <3 až na další kontrole (to je za 14 dní). Všechno je na svém místě a dostala jsem už i těhotenskou průkazku!!
![]()
@zluty_tulipan tééééééééééda gratuluji!!!
a jaký jsi teda tt? Já už jsem objednaná
volala jsem dnes hned v 8h ![]()
@zluty_tulipan tak to já jsem týden za Tebou
když tam půjdu za 10 dní, tak snad už půjde
vidět ![]()
No nejlepší bylo, že mě nějdřív vyšetřoval doktor a říká mi, já to na těhotenství asi nevidím.. a pak vzal ultrazvuk a tam mimo přes půl obrazovky.. tak říká, tak je to jasné, je tam
. Tak to mě na chvilku celkem přešel úsměv. Snad to bude v pořádku i dál ![]()