Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
Tak jsem byla dneska u doktora a jsem podle UZ 6+2, uz nam bije i
a dostala jsem uz i tehotenskou knizku. Zatim je vse v piradku, tak mam radost. ![]()
@Morgy2465 tééééda to je krása, velká gratulace
dali Ti nějaký léky? Mě u prvního těhu cosi dali, prý na udržení, moc jsem nechápala, proč když bylo vše o. k…
Kdy jdeš zase? V těch 8tt nebo až za měsíc?
@Petty4
Dekuji ![]()
Nene nedali me zadne leky, tak nevim.. Prcek je v poradku, mam se pry setrit a dalsi kontrolu mam az 25.kvetna.
Behem 11.tydne musim na odbery a na 13.tyden se mam objednat na vysetreni plodu. ![]()
Já jdu právě k mudr osmého. Sestra mě tak objednala schválně aby bylo prý už něco rovnou vidět…mám už dvě velké děti, toto byl spíše osud-ano, ne…ale když to vyšlo..at je to v pořádku…nevím jak ten čas ukrátit:)) asi vytáhnu nějakou učebnici a budu se učit slovíčka:))
@Morgy2465 Podle mě jen dobře, že Tě zbytečně necpou léky
je super, že je vše o. k. moc gratuluji vážně, seč tt přede mnou ![]()
@Petty4
To je pravda.. Jeste do sebe cpat chemikalie, to ne
Dekuji ti moc.. Pak napis jak jsi dopadla ty
to uz urcite taky bude tlouct
.. Pan doktor rikal, je tam jen jedno mimi, doufam, ze vam to staci..:-) ![]()
@Petty4
Asi tak nejak.. Rikam staci zatim jedno
Na dalsi je casu dost
![]()
Ahoj dámy a ženy, mám za sebou dnes první návštěvu doktora a bylo mi potvrzeno těhotenství pomocí ultrazvuku. Podle MS jsem 5tt+5. zatím vše vypadá ok a říkal že i vidí náznak tlukotu srdce. příští kontrolu mám za dva týdny. hubnutí a dietu mi úplně zakázal, běhání taky a plavání mi v tuto chvíli nedoporučil. na příští kontrole mi vezme krev a udělá testy na toxoplazmózu, mám doma kočky a nechce to nechat bez kontroly. Navíc s tím, že jsem měla v minulosti problémy tak mi předepsal duphaston a říkal, hlavně klid a nerozčilovat se. což je problém, mám stresové zaměstnání. a ještě si mám dojít ke své obvodní lékařce a vyžádat si EKG. Ale tak tedy, dnešek ok, mám i malou fotečku toho puntíku a budu se těšit na další kontrolu.