Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bekynka take gratuluji.
Nam to trvalo rok a uz jsem nedoufala ze se to podari.
Ahojky…bude to druhe..tenkrat revize z duvodu vvv
…vse me poboliva jak pred ms tak se stejne bojim ale uz jsem cca 40 DC…tak snad… ![]()
@Bekynka gratuluji, vypadá to jako jsem to nedávno viděla já, přeji at sílí a všechno dopadne dobře
@kerstinka bude vadit když se zeptá na tvůj věk? Já jsem si taky totiž myslela že u nás to nejde kvůli věku a už jsem tomu ani nevěřila že se to podaří. Každý měsíc pořád to samé zklamání. A až teď se objevily dvě čárky. Bylo to neuvěřitelné. Nemohla jsem tomu uvěřit.
Achjo holky, kdo jeste ceka na svou prvni navstevu? Ja mam jit ve ctvrtek a vlece se to teda strasne… V noci jsem nemohla ani spat, mam nejakou nacatou psychiku. Ani nevim proc. Uz aby to bylo safra, ale jak do te doby vydrzet? ![]()
@blama1 neboj, já taky stále čekám, už 14 dní
aleeee zítra se už dočkám, takže přežít se to dá ![]()
@blama1
Buď v klidu, taky jsem čekala 14 dní na první návštěvu u doktora.. Byla to hrůza, ale dá se to vydržet
Něčím se zaměstnej, aby jsi na to tolik nemyslela.
Na další kontrolu jdu až 25.května a to teprve vidím, že bude boj abych to vydržela. ![]()
@Morgy2465 achjo. To je hrozny, clovek furt na neco vystreslej ceka. Nejdriv na ovulaci, pak na ms, pak na kontroly, porad neco… ![]()
@blama1 jj přesně jak píšeš, teď už to bude jen stresový čekání
na každou kontrolu, ka každý test, na porod
na cestu domů, na první zvednutí hlavičky a přetočení na bříško
takže jediná možnost je, snažit se vážně uklidnit, lehce se to říká a těžko dělá, to každá víme, ale jinak se člověk vážně zblázní.
Je to Tvoje první? ![]()
@blama1
No hold si nevybereme
Takže to chce opravdu klid a zbytečně se nestresovat. Není to dobré pro nás, ani proto malinký v nás.
Celý život je o čekání
![]()