Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@blama1 teda podle testu pěkný ![]()
Já dnes viděla
našeho mimi
tak mám velkou radost, jen průkazku mi ještě nedali škrti ![]()
@Bekynka Jak jsi dopadla Ty? ![]()
@Petty4 gratuluji!!
A kdy jdes priste? Doufam, ze mi to taky vyjde ve ctvrtek.
@blama1 mimi je v deloze a jsem cca v 6 tt, ma 7 mm. Za 14 dni dalsi uz ![]()
@Bekynka už 7mm, teda krása
a
jsi viděla?
Já mám další UZ za 3 týdny
@Petty4 píše:
@Bekynka už 7mm, teda krásaa
jsi viděla?
Já mám další UZ za 3 týdny
Jeste nee..18.4. jdu zase tak snad bude vse v poradku ![]()
Ahoj dámy.. jak se máte? nějaké změny? já jsem dnes 6tt+4 na kontrolu příští středu. ale nevolnosti nikde. vlastně ani nevím že jsem těhu, je to hloupý, ale trochu mě to mrzí, jen tedy mám pocit, že se hrozně zvětšuji. možná je to tedy i tím že mi dal na udržení těhu duphaston.. a co vy a váha? samozžejmě nechci být zvědavá jen jestli někdo z vás má pocit, že přibíráte takto brzo.. opravdu mě to trápí, prootže jsme nikomu neřekli že se podařilo a včera mi moje máma řekla, že bych měla přestat jíst a začít něco dělat, ani nevíte jak to zabolelo.. děkuji
@lachtanice86 prosim tebe, to prave nesmi zabolet, kdyz ty vis svoje… Ja jsem dnes 6+0, taky o tehotenstvi ani nevim, jen me trochu boli prsa. Ale ze bych nejak pribrala, to nemam pocit. Nebo aspon na vaze zatim stale sviti stejne
zitra jdu prvne na gyn, tak jsem zvedava.
@lachtanice86 ja koncim 9tt, nepribrala jsem nic, zato je mi ukrutne blbe. Cely dny, od rana do vecera. Trva to uz nekdy od 5tt a uz me to nebavi. Kdybych si aspon mohla lehnout, ale s tou moji treperendou to jaksi nejde ![]()
@blama1 @Berousik vím svoje ale prostě mě to štve. Manžel už vyndal baterku ve váze. Nemohl na mě koukat jak mě to žere. Prostě jim stejně a mám nahoře 4 kila ![]()
@lachtanice86 tak tohle bych ted fakt neresila. Aspon budes mit pekne urostle mimi. ![]()