Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2199
10.4.16 07:53

@Petty4 no vubec sem to necekala prohlidka byla nezavazna chodim co pul roku na sterym ale možná me pozve drive min rok sem byla take ale krvacela sem a bez srdecni akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.4.16 09:09

@Petty4 neřekl nic, jen se tvářil nemile. Když mi oznámil že nevidí :srdce: tak jsem se ho zeptala, jestli se to může stát a on řekl, že mohlo být špatně natočené. Ale furt ten výraz ve tváři, takový zarážející. Prý to příští týden rozsekne. Buď a nebo. Nešpiním a nemám bolesti, cítím se fajn. Ale jsem i ve skupince zamlklé těhotenství a tam holky se s tím setkaly :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
10.4.16 15:58

@sukynecka01 jste se jako ani nesnažili jo?  :)

@happylenk tak snad bylo špatně natočené a příští týden bude dobrá zpráva :) zamlklé těhotenství ani přesně nevím co je, i když tuším :(
Já byla minulé těhu úplně v pohodě a teď je mi tak zle, že hrůza :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
10.4.16 16:04

@Petty4 nooo jako chtěli sme, ale nechali sme to náhodě, protože to dlouhoo neělo jako nehlídala sem dny ovu, ale říkam kurnik, tak sex máme a nic a sme spolu let min rok evize, říkám něco je blbě po letech, že půjde na spermiogram :D :D sem mu říkala. V unoru sme se snažili mesic skoro denně sex. Pak římám, že mě nebaví sex na sílu kvůli mimi, že to nechám tak, že máme čas já 27 on 25 let :) já už mím jedno s ex 7 leté, říkám času dost a bum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
10.4.16 16:05

Zamlklé těhotenství je, že přestane fungovat srdíčko. Ale nechci strašit tady maminky, které nemají tušení, že se to děje. Já už jedno měla, do 7t vše v pořádku a pak konec. Doufám že bude :srdce: tlouct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
10.4.16 23:16

Ahoj holky, ráda bych se přidala k vám k čekatelkám k doktorovi:)
Jsem ted týden po „vynechané“ MS. Vynechané píšu v uvozovkách proto, že dva dny před Ms jsem lehce špinila a pak i dva-tři dny lehce krvácela, pak to ustalo. Udělala jsem si test, protože mi to přišlo divní a vyšel pozitivní… no a ted nějak nevím jeslti už se hrnout k doktorovi nebo ne. Test jsem si dělala i 4 dny po prvním testu a vyšel mi tak nějak stejněm možná lehce silnější. Na krev se mi nechce. Tak přemýšlím zda volat doktorovi a nebo ještě alespon týden počkat. Trochu se bojím mimoděložního, díky tomu krvácení, ale jinak mi nic neni, jen občas cítím tlak v podbřišku, jinak vše ok. A navíc vím že jsem těhotná teprve chvilku a nejspíš by ještě ani nic neviděl… takže ráno si udělám ještě další test, pokud bude alespon trochu silnější počkám ještě ten týden, pokud ne, tak se raději objednám a uvidíme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.4.16 08:19

@Lathi dá se říct, že sis odpověděla sama ;-)
Udělej si ten test a uvidíš. Já když jsem uviděla // tak jsem volala doktorovi, sestře a ta mi řekla, že je to brzy, že mám přijít 6 týden od prvního dne poslední menzes. Ale kdybych měla bolesti a krvácení, tak hned. Tak se s ni domluv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
11.4.16 08:25

@Lathi udělej si test a pak zavolej dr on/a si tě stejně pozve tak za 14 dní nejdříve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
11.4.16 09:57

Tak jsem si ráno udělala test, jsem teda nebyla celou noc na wc takže to asi bylo z více koncetrované moči než ostatní, ale bylo to daleko silnější než ty ostatní a rovnou jsem si udělala i dva jelti není chyba i v testech. Takže ještě počkám:) a už testovat nebudu, jen se člověk stresuje:) ale jasně, kdybych krvácela nebo tak tak bych hned jela..no tak ještě dva týdny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.4.16 10:13

@Lathi držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
11.4.16 10:20

@happylenk díky:))u prvního jsem si udělala jeden test když jsem to nedostala a pak už netestovala, ale je fakt že ted mě spíš zmátlo to krvácení, ale tak snad bude vše ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.4.16 10:25

Kamarádka krvácela více než 10dní, tak šla k lékaři. Doktor ji vystrašil, že má nádor. Vzal ji krev a on to nebyl nádor, ale miminko :-)
S krvácením měla problémy i ke konci těhotenství. A to jsem měla i já u jednoho z kluků. Myslím že jsem byla ve 28t. Ale vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
11.4.16 10:50

@happylenk Já jsem i četla že ze začátku je to celkem normální věc, jen u prvního jsem to neměla, tak se trochu bojím…testy už došly, ale tentokrát to byla fakt silná čárka:) tak snad je vše ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
11.4.16 11:09

@Lathi je Krásně silná. Gratuluji mamčo, teda i tatínkovi… Často se na ně zapomíná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
11.4.16 11:36

@happylenk Díky:) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie