Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petty4 no vubec sem to necekala prohlidka byla nezavazna chodim co pul roku na sterym ale možná me pozve drive min rok sem byla take ale krvacela sem a bez srdecni akce
@Petty4 neřekl nic, jen se tvářil nemile. Když mi oznámil že nevidí
tak jsem se ho zeptala, jestli se to může stát a on řekl, že mohlo být špatně natočené. Ale furt ten výraz ve tváři, takový zarážející. Prý to příští týden rozsekne. Buď a nebo. Nešpiním a nemám bolesti, cítím se fajn. Ale jsem i ve skupince zamlklé těhotenství a tam holky se s tím setkaly ![]()
@sukynecka01 jste se jako ani nesnažili jo? ![]()
@happylenk tak snad bylo špatně natočené a příští týden bude dobrá zpráva
zamlklé těhotenství ani přesně nevím co je, i když tuším ![]()
Já byla minulé těhu úplně v pohodě a teď je mi tak zle, že hrůza ![]()
@Petty4 nooo jako chtěli sme, ale nechali sme to náhodě, protože to dlouhoo neělo jako nehlídala sem dny ovu, ale říkam kurnik, tak sex máme a nic a sme spolu let min rok evize, říkám něco je blbě po letech, že půjde na spermiogram
sem mu říkala. V unoru sme se snažili mesic skoro denně sex. Pak římám, že mě nebaví sex na sílu kvůli mimi, že to nechám tak, že máme čas já 27 on 25 let
já už mím jedno s ex 7 leté, říkám času dost a bum ![]()
Zamlklé těhotenství je, že přestane fungovat srdíčko. Ale nechci strašit tady maminky, které nemají tušení, že se to děje. Já už jedno měla, do 7t vše v pořádku a pak konec. Doufám že bude
tlouct.
Ahoj holky, ráda bych se přidala k vám k čekatelkám k doktorovi:)
Jsem ted týden po „vynechané“ MS. Vynechané píšu v uvozovkách proto, že dva dny před Ms jsem lehce špinila a pak i dva-tři dny lehce krvácela, pak to ustalo. Udělala jsem si test, protože mi to přišlo divní a vyšel pozitivní… no a ted nějak nevím jeslti už se hrnout k doktorovi nebo ne. Test jsem si dělala i 4 dny po prvním testu a vyšel mi tak nějak stejněm možná lehce silnější. Na krev se mi nechce. Tak přemýšlím zda volat doktorovi a nebo ještě alespon týden počkat. Trochu se bojím mimoděložního, díky tomu krvácení, ale jinak mi nic neni, jen občas cítím tlak v podbřišku, jinak vše ok. A navíc vím že jsem těhotná teprve chvilku a nejspíš by ještě ani nic neviděl… takže ráno si udělám ještě další test, pokud bude alespon trochu silnější počkám ještě ten týden, pokud ne, tak se raději objednám a uvidíme:)
@Lathi dá se říct, že sis odpověděla sama ![]()
Udělej si ten test a uvidíš. Já když jsem uviděla // tak jsem volala doktorovi, sestře a ta mi řekla, že je to brzy, že mám přijít 6 týden od prvního dne poslední menzes. Ale kdybych měla bolesti a krvácení, tak hned. Tak se s ni domluv.
@Lathi udělej si test a pak zavolej dr on/a si tě stejně pozve tak za 14 dní nejdříve ![]()
Tak jsem si ráno udělala test, jsem teda nebyla celou noc na wc takže to asi bylo z více koncetrované moči než ostatní, ale bylo to daleko silnější než ty ostatní a rovnou jsem si udělala i dva jelti není chyba i v testech. Takže ještě počkám:) a už testovat nebudu, jen se člověk stresuje:) ale jasně, kdybych krvácela nebo tak tak bych hned jela..no tak ještě dva týdny:)
@happylenk díky:))u prvního jsem si udělala jeden test když jsem to nedostala a pak už netestovala, ale je fakt že ted mě spíš zmátlo to krvácení, ale tak snad bude vše ok:)
Kamarádka krvácela více než 10dní, tak šla k lékaři. Doktor ji vystrašil, že má nádor. Vzal ji krev a on to nebyl nádor, ale miminko ![]()
S krvácením měla problémy i ke konci těhotenství. A to jsem měla i já u jednoho z kluků. Myslím že jsem byla ve 28t. Ale vše v pořádku.
@happylenk Já jsem i četla že ze začátku je to celkem normální věc, jen u prvního jsem to neměla, tak se trochu bojím…testy už došly, ale tentokrát to byla fakt silná čárka:) tak snad je vše ok:)
@Lathi je Krásně silná. Gratuluji mamčo, teda i tatínkovi… Často se na ně zapomíná ![]()