Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kikush-ka- muze to byt cysta, mimodelozni… To ti takto nikdo nerekne. Sla bych zkusit jinou doktorku, neni normalni mit pozitivni testy jen tak.
@Lathi patříš k těm šťastnějším, kterým nic není, to je dobře
Mě až dnes na úplným začátku 6.týdne začala bolet hlava a rano mi bylo trochu špatně. Jinak kromě trochu tlaku v prsou také nic ![]()
@sukynecka01 píše:
@smileee11 shoj ja kvuli zt
Jsem sla 4+2 dal mi leky na udrzeni atd… jdu pak 5+2 to je utery. Ale pokud nemas zadne problemy nespechej
děkuju, takže cca za 2 týdny je optimální? ![]()
@kikush-ka- me taky nevidela nic na utz brzo hodne sem byla ve stredu 4+3 tak brala krev a pozitivni. Tak jsem zvedava co v utery a testy mi taky vychazi udelala sem jich cca 8
@Lathi no ja jsem taky bez priznaku a taky se prave bojim
jsem zitra 5-tt od ms ale uz sem byla u dr
@smileee11 jo od ms nejlepe 2_3 tt zpoždění mi rikal dr, ale sla sem driv kvuli minule revizi..
Dnes sem teprve 34 dni od ms takze takze tyden skoro po ms nejlepe dva tri tydny
@leniiisek5 to jo lepsi pod dozorem, ale stejne nicemu dr nezabrani…
Ale lepsi je hned leky od zacatku…
@sukynecka01 no jsem zvědavá co mi zítra odpoledne řekne. Kromě bolesti v podbřišku, bolesti prsou a toho častýho čůrání jsem bez příznaků. Jen mi nejde do hlavy že anibjeden nebyl negativní. To čekání je šílený ![]()
@kikush-ka- uvidis podle hcg ja mela pozitivbi testy ale nekdo nema přesto je v tom
Ahoj holky, chci se zeptat, vy, ktere jste drive prodelaly ZT, tak ted cekate do toho 7-8 tydne, nebo jdete driv, aby vam kdyztak neco napsala na udrzeni? Ja jsem mela jedno ZT, ale planuju jit az za 3 tydny k doktorce, tak jestli to neni spatne cekat.
@tlustyhrosik ja mela min rok sla sem k dr hned na leky na udrzovani a vitaminy femibion 1 a jdu ted v utery bud 5+1 a pak pujdu asi za tyden za dva kolem 7'tt
@tlustyhrosik ahoj, minuly rok jsem mela ZT, plod se prestal vyvijet, takze ani na udrzeni by mi asi nic nepomohlo.
Sla bych driv, jen kdybych krvacela nebo mela jine potize. Dnes jsem zacala 6tt, zitra zavolam doktorovi a predpokladam, ze pujdu tak za 14 dni. Kdyz si me pozve driv, protestovat nebudu, ale chci rovnou videt blikajici srdicko ![]()
Holky je nas tu hodne co sme mely zt doufam, ze ted nam to vyjde, pprad se bojim, ze bude to co min rok kdyz uz to bylo zt tak ted zas.
Ale min rok sem i krvacela zacal i samovolny potrat na pul dodelali to revizi. Ted mi dal radsi leky jiny dr na udrzeni atd…
@sukynecka01 taky doufam, že teď to u nás všech dopadne dobře a budeme mit krásné Vánoce ![]()
@lenka1982_CB jo budeme verim tomu
a preju to vsem holkam co nasly // ted nam bude poprano
a doprano na vanoce darecky nejhezci