Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
17.4.16 11:07

@kikush-ka- muze to byt cysta, mimodelozni… To ti takto nikdo nerekne. Sla bych zkusit jinou doktorku, neni normalni mit pozitivni testy jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.16 11:21

@Lathi patříš k těm šťastnějším, kterým nic není, to je dobře ;) Mě až dnes na úplným začátku 6.týdne začala bolet hlava a rano mi bylo trochu špatně. Jinak kromě trochu tlaku v prsou také nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
17.4.16 11:35
@sukynecka01 píše:
@smileee11 shoj ja kvuli zt
Jsem sla 4+2 dal mi leky na udrzeni atd… jdu pak 5+2 to je utery. Ale pokud nemas zadne problemy nespechej :)

děkuju, takže cca za 2 týdny je optimální? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
17.4.16 11:36

@kikush-ka- me taky nevidela nic na utz brzo hodne sem byla ve stredu 4+3 tak brala krev a pozitivni. Tak jsem zvedava co v utery a testy mi taky vychazi udelala sem jich cca 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
17.4.16 11:37

@Lathi no ja jsem taky bez priznaku a taky se prave bojim :) jsem zitra 5-tt od ms ale uz sem byla u dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
17.4.16 11:39

@smileee11 jo od ms nejlepe 2_3 tt zpoždění mi rikal dr, ale sla sem driv kvuli minule revizi..
Dnes sem teprve 34 dni od ms takze takze tyden skoro po ms nejlepe dva tri tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
17.4.16 11:40

@leniiisek5 to jo lepsi pod dozorem, ale stejne nicemu dr nezabrani…
Ale lepsi je hned leky od zacatku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.4.16 11:43

@sukynecka01 no jsem zvědavá co mi zítra odpoledne řekne. Kromě bolesti v podbřišku, bolesti prsou a toho častýho čůrání jsem bez příznaků. Jen mi nejde do hlavy že anibjeden nebyl negativní. To čekání je šílený :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
17.4.16 12:31

@kikush-ka- uvidis podle hcg ja mela pozitivbi testy ale nekdo nema přesto je v tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
17.4.16 13:22

Ahoj holky, chci se zeptat, vy, ktere jste drive prodelaly ZT, tak ted cekate do toho 7-8 tydne, nebo jdete driv, aby vam kdyztak neco napsala na udrzeni? Ja jsem mela jedno ZT, ale planuju jit az za 3 tydny k doktorce, tak jestli to neni spatne cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
17.4.16 13:29

@tlustyhrosik ja mela min rok sla sem k dr hned na leky na udrzovani a vitaminy femibion 1 a jdu ted v utery bud 5+1 a pak pujdu asi za tyden za dva kolem 7'tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.16 13:58

@tlustyhrosik ahoj, minuly rok jsem mela ZT, plod se prestal vyvijet, takze ani na udrzeni by mi asi nic nepomohlo. :nevim: Sla bych driv, jen kdybych krvacela nebo mela jine potize. Dnes jsem zacala 6tt, zitra zavolam doktorovi a predpokladam, ze pujdu tak za 14 dni. Kdyz si me pozve driv, protestovat nebudu, ale chci rovnou videt blikajici srdicko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
17.4.16 14:12

Holky je nas tu hodne co sme mely zt doufam, ze ted nam to vyjde, pprad se bojim, ze bude to co min rok kdyz uz to bylo zt tak ted zas.
Ale min rok sem i krvacela zacal i samovolny potrat na pul dodelali to revizi. Ted mi dal radsi leky jiny dr na udrzeni atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.16 17:39

@sukynecka01 taky doufam, že teď to u nás všech dopadne dobře a budeme mit krásné Vánoce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
17.4.16 18:49

@lenka1982_CB jo budeme verim tomu :) a preju to vsem holkam co nasly // ted nam bude poprano :) a doprano na vanoce darecky nejhezci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí