Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Basterao Tak to máš taky za pár!! Moc držím palce!
Já už tady na emimino raději moc nechodím…pak mám ty černé myšlenky
snad všechno dobře dopadne…
Břicho mám v 7tt jak v 5. měsíci, tak snad věřím…
@Sinquinita já je mám tak jako tak, tady aspoň vidím ty pěkné příklady
děkuji, snad to dobře dopadne, blbě mi je, tak snad je to dobré znamení
já ho mám taky děsně nafouklé, jako když se hrozně přejím, ale ono to pořád zůstává
tak dej zítra vědě, určitě to dobře dopadne!
@Basterao Určitě dám vědět. Dneska ráno jsem se už nevešla do kalhot do práce…zatahovat břicho se mi moc nechce, protože to je krapet nepříjemné. Tak jsem nasadila legíny…v pátém měsíci budu chodit v pytli od brambor ![]()
@sukynecka01 Jo ja verim, ze se to opakovat nebude, prece jen cetla, ze to vetsinou byva jen jednou.Mam ted pocit, ze to vyjde..Ale nechci zakriknout, prece jen jsem teprv tak 4tt.Budu vam drzet palecky a dejte vedet jak jste dopadli, at se muzu aspon do kontroly kochat ![]()
@Mmonicaa ja jsem dnes presne 5-tt 35 dni od ms
Zitra jdu k dr se bojimmmmm. Ale verim ze vse ok
Ja o tom prave moc necetla minule sem cetla az az a bum a stalo se to co sem ani nemela tusaka ze existuje. Prave mic nechci xist spatne veci
@Sinquinita Já jsem si už teď taky začala brát legíny a kdysi mi dala švagrová těhu džíny, až je prý budu potřebovat, jestli je chci, že by je vyhodila, tak jsem je vytáhla a jak jsem spokojená, že mi nic netlačí na bříško
Je to paráda
budu je nosit furt ![]()
@Sinquinita Už jsem nafouklá od začátku. Vlastně jsem podle toho tušila, že jsem asi těhu, hned mi začaly vadit kalhoty zařezávající se do břicha a chtěla jsem hubnout a nastolit dietku
Začala jsem teprve 6. týden
nevím, co budu dělat ve 20tt ![]()
@lenka1982_CB Tak to máme stejně ![]()
Já měla první týdny strašnou chuť na sladké, ale šílenou…(cpala jsem se dortem na zastávce v dešti), ale přikládala jsem to stresu. I když mi to bylo divné, protože na sladké jsem celých 30 let nepomyslela, jsem spíš na sýry, hambáče apod.
Váha mi skočila o 3 kg a já jsem si říkala, že to břicho mám určitě z toho! Akorát pak se objevily //, 3 kg zmizly a teď to je čím dál horší…já jsem začala 7. týden, tka jsem zvědavá, co bude dál…
Včera jsme byli na výletě a skrz to, že schovávám břicho, tak na fotkách vypadám jako v pěkném 5. měsíci…takhle v práci nic neutajím
![]()
Maminy a těhulky prosím o radu.
Udělala jsem si šest testů a všechny byly pozitivní. Na ultrazvuku nic. Na výsledky odběrů krve čekám. Ale zeptala sem se doktorky co když v krvi hcg nebude. Odpověděla že se v tom případě jedná o FALEŠNĚ POZITIVNÍ TESTY. Pochopila bych kdyby se jednalo třeba jen dva nebo tři testy ale aby bylo všech šest falešných??? Jaký je váš názor??
![]()
@kikush-ka- bude ok ja jen deloka vysko min stredu a hcg 466 zitra jdu zase na kontrolu. Takze v pohode bude hcg
@kikush-ka- slyšela jsem o falešně pozitivnich testech, ale nebyly tim nikdy mysleny „dalnice“, tak si myslim, ze to neni mozne. Proste je asi jen brzy, testy v dnesni dobe umi odhalit tehu mnohem driv nez lekar.
@Sinquinita taky mam ted vic chut na sladke a prestava mit naopak chutnat kava
A to jsem pila 3-4 salky denne. Ted dam jen jednu rano a treba ji ani nedopiju ![]()
@lenka1982_CB vzhledem k tomu že mám pco a snažíme se už přes 2,5roku tak jsem strašně nervozní protože mám velký bolesti v podbřišku. Dnes ráno sem byla na krvi a odpo měly být výsledky ale protivná sestra mě řekla že už si mám zavolat až zítra kolem 10:00. Na uz nic skoro vidět nebylo, řekla váček ale víc mi k tomu neřekla.
![]()
Ahoj zeny.
tak dnesni UZ super…maly povyrostl..srdicko bije…jsme v osmem tydnu
![]()