Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cudanka ano bez priznaku. Jen prsa trochu a unava nic vic @tlustyhrosik no chtela jsem se citit tehotne aspon ted pred 8lety taky nic u syna chci si to uzit hah @leniiisek5 jo kolik uz si me se to plete skoda ze tu nemame kolik sme pak se kazdeho ptám jak koza ja taky nedelam nic sem tam poklidim uvatim skola s malym a lezim kynu hah bricho mam hrozne @kikush-ka- ja jdu az 3.5na vsechno podle me musi byt i
jak ne me jebne
@Cudanka no mohly by sme ale musi majitelka a pak muzeme davat i fotoo brisek ![]()
@Cudanka píše:
Holky nechcete z toho udelat uzavrenou skupinu?
To pak cela diskuse ztrati smysl, kdyz je zalozena pro holky, co jeste nebyly u doktora a cekaji na to.
@IvePr nazev je takovy, ze se budou pridavat nove a bude v tom zmatek a taky je tam nastenka, kam clovek muze dat info a fotky. Ale zalezi jak kdo chce. Nebo muzeme zalozit novou skupinu:-)
Já si taky myslím, že potom tahle diskuze ztratí smysl. A pokud jde o to, že se budou přidávat nové a nové, no a co? Pokud jsi se koukla, tak tahle diskuze byla založená někdy v polovině března. Ty jsi se přidala až taky teď někdy ne? ![]()
@Berousik to chapu, pak navrhuji udelat skupinku pro ty co uz maji kontrolu za sebou a tedy podobny termin porodu:-)
@Cudanka
Takových skupinek už tu máš založených tucty…Stačí jen najít tu správnou. ![]()
Pokud teda jde o mě, tak zatím nemám nějak potřebu vystavovat nějaký fotky utz apod.
@IvePr píše:
@Cudanka
Takových skupinek už tu máš založených tucty…Stačí jen najít tu správnou.
Pokud teda jde o mě, tak zatím nemám nějak potřebu vystavovat nějaký fotky utz apod.
Mam to stejne ![]()
Holky klidek byl to jen navrh ![]()
Dneska se nejak oteplilo zase u nas
@sukynecka01
Však já to beru.
Jen jsem k tomu řekla svůj názor, myslím, že jsem tím nikoho neurazila, nebo nepohoršila. Bylo to řečeno slušně. Na slušnou otázku, slušná odpověď. ![]()
@sukynecka01 vzdyt jsme klidne. Jen jsme se normalne vyjadrily ![]()