Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@IvePr @Berousik jo ja vim nic nerikam ![]()
Haha a ted koukam na nakupni maniackY hrůza haha
Playmate, jak se vystavuji s umelym telem a pomlouvaji na vzajem a jen se bavi o plastice atd…
No ja si pockam, po porodu jak se mi naplní prsa ahah
No tak mě to příjde docela zbytečné uzavřít… jednak pro plno lidí nebude skupina po dejme tomu druhé návštěvě aktuální a naopak každý měsíc budou nové holky co by si tu spřízněnou duši tady mohly najít a to čekání na první prohlídku zkrátit
Například já už mám první prohlídku za sebou a taky čekám na druhou
beru to tak, že holky co jsou tu nové se i zabaví naším pokrokem a můžeme jim říct své zkušenosti a kdo chce může se už přidat do pokročilejší diskuze, založila jsem ještě jednu, dám vám sem název ![]()
Tady je ta „pokročilá“ diskuze ![]()
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/?…
@sukynecka01 no já v tom vůbec neumím chodit tak nevím jak co kde kdy má být…
![]()
Každopádně jsem zvědavá a zároveň strach veliký. ![]()
@sukynecka01 dnes jsem 5+6. tak jsem dneska úplně KO. nějak mě to odpoledne zmohlo a teď jsem dovalila z nákupu ještě s pejskem jsem byla venku a teď už relax
Ahojky holky, tak i já se k vám přidávám k čekatelkám na první návštěvu gynekologa. V neděli jsem si dělala první test, to jsem měla 5 dní do menstruace a objevila se slabá čárka. Poté jsem testovala každý den ráno, někdy k tomu i navečer, ptž tomu pořád nějak nemůžu uvěřit. Čárka mírně sílila, ale žádná dálnice to tedy zatím není. Dnes byl den očekávané menstruace, která naštěstí nepřišla, tak jsem se objednala na prohlídku.. Mám z toho děsný strach, prohlídku mám totiž naplánovanou až na 4.5.! Držte mi prosím palečky, já je všem držím ![]()
@miseratio
ja jdu den pred tebou ale uz jdu na treti budu v 7 tt jak tam pujdu
@leniiisek5 jo ja podle utz taky bych mela byt 5+6 ale ms 5+2 tak ridim se ms…
Ale me nic neni jen lezim
Ale ted jak delame ukoly a ucime se je mi zle as nizky tlak mota hlavy zase
Nedavno sem mela problemy ze mam malo krvinek cervenych pred pul rokem a zelezo sem mela brat ale nebrala doufam ze to bude ok ted beru femibion doufam ze tam bude nejake a nebude to delat problemy
@sukynecka01 já beru jen listovku a ten utrogestan, ale ten si zavádím večer 2. jsem hrozně natěšená na zítřek
@leniiisek5 uu jdes zitra k dr jo v kolik??
Ja duphaston 3 krat denne a femibion vitamin
Já beru listovku asi 2 měsíce, berete i nějaké vitamíny? A ještě mám dotaz ohledně stravování, změnili jste nějak stravu, třeba že byste se snažili jíst pravidelněji nebo zdravěji? já to nikdy se zdravou stravou právě moc nepřeháněla, tak už bych asi měla pomalu začít, co? ![]()
Co mi prestalo byt blbe a zacala jsem normalne jist, tak jsem prestala brat i vitaminy. Jim hodne ovoce a delam si smoothie. Piju koprivovej caj (plenim koprivy na zahrade
). Casto ryby a hovezi maso. Takze chemie netreba ![]()
Jojo já dneska v obchodě taky koupila nějaké rybky, a zeleninu, jsem masařka, takže u mě i hovězí asi bude pomalu na denním pořádku.. ![]()