Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja beru femibion 1 jim jak mam chut porad stejně. Ale prave, ze skoro nemam hlad ani zizen ![]()
Tak já jídlo nijak neupravovala. Nevařím nic nezdravýho a vzledem k tomu, že mám doma holčičku 1,5 roku a chlapa, co pracuje doma, tak vařím každej den, což je někdy peklo.
Beru Fertipronu, kterou jsem si koupila v lednu, že ji začnu brát teď, abychom otěhotněli a nebyla potřeba, tak ji beru teď ![]()
Holky me nejak zacal svedit cely spodek pysky atd… asi zanet. Ze??? Nejaky
Sem nemela jeste
ale dnes gynekolog neni az zitra. Takze asi rano budu miset zavolat.
Nevite jestli treba v lekarne neco neni abych tam zas nemusela
@sukynecka01 v lekarne je toho spousta bez receptu, ale radeji bych sla na gyndu nebo si tam alespon zavolej. Zkus ted jogurt, nesvedi to tak. To ti nezavidim ![]()
@Cudanka no oni tam dneska nejsou prave tak nevim, a nechci at mi strka leky pry je to nenezcepne prvni trimeste sem cetla
Ale nejaly canesten mast ory i pro tehotne. Ze to je i prp decka od dvou let
No a ze se to pry vraci v tehotenstvi a byva to caste. Byla s ve sprse rano a uz ok, ale i tak zitra mu zavolam, ale leky ani cipky tam davat nebudu
Dobrý ráno holky, tak dnes jsem se teda vůbec nevyspala šílený sny o tom že jsme přišli o mimi a dnes ten doktor tak doufám že bude vše v pořádku
@miseratio Dostala jsem k nákupu lízátek proti nevolnosti (mimochodem moc nefungují
zdarma sedmidenní dávku Femibionu, tak zítra mě čeká poslední tabletka a pak mám doma už z dřívějška Mamavit - je to dost univerzální - pro plánující těhu, těhotné a kojící, tak přemýšlím, že až ho doberu, koupím Femibion, hodně si ho chválí.
Strava? Snažím se jíst víc ovoce a zeleniny, ale nic se nemá přehánět
Navíc my se snažíme jíst rozumně zdravě už několik let
Bohužel mám spíše teď chutě na ty nezdravé věci
Včera jsem musela sníst půlku pytlíku slaných brambůrek, protože to bylo to jediné, co mi pomohlo proti zvracení
A pak cola, která určitě taky neví kdovíjak prospěšná pro miminko ![]()
@leniiisek5 určitě bude vše v pořádku. Navíc znám spíše pravidlo, že to co se zdá není pravda a stane se většinou opak, takže miminko je v pořádku ![]()
@leniiisek5 neboj bude vse oka drzim palce
Me zacala nejaka mykoza kurnik ale nechci nejake chemikálie cpat
@lenka1982_CB děkuju, taky se tím uklidňuji. tak v 11 hodin uvidíme
@Berousik Ryby a hovězí maso milujeme! Jsem ráda, že toho ve stravování tolik měnit nemusím, protože jsme si na zdravé věci s manželem zvykli a ty „nezdravé, ale dobré“ si dáme jednou za půl roku na chuť
Jen pozor na kopřivy. Máme také nasbíráno, všeobecně chodíme každý rok na bylinky a u kopřiv by se to nemělo moc přehánět. Mrzí mě, že jsme letos asi nestihli podběl
Úžasnej na kašel…