Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@leniiisek5
ja to ale nechapu ted je vacek a po tok je v tok vacki ten plod?? Jak to ma kolgyne nahore jako ze uu v 6+6 ma ve vacku pludek 9mm?
@lenka1982_CB Tak to je super, hned jsem trochu klidnejsi, prece jen uz to dvakrat nevyslo..Ale u dcerky si vzpominam, ze nic nic a pak najednou bolest jak blazen, jen jsem lezela a trpela, roztahovala se mi deloha..Ted myslim, ze uz se to tak roztahovat nemusi
Jj ospala jsem taky hodne a nalady na houpacce, uplne ti rozumim ![]()
Jinak holky velka gratulace!!!Moc vam to preju, doufam, ze po kontrole pridam stejne hezke zpravicky ![]()
@sukynecka01 Jj…velikost plodu (plod to je až od 16tt), ale i tak…je čistých 9,96 mm. Necelý cenťák…
@Mmonicaa Budeme se těšit a držíme palce!! Je to krásný pocit… ![]()
@Sinquinita asi jo jikde jsem to nedocetla. Tak super embryo uz je tak super ted srdíčko a je to
@Sinquinita Pochopila si to spravne, v tento tyden ma mit embryjko uz kolem 1cm..gestacni vacek je ted uz mnohem vetsi ![]()
@sukynecka01 tak holky výsledky jsem opět nedostala že je nemají a mám si zavolat odpoledne. Jenže bolest silná a já strach abych něco nepropásla kdyby náhodou tak jsem jela do porodnice na ambulanci… váček 7,4mm
pro kontrolu udělaný odběr a výsledek zítra a kontrolní uz jestli váček není prázdný bude příští úterý.
Holky gratuluju vám a přeji hodně štětíčka ![]()
@Sinquinita píše:
@Mmonicaa Budeme se těšit a držíme palce!! Je to krásný pocit…
Dekuji moc..to urcite utece jako voda ![]()
@Sinquinita @sukynecka01 super holky moc vam gratuluji!
![]()
@Sinquinita a srdicko nebylo?
@Basterao Úplně jsem to skrz ten úžas zapomněla napsat - jasně, že bylo
![]()
Ahoj holky, všechny zdravím. Ja jdu na druhou kontrolu teď ve čtvrtek. Nemůžu se dočkat. Včera jsem spadla ze schodů. Žuchla jsem přímo na zadek, tak snad bude vše vpořádku. Jinak všem přeju krásné ![]()