Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V 10:00 budu volat. Sakra jak já mám strach že i po tolika // nebude v krvi nic. A ty bolesti… ![]()
Me to utika pomali minuty hah
Ted sem. uklidila zanesla maleho do skoly
A cekam cca 9:15vana upravit a jit ;( je mi zle ![]()
@sukynecka01 @kikush-ka- to zvládnete holkyy a vše dobře dopadne ![]()
@kikush-ka-
Když byl vidět váček, tak je prcek v děloze, tak buď v klidu. Pco mám taky. V podbřišku mě píchá taky ale na poslední kontrole před cca 14 dnama bylo vše v pohodě. Na další jdu az 28. dubna. A s tou krví, mně to říkali maximálně do hodiny. Tak nevím proč tebe nechávaj čekat tak dlouho. Nebo změň gyndaře, dokud máš ješte čas. Pak už si těhule moc přebírat nechtějí.
Drzim palce na kontrolach a pak dejte vedet
Jinak ja dneska zacinam 5tyden, na kontrolu ai jeste pockam 14dni..Jen jsem se holky chtela zeptat, kdyz neco zacnu delat, jako luxovat, varit, hodne se hybat, tak me zacne pobolivat v podbrisku, trochu vic na leve strane, taky vas poboliva bricho? Vim, ze je to normalni, nemuzu si vzpomenout jak jsem to mela s dcerkou, tak jenom pro onfo. Dekuji a hezky den vsem ![]()
@sukynecka01 aha. Mně to vždycky všude řekli do hodiny. Říkali, že by to bylo i dřív, ale že hcg trvá trochu dýl.
@Mmonicaa Taky to tak mám. Jakmile se začnu víc namáhat nebo něco dělat, tak mě jakoby „táhne“ v břiše a i lehce občas píchne. Snad je to normální. Pokud to není nějaká velká bolest, neřešila bych to
Ale moc pracovat nemůžu, protože bych nejradši pořád spala. Jsem na začátku 6. týdne a hormony se mnou tedy cvičí - chvíli jsem na nervy, naštvaná, pak smutná a pak zase v pohodě, šťastná ![]()
Tak holky podle ms 5+1 podle utu 5+5 nechapu
A velikost gestacniho vacku 9mm kontrola za 14 dnii
Holky, tak všechno je v pořádku! Mikrouš má 9,96 mm, jsem 6+6tt dle UTZ. Další prohlídka je 20. května…super!
@Sinquinita super ![]()
A to znamena ue mas v gestacnim vacku jako uz ten plod 9mm nebo jak se to je?