Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@leniiisek5 a co ti rekl dr? Je zajimave, jak to kazdy vidi jinak, ja jsem dnes 5+6 a vcera v Klatovech mi rekla, ze vidi jen vacek a temer neviditelny naznak zloutkoveho a ze se ji to nezda, me akorat plasi a pritom muj gynekolog mi dnes rekl, prijdte v pondeli to uz tam bude videt nejaka akce a zmena a ani slovo o tom, ze by to melo byt spatne, tak ja nevim teda
dulezite je, ze ti roste, uvidis za tyden uz tam bude ![]()
@Basterao me doktorka rekla ze pekne povyrostl a mam porad brat utrogestan a listovku. A pristi ctvrtek zasr kontrola
@sukynecka01 me na to kdysi pomohla dieta, ale bych ted fakt nezkousela:-( Snad ti mast pomuze a ulevi se ti.
@sukynecka01 me na to kdysi pomohla dieta, ale bych ted fakt nezkousela:-( Snad ti mast pomuze a ulevi se ti.
@leniiisek5 @Basterao tak podle mě, když nejste na konci 6tt takže třeba 6+5, tak je ještě normální, že je jen váček né? Já šla schválně na první kontrolu až nějak 7+něco, aby bylo vidět i
, jen jsem se lekla žlout. váčku, že budu mít dvojčata - naštěstí ne ![]()
Me si taky doktorka pozvala pozdeji, aby bylo uz neco videt:-)
Ja prave byla v utery a byl vacek a pak jdu az 3.5 toje skoro 2 :-tDny takze to uz budu cca 7 + at nestrasi sem spokojena
@Petty4 já šla brzo z toho důvodu že v prosinci jsem samovolně potratila a mám fyzicky náročnou práci
@Petty4 ja si taky myslim, nevim, proc me ta doktorka tak vystrasila, ja sla brzy kvuli minulemu tehotenstvi, ktere skoncilo molou a kvuli krvaceni.
Ahoj holky. Tak uz mam po druhe kontrole. Jsem 9+3 a miminko krasne roste. Porad mavalo rucickama. Pani doktorka ho pochvalila ze je krasne čilé. Je to jak zazrak.
@leniiisek5 @Basterao holky drzim pesti. Urcite to bude dobre. ![]()
@Belicka to je paráda moc gratuluji!!!
třeba se taky ještě dočkám zázraku! ![]()
No ja kvůli te mykozy zitra zavolam a zajdu asi k doktorce. At mi poradi co na to
Nevim jestli mam cekat pres vikend
@sukynecka01 necekej, muzes se dostat do faze, ze to nepujde vydrzet:-( Znam a je to peklo… Drz se!