Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mmonicaa noo ja mam skoro 8leteho klucinu a chce sesteu i tatulda chce dcerku, tak bude to naschval kluk
Prsa me bolely noooc od 4_5 tt dnes sem 5+0 a boli jen jak je zmacknu
Tak je kontroluji kazdy den bradavka, jestli boli a prso a jak ne mam sok
Pritel m i rika nemusi te porad bolet snad prsa bolely te skoro 14 dni rikam no aby neblo co min rok zt
Tak me uklidnuje ue budeme ok
Me obcas boli podbrisek, nekdy me vylozene pichne tak, ze se musim ohnout a chvili to rozdejchat. Prsa mam otekly a bolavy, a bricho mam uz jak v 6tym mesici, jsem nejaka zavodnena. Ranni nevolnosti nemam, ale mam je k veceru, celo me hori a neni mi dobre, ale nezvracim. Uz se tesim na kontrolu, za tyden a neco snad ![]()
@lenka1982_CB tak to nevim, ale me nic moc nebylo ani u dcery, ale ted mi neni vubec nic:-)))
@Cudanka me taky nic neni jen vcera bylo blbe mozna sem neco snedla blbeho. Jinak nic prsa me bolely od 4tt do 5 a ted nic jen jak je zmacknu jinak nee. Tak se taky bojím tehotbe se necitim vubec ani trochu nejradsi bych jen testovala ale hch se drží i jak klesa
Ahoj holky, držte mi prosím zítra palce, jdu ráno k Dr. Testy pozitivní, ale slabě, MS zpožděná 5 dní, jsem po ZT a včera jsem začala špinit, tak prosím, ať Bůh dá a vydaří se nám to - jsem moc nervozní - ještě když nemám žádné příznaky. ![]()
@Janka Z kdyz spinis proc nejdes hned?? Da ti leky na zastaveni. Ja bych do zitra nečekala, taky min rok sem mela zt
Drzim palce
@sukynecka01 Bohužel se tam dneska už nedostanu, ale ráno hnedka vyrazím, dneska je špinění daleko méně…moc díky za podporu.
@Janka Z aha, to je skoda
rikam nejlepsi je hned jak vidis spineni, ale ma to hodne holek, takze bud v klidu ![]()
Kazda dokud nejsem 13tt minimalne se srdickrm sme nervozni nejlepsi je byt uz aspon v 38 tt haha
@sukynecka01 ahojky tak máme kontrolu zabsebou. Jsme 7+tt a viděla jsem srdeční reakci. S budoucím tatínkem jsme byli hrozně nervozní a teď jsme strašně šťastní. Doufám a přeji Tobě i všem nastávajícím maminkám hodně štěstíčka. Po takové době snažení seba zprávách že ani jeden nemůžeme mít mimi, je to ta nejkrásnější zpráva v životě.
@kikush-ka- jeeeee superrrr super sem radaaa
uz sem si rikala kde jsi
tak ja doufam ze toho 3.5bude taky srdicko j n se bojím. Ze me prastaly bolet ty prsa, uz bych dalsi zt nezvladla, by me musely odvést do blazince uz
Jsem radaaaaa za tebe uz si 7+od ms jo? Kolik presne? A jake mas cykly?
Ja budu v utety dalsi tyden 7+1 od ms cyklus 28 dni posledni 14.3
@sukynecka01 u mě to na přesno není protože jsem měla totálně na nic cykly. Třeba třikrát do roka. Poslední byla v lednu. Takže přesně se to určit nedá. Děkuju moc. V čekárně jsem na Tebe myslela.
Teď ke své gyndařce domluvit se co a jak dál… věřím že Ti to taky dobře dopadne
@kikush-ka- tak to je super podle utz tedy 7+
Jsem rada, ze vam to vyslooo Vánoční miminko
![]()
Holky já vám to tak přeju
a zároveň i trošku závidím, že už víte a máte to potvrzené od dr. Já mám prohlídku u gyndaře až příští týden ve středu a jsem strašně nervózní, aby se to povedlo. Jinak z těch příznaků mám taky občas pobolívání v podbříšku, občas nějaké to píchnutí, bradavky bolestivé jen jen stisk. Máte i nějaké divné chutě? ![]()
@miseratio ja nemam nic jen nejak nemam chut na sladke jinak s tam pichnuti bricha nebo prsa jinak nic
Ted mi je od zaludku bkbe druhy den a motani hlavy, ale podle me to souvisí s tlakem nizkym