Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2199
25.4.16 15:05

@Mmonicaa noo ja mam skoro 8leteho klucinu a chce sesteu i tatulda chce dcerku, tak bude to naschval kluk
Prsa me bolely noooc od 4_5 tt dnes sem 5+0 a boli jen jak je zmacknu
Tak je kontroluji kazdy den bradavka, jestli boli a prso a jak ne mam sok
Pritel m i rika nemusi te porad bolet snad prsa bolely te skoro 14 dni rikam no aby neblo co min rok zt
Tak me uklidnuje ue budeme ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.4.16 18:09

Me obcas boli podbrisek, nekdy me vylozene pichne tak, ze se musim ohnout a chvili to rozdejchat. Prsa mam otekly a bolavy, a bricho mam uz jak v 6tym mesici, jsem nejaka zavodnena. Ranni nevolnosti nemam, ale mam je k veceru, celo me hori a neni mi dobre, ale nezvracim. Uz se tesim na kontrolu, za tyden a neco snad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
25.4.16 19:39

@lenka1982_CB tak to nevim, ale me nic moc nebylo ani u dcery, ale ted mi neni vubec nic:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
26.4.16 07:19

@Cudanka me taky nic neni jen vcera bylo blbe mozna sem neco snedla blbeho. Jinak nic prsa me bolely od 4tt do 5 a ted nic jen jak je zmacknu jinak nee. Tak se taky bojím tehotbe se necitim vubec ani trochu nejradsi bych jen testovala ale hch se drží i jak klesa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
26.4.16 07:52

Ahoj holky, držte mi prosím zítra palce, jdu ráno k Dr. Testy pozitivní, ale slabě, MS zpožděná 5 dní, jsem po ZT a včera jsem začala špinit, tak prosím, ať Bůh dá a vydaří se nám to - jsem moc nervozní - ještě když nemám žádné příznaky. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
26.4.16 08:06

@Janka Z kdyz spinis proc nejdes hned?? Da ti leky na zastaveni. Ja bych do zitra nečekala, taky min rok sem mela zt
Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
26.4.16 08:12

@sukynecka01 Bohužel se tam dneska už nedostanu, ale ráno hnedka vyrazím, dneska je špinění daleko méně…moc díky za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
26.4.16 08:19

@Janka Z aha, to je skoda :( rikam nejlepsi je hned jak vidis spineni, ale ma to hodne holek, takze bud v klidu :)
Kazda dokud nejsem 13tt minimalne se srdickrm sme nervozni nejlepsi je byt uz aspon v 38 tt haha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.4.16 08:49

@sukynecka01 ahojky tak máme kontrolu zabsebou. Jsme 7+tt a viděla jsem srdeční reakci. S budoucím tatínkem jsme byli hrozně nervozní a teď jsme strašně šťastní. Doufám a přeji Tobě i všem nastávajícím maminkám hodně štěstíčka. Po takové době snažení seba zprávách že ani jeden nemůžeme mít mimi, je to ta nejkrásnější zpráva v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
26.4.16 08:51

@kikush-ka- jeeeee superrrr super sem radaaa :) uz sem si rikala kde jsi :) tak ja doufam ze toho 3.5bude taky srdicko j n se bojím. Ze me prastaly bolet ty prsa, uz bych dalsi zt nezvladla, by me musely odvést do blazince uz
Jsem radaaaaa za tebe uz si 7+od ms jo? Kolik presne? A jake mas cykly?
Ja budu v utety dalsi tyden 7+1 od ms cyklus 28 dni posledni 14.3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.4.16 08:59

@sukynecka01 u mě to na přesno není protože jsem měla totálně na nic cykly. Třeba třikrát do roka. Poslední byla v lednu. Takže přesně se to určit nedá. Děkuju moc. V čekárně jsem na Tebe myslela.
Teď ke své gyndařce domluvit se co a jak dál… věřím že Ti to taky dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
26.4.16 09:28

@kikush-ka- tak to je super podle utz tedy 7+
Jsem rada, ze vam to vyslooo Vánoční miminko :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.4.16 10:05

Holky já vám to tak přeju :* a zároveň i trošku závidím, že už víte a máte to potvrzené od dr. Já mám prohlídku u gyndaře až příští týden ve středu a jsem strašně nervózní, aby se to povedlo. Jinak z těch příznaků mám taky občas pobolívání v podbříšku, občas nějaké to píchnutí, bradavky bolestivé jen jen stisk. Máte i nějaké divné chutě? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
26.4.16 10:24

@miseratio ja nemam nic jen nejak nemam chut na sladke jinak s tam pichnuti bricha nebo prsa jinak nic
Ted mi je od zaludku bkbe druhy den a motani hlavy, ale podle me to souvisí s tlakem nizkym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.4.16 10:34

@sukynecka01 děkujem moc jo jo bude to veliký dáreček. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie