Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.4.16 12:16

@miseratio Taky závidím té alespoň lehké jistotě, že je vše v pořádku :-) Jsem stále neklidná, že to dopadne jako minule. Ale zase si říkám, že by to tentokrát mohlo vyjít a že s tím stejně nic neudělám. Ještě týden a den a budu snad vědět víc :-)
Jinak žádné speciální chutě nemám, spíš chuť na sladké, ale tam mě před dvěma dny přešla a zařala na nezdravé a slané :-D Ale nic co bych před tím nejedla, nebo nějaké šílené kombinace okurek a šlehačky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 12:18

@kikush-ka- Moc gratuluji k srdíčku a určitě bude vše ok :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
26.4.16 14:05

Tak já má dnes za sebou druhou kontrolu a představte si, že ani obrázek mi nedali, mimi s sebou, tak mlelo, že vždy byl vidět jen ničemu nepodobný kousek.
Ale za 3 týdny jdu na 1. screening, tak tam mi snad obrázek dají, když mají tak super přístroje a MOOOOOŽNÁÁÁÁ se dozvím i pohlaví :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
26.4.16 14:08

@Janka Z to se mimi uhnizďuje, žádnou paniku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
26.4.16 14:11

@Janka Z buď v klidu, já měla první těhu zcela bez příznaků, ani břicho mi nerostlo a můj první příznak co jsem cítila byly pohyby mimi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
26.4.16 14:14

Já měla příznaky až tak v 8tt :D únava, chuť na sladké a ranní nevolnosti, ale bez zvracení… byla jsem tak unavená, že jsem usínala kolem 17h :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
26.4.16 14:14

@Petty4 takze ti nedal foto jooo ani mimiska se srdickem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
26.4.16 14:16

@sukynecka01 ukazoval mi na utz jak se šíleně vrtí, ale vyfotit se nepovedlo, mlelo se jak o závod, srdíčko se tam jen mihlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
26.4.16 14:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
26.4.16 14:25

@Janka Z snad to dobre dopadne, ono, ted to stejne my neovlivnime. Co jsem cetla, tak spineni neni uplne ojedinely, nesmi to byt vylozene ruda krev, ale jinak snad ok. Napis pak, jak si dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
26.4.16 14:39

@kikush-ka- @Petty4 gratuluji holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
26.4.16 16:23

@lenka1982_CB děkuju. Moc moc doufáme aby vše probíhalo jak má
@Petty4 ani já nemám obrázek. :(

Další kontrola 10/5 tak už si jej nechám udělat. Dnes jsem byla tak nervozní že jsem si zapomněla říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.4.16 17:10

nervozita

Ahojky devcatka:-) s dovolenim se pripojim do vasi diskuze :-) a prosim o uklidneni :-D s pritelem se snazime uz 5 let o prcka, minulej mesic nam napsala dr. clostik. mela jsem ho brat s nasledujicim cyklem ale stale mi nedorazila ms. Delala jsem si testik. Den ocekavane ms. Slaboucka carka, o tri dny pozdeji silnejsi carka a po 10 dnesch zpozdeni carka viz foto :-) podle posledni ms bych v patek mela byt v 6tt. Taky se ten den chystam k dr. Jen se chci zeptat jestli vas take boli v podbřišku? Jsem z toho nervzoni. Mam i mirny vytok. Mam strach. Ta bolest je da se rict porad, nic strasneho ale sem tam se ozve silneji. Jak jste na tom vy? :-)muzu se jit zblaznit!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
26.4.16 17:15

@Ja.JJu. Ahoj, ta fotka mi nejde otevrit. A jake mas ty bolesti v podbrisku, k necemu to prirovnej a jaky je ten vytok? Zkus tu fotu nahrat znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.4.16 17:15

:-)

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...