Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tlustyhrosik: ahujik:-) nechtela se mi nahrat potvurka:-) bolesti jsou stejne jako pred ms.
To je krasna carka, gratuluji
, snad se to bude i dal vyvijet (nam vsem) ![]()
Jo a vytok… Je minimalni uplne a rekla bych takovy jakoby… Pruhledny… Nevim jak to popsat ![]()
@Ja.JJu. píše:
Tlustyhrosik: ahujik:-) nechtela se mi nahrat potvurka:-) bolesti jsou stejne jako pred ms.
Ty jsou normalni, taky jsem je mela, ted je nemam ale picha me sem tam v kazdym boku stridave, tak ted cucim na stranky o mimodeloznim tehotenstvi
, se tu zbytecne stresuju, ja jsem ted v 5+6, za tyden zhruba povalim na prvni kontrolu
Take doufám a vsem drzim palecky! Ale mam strach… Mate taky ty bolesti? A byla jste nektera holky na utz v 6tt a slo neco videt? Ja snad do patku zesedivim ![]()
@Ja.JJu. píše:
Jo a vytok… Je minimalni uplne a rekla bych takovy jakoby… Pruhledny… Nevim jak to popsat
ja jsem poznala ze jsem tehotna prave kvuli vytoku, drive jsem si merila BT a hlen, a pak se na to vykaslala, furt cekat na tehotenstvi a veskere priznaky jsem uspesne ignorovala, ale najednou jsem mela jakoby mirne bily kremovy hlen, hodne ho (na muj normal). Podle toho jsem si udelala test, protoze tento hlen se produkuje, kdyz je uhnizdeno myslim
@Ja.JJu. v 6tt, to myslis, ze jsi 5tydnu a neco? to by jeste moc toho videt nebylo myslim
Tlustyhrosik: teda tak napsat sem byla ta nejlepsi volba pro uklidneni
no snad to bude vse v poradku. U nas i u vsech.
je neuveritelne ze by se na nas po 5ti letem snazeni a zrovna pred nasazenim hormonu usmalo stesti
a presne pred chvilkou jsem taky hledala priznaky mimodelozniho a zbytecne se nervovala… Asi s tim stejne nic neudelame a musime pockat na ultrazvuk
jen je fajn vedet ze ty priznaky ktere me dohani k silenstvi ma i nekdo jiny a ze jsou v normalu:-)
Tlustyhrosik: ano, v patek budu presne 6tt. A to jdu na kontrolu. Odjizdime pak na dovolenou na dva tydny a to bych nevydrzela… Tak to zkusim a uvidim.
@Ja.JJu. jj, mam to stejny, ted to stejne neovlivnime, muzeme akorat brat listovku a nevim co, ale co se ma stat se stane. Ale gratuluji, je to super, ze se vam to povedlo takto, pred tim nasazenim hormonu. Nam se taky zadarilo, kdyz jsme se vykaslali (teda ja) na pocitani neceho, navic partner byl asi par dnu po tom co me oplodnil na zakroku kvuli varikokele (ci jak se tomu nadava), a ta muze zpusobovat neplodnost, a jak pekne oplodnil ![]()
@Ja.JJu. Jo, tak to asi nic moc neuvidi, ale tak zalezi na tom UZV, a na dovolene ti to lip utece, to se mas ![]()
Tlustyhrosik: to jsou proste mazec nahody, mozna je to tim ze clovek s tim treba moc nepocita a nemysli na to, neresi to. Vy kste taky po te operaci asi nedavali nejblizsimu cyklu sanci a rup ho
no proste vsechno ma svuj cas a nas asi prave nadesel:-) prece nas ten zazrak nemuze porad obchazet
drzim moc palecky at jste v poradku a mas krasne zdrave a bezproblemove tehotenstvi
a potom krasneho a zdraveho spuntika:-)
Tlustyhrosik: segra byla myslim taky 6tt a mela vacek s tim ze na srdicko sla o tyden pozdeji a bylo tam
tak treba aspon ten vacek
no uvidime
pokud nic neuvidi tak bude ta dovolena nejdelsi v zivote ![]()
JJ, dekuji, snad budeme mit vsechny krasne a zdrave spuntiky, ten prvni trimestr to jsou nervy ![]()
@Ja.JJu. jo tak vacek by asi mohl, ja prave chci uz srdicko, kdyztak
Tak napis, jak jsi v patek dopadla ![]()