Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2199
27.4.16 19:40

@Ja.JJu. ka bych sla hned pro jistotu hned tu nasadi leky
Ja beru hned od 4+z krve jal zjistili duphaston 3krat denne na udrzovani. Jsem klidnejsi vim, ze leky na to vliv nemaji bud a nebo, ale verim ze nejaka zasluha tam je. pokud mate auto sedni jen tw zkontroluji a daji lekya do rana je klid dokud nic neboli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
27.4.16 19:41

@tlustyhrosik ja beru na udrzovani hned od zjisteni duphaston. :),kapku me to zklidnuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.4.16 20:52
@sukynecka01 píše:
@tlustyhrosik ja beru na udrzovani hned od zjisteni duphaston. :),kapku me to zklidnuje

Ja jsem měla Duphaston poprvé a stejne to nevyšlo, holt neni to všemocne :) přibrala jsem po nem za 3 tydny 4kg, uz bych si ho nikdy nevzala. V tom prvním trimestru, kdyz neco odejde, tak vetsinou spatny plod, člověk to stejne moc neovlivní. Ja to beru tak, ze to neovlivnim a je to na Bohu, jestli se povede, nebo ne. Jeste týden a kontrola, strašne pomalu to utíká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.4.16 07:32

@tlustyhrosik no ja ho beru dva tydny zatim nic ani kilo nahore :) uvidime :lol: je jedno stejne naberu tak i tak
No dnes uz me neboli prsa nejal tak zase stihuuuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.4.16 08:39

@leniiisek5 ahij v kolik jdes na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
28.4.16 09:32

@sukynecka01 ahoj v pul 11 tak drz palecky a ja se po kontrole ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.4.16 09:34

@leniiisek5 joo
Ja zase panikarim twl byko mi tri dny blbe a dnes nic ani prsa ani nevolno vymizely priznaky ze dne na den 8o
Tak že sem, zase v prd…
Dej hned vedet bude uz i srdíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
28.4.16 10:02

Ahoj holky. Tak jsem byla u dr. Vecer uz jsem spinit prestala tak jsem pockala do rana. Na ultrazvuku sel videt malinkej gestacni vacek, pry mam vse v poradku, krvaceni je bezne poku je to bez bolesti. Vzala mi krev a rano mam volat na vysledky jestli stoupa hcg jak ma. Jinal rikala ze jsme na zacatku krasneho tehotenstvi a ve stredu jdu na dalsi ultrazvuk :-) dnapsala mi prasky na udrzeni tehu, na zastaveni krvaceni a magnesko. A mam lezet do stredy pro jistotu. :-) tak snad to vse bude dobre :-) vim ze neni vyhrano ale jsem uz klidnejsi a mam radost :-) tak drzim palecky nam vsem aby vse pokracovalo jak ma :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.4.16 10:03

@Halibar Ja ne uplne kvuli rovnatkum, ale kvuli pozdejsi operaci celisti, nicmene musi ven, jednu jsem zvladla jeste pred tehu, ale byla to teda docela sila,3 tydny uplne mimo v bolestech, tak doufam, ze ta druha bude lepsi a jeste kdyz to bude bez prasku :-D Tak budu drzet palce, ja uz jdu pristi patek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.4.16 10:06

Já nakonec ani nikde nebyla, bylo to jen krátkodobé zašpinění, prý je to normální, ptala jsem se kamarádky porodní asistentky. Počkám do středy na smluvenou prohlídku a modlím se, aby bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.4.16 10:07

@Ja.JJu. Tak super, moc ti to preju, urcite to bude v pohode, odpocivej co to da a vsechno bude v poradku..Jak jsem psala, urcite budeme mit vsechny krasne tehu :-)Je dobre, ze si sla k dr.,jistota je jistota :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.4.16 10:09

@miseratio Ja si taky myslim, kdyby se neco delo musi to byt cervena krev..Takze bud v pohode, urcite bude vse v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
28.4.16 10:13

Mmonica: tak tak, nic nepodcenovat. Sama doktorka mi rekla ze je dobre ze jsem prisla hned mi dala ty prasky a mam aspon trosku lepsi pocit :-) kdyz zitra budou vysledky z krve dobre jsme zase o krucek dal. ale jak uz se tady psalo, vse bude jak ma byt a to neovlivnime ;-) ale snad to bude ok :-) u vsech!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
28.4.16 10:15

Miseratio: teda to ja bych nedala nejit k dr. Nikdy nevis. Ale taky mi rikala ze je to normalni jen mi pro jistotu dala ty prasky at to mam podchycene. :-) jinak pry spineni bez bolesti ok. :-) tak drzim paleckyyyyyyy urcite budete v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.4.16 10:22

@Ja.JJu. jo je to lepsi clovek je i s těmi prasky klidnejsi i kdyz nejak nepomahaji. Ale ja sr taky citim lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí