Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ja.JJu. ka bych sla hned pro jistotu hned tu nasadi leky
Ja beru hned od 4+z krve jal zjistili duphaston 3krat denne na udrzovani. Jsem klidnejsi vim, ze leky na to vliv nemaji bud a nebo, ale verim ze nejaka zasluha tam je. pokud mate auto sedni jen tw zkontroluji a daji lekya do rana je klid dokud nic neboli
@tlustyhrosik ja beru na udrzovani hned od zjisteni duphaston.
,kapku me to zklidnuje
@sukynecka01 píše:
@tlustyhrosik ja beru na udrzovani hned od zjisteni duphaston.,kapku me to zklidnuje
Ja jsem měla Duphaston poprvé a stejne to nevyšlo, holt neni to všemocne
přibrala jsem po nem za 3 tydny 4kg, uz bych si ho nikdy nevzala. V tom prvním trimestru, kdyz neco odejde, tak vetsinou spatny plod, člověk to stejne moc neovlivní. Ja to beru tak, ze to neovlivnim a je to na Bohu, jestli se povede, nebo ne. Jeste týden a kontrola, strašne pomalu to utíká
@tlustyhrosik no ja ho beru dva tydny zatim nic ani kilo nahore
uvidime
je jedno stejne naberu tak i tak
No dnes uz me neboli prsa nejal tak zase stihuuuji
@sukynecka01 ahoj v pul 11 tak drz palecky a ja se po kontrole ozvu
@leniiisek5 joo
Ja zase panikarim twl byko mi tri dny blbe a dnes nic ani prsa ani nevolno vymizely priznaky ze dne na den ![]()
Tak že sem, zase v prd…
Dej hned vedet bude uz i srdíčko ![]()
Ahoj holky. Tak jsem byla u dr. Vecer uz jsem spinit prestala tak jsem pockala do rana. Na ultrazvuku sel videt malinkej gestacni vacek, pry mam vse v poradku, krvaceni je bezne poku je to bez bolesti. Vzala mi krev a rano mam volat na vysledky jestli stoupa hcg jak ma. Jinal rikala ze jsme na zacatku krasneho tehotenstvi a ve stredu jdu na dalsi ultrazvuk
dnapsala mi prasky na udrzeni tehu, na zastaveni krvaceni a magnesko. A mam lezet do stredy pro jistotu.
tak snad to vse bude dobre
vim ze neni vyhrano ale jsem uz klidnejsi a mam radost
tak drzim palecky nam vsem aby vse pokracovalo jak ma
![]()
@Halibar Ja ne uplne kvuli rovnatkum, ale kvuli pozdejsi operaci celisti, nicmene musi ven, jednu jsem zvladla jeste pred tehu, ale byla to teda docela sila,3 tydny uplne mimo v bolestech, tak doufam, ze ta druha bude lepsi a jeste kdyz to bude bez prasku
Tak budu drzet palce, ja uz jdu pristi patek ![]()
Já nakonec ani nikde nebyla, bylo to jen krátkodobé zašpinění, prý je to normální, ptala jsem se kamarádky porodní asistentky. Počkám do středy na smluvenou prohlídku a modlím se, aby bylo všechno v pořádku.
@Ja.JJu. Tak super, moc ti to preju, urcite to bude v pohode, odpocivej co to da a vsechno bude v poradku..Jak jsem psala, urcite budeme mit vsechny krasne tehu
Je dobre, ze si sla k dr.,jistota je jistota ![]()
@miseratio Ja si taky myslim, kdyby se neco delo musi to byt cervena krev..Takze bud v pohode, urcite bude vse v poradku ![]()
Mmonica: tak tak, nic nepodcenovat. Sama doktorka mi rekla ze je dobre ze jsem prisla hned mi dala ty prasky a mam aspon trosku lepsi pocit
kdyz zitra budou vysledky z krve dobre jsme zase o krucek dal. ale jak uz se tady psalo, vse bude jak ma byt a to neovlivnime
ale snad to bude ok
u vsech!:-)
Miseratio: teda to ja bych nedala nejit k dr. Nikdy nevis. Ale taky mi rikala ze je to normalni jen mi pro jistotu dala ty prasky at to mam podchycene.
jinak pry spineni bez bolesti ok.
tak drzim paleckyyyyyyy urcite budete v poradku ![]()
@Ja.JJu. jo je to lepsi clovek je i s těmi prasky klidnejsi i kdyz nejak nepomahaji. Ale ja sr taky citim lip