Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak já byla dnes taky u doktora. Včera bylo zas trochu špinění, tak jsem radši zajela. všechno je v pořádku, srdíčko ale zatím nebylo vidět, další kontrolu mám až za 3 týdny a to už mi Dr. vystaví těhotenskou průkazku. Jsem z toho na větvi.. ![]()
Holky ahoj dnes sem musela na pohotovost zacala jsem nejak spinit rano na papiru krev byla, tak sem letela. Ale pry je to ok ze do 12tt neni vyhrani, ale ze mam hematom nejaky vedle delohy. A mimi uz tam je 8mm i srdecni akce pry, ale tu mi nepoustel. Tak mam klidovy rezim a uvidime co z
toho bude
@sukynecka01 tak snad to bude dobre. Aspon ted vis ze mimi tambje a busi mu i srdicko. A v tydnu jdes na kontrolu. Tak urcite to dobre dopadne ![]()
@leniiisek5 no v pondeli nebp úterý zajdu
Tak jen lezim no uvidime, docela se hematomu bojím, ale dr rikal bud. A nebo ze to ma kazdy do 12 tt jinak vse ok
![]()
Hollky co znamena tato zpráva vim ze druhy odstavc je psabo hrozici potrat, ale ze to se pise pri krvaceni, jako diagnoza do 24tt pak se pise předčasný porod, ze do 12 tt je to bud a nebo a ten prvno odstave?
@tlustyhrosik Nechutenství jen občas - když je mi fakt zle, zvedá se mi žaludek ze všeho, tak radši nejím nic a pak je mi blbě z toho, že nic nejím, začarovaný kruh ![]()
@lenka1982_CB presne to mam i ja
Mam hlad ale nic do sebe nedostanu takze je mi bkbe z hladu
@lenka1982_CB @sukynecka01 tak to jsme na tom stejne. Sukynecko, ty mas zitra kontrolu?
@tlustyhrosik jo ma mit zitra, alejdu dnes uz sem volala za hodinku tam mam byt
Dosly mi i leky duphaston, tal chci napsat a co mi poradi nekdy, ze mam ten nacervenaly vytok. Uvidim, jestli to ma roli s hematomem a at mi to vic dr vysvetli v nemocnici sotva neco rekl
Sem dosla a, jesze půlhodiny cekala nez me vezme a zkontroluje proc sem zaspinila atd
Pak jen rekl plod a srdicko ke ale do 12 tt je to bud a nebo ![]()