Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2199
4.5.16 16:58

@miseratio je mi líto priste to vyjde urcite.
V kolikatem tt?? Si neni keste brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.5.16 17:08

@sukynecka01 6+0 jsem dnes měla být. v pátek mi jiný gynekolog potvrdil těhotenství a dnes, mi můj řekl, že tam nic není, že zárodek se přestal vyvíjet. Kdo ví kdy, ale asi to tak mělo být. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
4.5.16 17:25

@miseratio a mas silne krvaceni a bolesti jejake?
Mela sem min rok zt ale pockali sme do 7+ a co dva dny sem chodila na krev. Pokud te nic neboli pockala bych za to uz nic nedas ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.5.16 17:43

Nene, jen špiním právě i přes ty léky a pobolívá mě v podbřišku a občas mě píchá jakoby na vaječnících.. nevím. zítra půjdu na tu revizi, udělají mi ještě jeden ultrazvuk a uvidí se.. třeba se to nakonec zachrání, uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
4.5.16 17:46

@miseratio no 6+0 ke brzo srdicko byva i pozdeji 7+ nebo 8+ :nevim: me taky poboliva bricho vajecniky ale to je roztahovani delohy a nekdo spini cele tt :roll:
Ja bych pockala je plno pripadu se koukni :think:
https://www.emimino.cz/…vacku-78107/
Koukni na to

Příspěvek upraven 04.05.16 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.5.16 17:48

Já vím, ale on v tom váčku nenašel ani náznak embrya a fakt se díval důkladně. a embryo, aspon náznak jde přece vidět už i od 4 tt, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
4.5.16 17:50

@miseratio nee me slo vodet v 5+ jen vacek a 6+5 embryo
Muze to byt mladsi
 https://www.emimino.cz/…vacku-78107/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.5.16 20:38

@miseratio Je mi to moc lito :,( Vim, jaky je to pocit..Tak hodne sil a drz se, priste ti urcite vyjde!!!
Kdyby to jeste prece jen vyslo, budeme rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.5.16 20:42

@sukynecka01 Moc gratuluju!!!Ty jo to uz mate pres 11mm, parada :-)Ten ustup nevolnosti taky moc zavidim!!!Jak dlouho ti bylo spatne? At mam nadeji, ze to brzo prejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
4.5.16 22:27

@miseratio Tak to je mi moc lito. V tom prvnim trimestru si clovek nemuze byt jisty nicim. Snad se brzy zadari znovu a miminko bude prospivat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
5.5.16 04:35

@Mmonicaa me. Bylo jen od 6-tt dp 7 tt :lol:
Proste nechuť k jídlu a blby tlak. Doufam ze se nevrátí :)-u maleho jsem ani nevedela do 7 mesice nez poradne zalezal pod zebra :lol:
Ale jako porad do seebe nedostanu vic jidla po troskach, ale maso a ani sladke :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
5.5.16 08:45

Ahoj holky tak už zbývají jen 4 dny do další kontroly a začínám se zase bát aby bylo vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
5.5.16 08:56

@leniiisek5 ted sem na tebe myslela,
Myslela jsem, ze jdes prave dnes ve čtvrtek..neboj vse je oka :) mela si videt me od utery odesla ta nevolnost, nyla jen tyden sem se bala, ze je konec i prsa mene boli. Tak sem cetla hrozne veci na netu uz nebudu nic spatneho cist!!!
Vse ok srdicko vcera bylo vse ok mimi ma 11mm dr se smal proste nemusi byt porad zle, aby clovek myslel ze je to ok. Muze byt zlr a mimi nemusí byt oka. Ze proste do 12tt jak se udrzi je to oka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
5.5.16 09:00

@sukynecka01 mě je teda blbě od 6 týdne, a dneska končím 8 týden. převážně je mi pořád zle, maximálně 1× za týden je mi fajn. prsa bolí převážně od dopoledne až do večera. nemám na nic náladu, jen bych pořád spala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
5.5.16 09:07

@leniiisek5 :* bude ok me doktor uklidnil a rikal, ze příznaky vubec nemaji vliv na těhotenství. Přestat se hlidat je nejlepší lek
Ze mam dobrat prasky na udrzovani co mam od byv. doktora a ukoncime to. Budu skoro 11-tydnu jdu na kontrolu 25.5 ze to neni potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí