Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sukynecka01 držím ti palce a potom dej vědět jak si dopadla. mě poprvé napsala hned 3 kraibčky utrogestanu a minulý týden další 3 krabičky. jsem si oběhala snad všechny lékárny tak na konec jsem vše sehnala. a doktorka říkala že ten utrogestan je nejlepší
@sukynecka01 Ajo, tak snad ti teď řeknou neco víc, občas si člověk připadá, jak na běžícím pasu s nima. Tak at ti to dobre dopadne ![]()
@leniiisek5 jo ja mela taky tri ale duohastony utrogestan nebyl ale mozna bude mit u sebe sestra, jal ne duphaston je to same uvidime a sedi mi
@tlustyhrosik jojo poptam se vic tady totit nemocnice katastrofální
@sukynecka01 to je tak vzdycky, nervy… Snad bude vse v poradku ![]()
@leniiisek5 @tlustyhrosik no holky sedim v cekarne maly zas porad mluvi uz sem i z toho nervozni
sedm let v kuse hahah
Doufam ze srdicko bude tak jak bylo v sobotu ![]()
@sukynecka01 ja budu nervni pristi pondeli. Zase tyden cekani ach jo. Hlavne at jste oba dva v poradku
Hollky tak mimisek je sedicko taky doktor neprijemny jak hov… pry ani hematom nemam tak nevim
Ale 25.5musim na biopsii cipku
@sukynecka01 a to je tvuj gyndar nebo si byla v ty nemocnici? A proc biopsie cipku?
@leniiisek5 no tady chodim do centra kde je kazdy den jiny dr a ten muj tento tyden nebyl byla sem u jineho
Biopsie protoze mam tri roky odchylku na steru
Dalsi tyden kontrola mam donest moc ranni a hladova
@sukynecka01 aha. nu já mám taky pech na doktory. 5 let jsem se svojí spokojená a minule když jsem byla na kontrole mi sestřička oznámila ž moje doktorka už tam nebude ža každý den dojíždí 60km a že končí a bude tam nová. tak jsem zvědavá a i se docela bojím.
Jo ale v sobotu mi rekl doktor na pohotovosti ze mam hematom dnesni doktor ze nemam ![]()