Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sukynecka01 To já budu 7 přesně, ještěže mám womanlog pregnancy, ten to vypočítá za mě a hned
kdy jdeš?
@Ja.JJu. @sukynecka01 Dekuji holky, urcite nam to tentokrat vyjde vsem
Ja na kontrole budu 5+6,tak urco bude videt jen vacek, tak budu do dalsi kontroly doufat, ze nebude zase prazdny..Ja musim na trhani osmicky, takze to budu mit pristi tyden vesely
Beru vsechno, jen at je vse v poradku.Tak piste, jak jste vzdy dopadly, at muzeme gratulovat ![]()
@Mmonicaa já musím taky na vytrhnutí 8ek kvůli rovnátkům a pak ještě na dva zuby nahoře, takže hurá ![]()
@sukynecka01 aha tak to máš za pár, to jsi o 9 dní napřed ![]()
@Halibar no posledni ms 14.3 ale podlo toho kdy byla ovuuulka
Holky, začala jsem špinit, jsem v 5 týdnz. Máte s tím některá zkušenosti? Trochu mě píchá v podbřišku, jinak nic. Snažila jsem se dovolat na gyndu, ale nikdo to tam už nebral, pokud to bude pokračovat do zítra asi si tam ráno zajedu. ![]()
@miseratio hod oko do tehle diskuze: https://www.emimino.cz/…enstvi-5314/
tam to holky resi, no zalezi, jak to spineni vypada, jestli je to cerstva krev, nebo spis neco hnedsiho trochu. Pokud by to neprestalo, tak bych sla k doktorovi, radsi ![]()
Holky i ka zacala spinit… Zrovna ted. Vydesila jsem se k smrti. Chce se mi brecet.
je to jen naruzovele ne silne… Ale neco se deje
na kontrolu jsem chtela jit v patek ale pujdu uz zitra asi. Nebo mam pockat do patku? ![]()
A berete neco? Takovy ty utrogestany ci co? Jestli se holky bojite, tak necekejte do rana, a jedte na pohotovost.
Ja jeste vubec na gynde nebyla, poprve mam jit v ten patek. Takze neberu nic. Pojedu tam hned zitra rano. Snad to nebude nic vazneho. ![]()
@Ja.JJu. Jj, třeba je to jen normální spineni, co jsem pochopila, tak to neni vůbec ojedinělý. Hod se do klidoveho režimu a nic namahavyho nedělej a odpocivej ![]()
Já se taky hrozně vyděsila, tak jsem si hned lehla a pustila si film a myslím na to, že všechno dobře dopadne.. zatím to nechám, pobolíván u mě ustalo a špinění půjdu zkontrolovat za chvíli. ale @Ja.JJu, pokud Ti to nepřejde, tak si zajed na pohotovost, pro jistotu..
No kez by ano. Nic me nejak neboli, nepicha… Ne nijak nez jindy… Achjo. Do klidu se hodit moc neda no. To bude noc.
drz mi palecky zitra pisnu co se deje. ![]()
Miseratio: moc držím palecky at je u tebe vse v poradku. A pokud se to zhorsi asi zajedem. Jdu se pro jistotu nachystat a uvidime. ![]()