Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak dobré ránko
včera mě trošku chytla žáha, ale i krev z nosu u smrkání měla jsem to i minulé těhu :/ cévky praskají zase budu muset na nosní mi to zadělával minnule pistolkou takovou… Jinak je mi ok dnes jsem do sebe dostala termix
, ale pořád mám stažený žaludek
Holky, ale mám nějáké velké břicho a přitom choidím na wc
normálně začínám 8+ dneska tajkže pokud jsem to pochopila to je ukončený 8tt začínám 9??
ale bříško jde normálně vidět v tričku v bundě ve všem, tak asi u druhého to jde vidět dříve. U malého jsem takové měla v 6 mesíci
![]()
ale je pravda, že jsem docela hubena no né hubená, ale neměla jsem bříško
Dobre rano,
tak ja jsem dneska 6+3 (7tt) a az na jemnou bolest prsou mi nic neni. Prijde mi to az zvlastni. Na wc chodim standartne 4× denne prestoze vypiju denne pres 2 litry tekutin. Vecer me akorat jemne boli v podbrisku jako pred MS. Jinak nic.Na prvni kontrolu se chystam ted v patek.
Tak holky z kontroly konečně doma. prcek už má skoro 14mm krásně mu bije srdíčko. a na kontrolu jdu až za 4 týdny…to je dlouhá doba to nevim jak zvládnu
Ahoj, tak u mě kontrola taky v pořádku, kolik má prcek nevím, neměřil, ale prý odpovídá a srdíčko krásně bilo, průkazku jsem dostala, krev mi vzali a na kontrolu za tři týdny.
@leniiisek5 moc gratuluji! máš fotku? ![]()
@leniiisek5 ono to občas zlobí, mně to zrovna taky nejde ![]()
Příspěvek upraven 09.05.16 v 11:59
@Basterao tak snad to půjde dýl. bereš nějaký vitamíny? mě dneska doktorka doporučila ať si nějaké koupím
@leniiisek5 gratulace taky cekam az na 25.5 jinal ve stredu jak jsem.byla melo mimi 11mm byla jsem 7+2 ![]()
ted jn
jen cekam ![]()
@Basterao zkus dat editovat prispevek a vloz znova u.foto melo by to.jit
jinak gratilace ke kontrole
@sukynecka01 já jdu až na začátku června a rovnou screening, mě to dnes odpovídá že je o týden mladší no. tak miminku věřím že to brzo doroste. na to že měl před 12 dny 3mm a dnes 13,87mm tak to vypadá snad dobře no
@leniiisek5 hurá už je tam
beru chytré miminko, ale dochází a pak asi jen kyselinu listovou, hodně se teď cpu ovocem a zeleninou, tak to podle mě stačí ![]()
@leniiisek5
krásná foto fazolka
jojo mě řekne toho 25.5 kdy mám jít na screening atd… ale vím, že to stojí kolem 1000kc tak si musim odložit
než zase vše utratím
ted jak člověk nepracuje je to na prd, když to táhne jeden
@sukynecka01 mě to říkala sestřička dneska že si mám vzít 1000kč tak doufám že potom proplatí aspoň část pojišťovna. u nás ted to taky táhne přítel, tak je teď docela komplikované, protože já pořád čekám na část výplaty a nemocenskou za duben. vždycky jsem měla výplatu na začátku měsíce a dnes mi šéfová řekla že výplatní termín je 21. sice ve smlouvě to tak je ale výplata byla vždy 1. tak mi docela nadzvedla manle
@leniiisek5 ty jsi někde od Plzně že? to určitě taky půjdeš do tý Genetiky u Olympie?
tam budu taky platit 1000 Kč, pojišťovny většinou aspoň 500-1000 proplácí, ale musíš si hlavně vzít doklad!
to je na prd, u nás je vždycky 20., ale je to tak pořád, takže mě to tak netrápí, ale když byla vždycky 1. a teď čekat to je na prd ![]()