Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2199
10.5.16 07:59

No nekdo pry neplati nic zeptam se gynekologa a pak na pojistovne nez pujdu tam. Nechapu nelde holky psaly xe neplati. Ja mam femibion vitaminy ale spis bych privitala neco levnejsiho a co ma kyseli. listovou poradi lnekdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
11.5.16 04:44

musím se pochlubit

Ahoj holky! Tak včerejší kontrola dopadla dobře. Dnes jsme podle UZ 8+1 (podle MS 17+1 ale to kvůli nepravidelnosti cyklu ) a vše v pořádku. Tatínek koukal s náma na obrazovku a ten pocit byl nádhernej. Máme fotečku i průkazku.
Takže ten nejkrásnější dárek k vánocům čekáme. :andel:
Další kontrola 7.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
11.5.16 04:44

musím se pochlubit

Ahoj holky! Tak včerejší kontrola dopadla dobře. Dnes jsme podle UZ 8+1 (podle MS 17+1 ale to kvůli nepravidelnosti cyklu ) a vše v pořádku. Tatínek koukal s náma na obrazovku a ten pocit byl nádhernej. Máme fotečku i průkazku.
Takže ten nejkrásnější dárek k vánocům čekáme. :andel:
Další kontrola 7.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.5.16 10:56

@kikush-ka- Gratuluju,krasna zprava :D To budou letos Vanoce :srdce:
Ja neustale trpim nevolnostma, uz nevim co delat..jsem z toho cela zoufala, zavidim vsem, kteri je nemaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
11.5.16 11:00

@kikush-ka- gratuluji! :kytka: Taky budu mít pěkný Vánoce :)
@Mmonicaa to tě lituji já jsem na tom úplně stejně :poblion: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.5.16 17:31

@Basterao Uz aby to bylo za nama, co? Ja doufam, ze to brzo prejde, jinak ze me nic nezbude :( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
12.5.16 06:16

Ahoj holky tak ja zase stresuji nejak uz me neboli prsa a to jsem v polovine 9tts bolely me hoodne na xacatku ale ted uz skoro vubec ani ppdbrisek neboli sem.tam nekdy nekde pichne jinak nic uz mi neni jen ten stahly zaludek :( se zase bojim konteola az 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.5.16 09:25

Gratuluji, to bude krásný dáreček pod stromečkem.. :-) holky jak to máte s pohlavním stykem? provozujete? my měli 14 dní zákaz kvůli špinění a pak nám doktor řekl, že až se to ustálí, tak můžem.. včera jsme teda zkoušeli, ale po jsem měla takový narůžovělý výtok, který teda po hodince ustal.. ráno vůbec nic. asi mi praskla nějaká cévka.. ráno mi zas tekla krev z nosu, tak asi na to budu trpět, ale ted se bojím zas něco zkoušet.. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.5.16 14:07

@sukynecka01 mne uz taky skoro nic neni, tez me to znervoznuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
12.5.16 14:32

No mě taky nic není, unavená nejsem, blbě mi není prostě nic. Ale zase si říká, že je ště brzy.Jsem teprve 7tt. Jen na občasnou bolest prsou jsem fakt jako netěhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
12.5.16 14:41

@kralovnicka Takže ti to nakonec dopadlo? Jsem ráda a moc gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.5.16 14:49

@miseratio my neprovozujeme (zakazny ho nemame), ale manzel mel nedavno operaci, takze by to stejne neslo, a mne bylo doted blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
12.5.16 16:02

Noo doifam ze mimi je ok kdyz mi ustalo vsechno. Jinak sex.taky nemame uz mesic od.dr zakaz a ani nemam chut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
12.5.16 16:03

@tlustyhrosik me na zacatku bolelo vse hodne blbe bylo.tes skoro 9tt a nic jen nechut k jidlu ;( se bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
12.5.16 16:31

@Mari.G Dekuji :hug:.No hned po tom biochemku dalsi cyklus jsem otehotnela.Ale na prvni kontrolu jdu az zitra tak uvidime.Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí