Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
24.5.16 12:40

@Mari.G Ahojky holky, ja jsem byla na prvni kontrole a rekl mi, ze jsem 6+3,dle mych vypoctu menstruace jsem si myslela, ze jsem 5+6,uz bilo srdicko, pro me velky sok :-)Kazdopadne jsem chtela napsat, ze jsem si o ten ultrazvukovy obrazek rekla, dat mi ho teda moc nechtela, pry ho dava vetsinou v tom 3mesici, kdyby nahodou se neco stalo, ale ja prosila, ze si ho necham, ze jsem si jista, ze to do tretice vyjde..Takze vytisknout jde kazdy, ktery udelaji, dokonce mi ho udelal jeste na jinem pristroji, abych ho mela hezci:-)Takze se urcite neboj rict..Jinak preji hodne stesticka! Ja uz 3tydny zvracim a je mi zle od zaludku jako nikdy v zivote..Takze bojuju:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
24.5.16 12:55

@Mari.G tak ja uz zase zacala spinit a docela dost, odpoledne po praci asi zajdu na pohotovost.Mam ted termin MS, tak snad je to tim no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
24.5.16 16:10

@kralovnicka @kralovnicka Jejda! Zajeď si určitě, sama mám z toho strašný strach, tak doufám, že to bude u tebe i u mně v pohodě. Tím termínem MS to prý být může. Dej, prosím, vědět, jak jsi dopadla!!! Dokud je to špinění a ne krvácení, je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
24.5.16 16:15

@Mari.G jasne pak dam vedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
24.5.16 18:43

@Mari.G tak vypada to, ze je vse OK. Miminko porostlo a tlouklo mu srdicko. Dostala jsem duphaston.Pry za to muzou hormonalni zmeny v tele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
24.5.16 23:58

@kralovnicka Díky, že jsi dala vědět. Jsem ráda, že jsi v pořádku! Tak snad už to bylo naposledy, konec kritického období už je na dohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
25.5.16 07:22

Ahoj holky, tak dnes jdu na první kontrolu:-) Už se nemohu dočkat a přitom mám strach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
25.5.16 07:25

Ahoj ja jdu dna treti a bud bude vse ok dostanu průkazu nebo ne, ale doufam ze ano :) za par dni jsem 3mesice, tak budu klidnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
25.5.16 07:25

@Achetka držím palce a dej vědět jak jsi dopadla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
25.5.16 07:31

@leniiisek5 Děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
25.5.16 07:41

@sukynecka01 neuvěřitelný já už končím 11 týden a na kontrolu jdu až za 11 dní to je hrozná doba a to čekání mi přijde nekonečné. už abych viděla zase mimiska tak potom budu zase o trochu klidnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
26.5.16 07:23

Ahoj, tak včera první kontrola. Vše v pořádku, je tam jen jedno a už buší srdíčko:-) kontrola za měsíc kontrola a prukazka:-) mám velkou radost. Cvičit muzu klidně dál i trampolínky, tak jsem ráda, že se muzu jeste pěkně hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
26.5.16 09:35

@leniiisek5 cus tak ja jdu na odbery a kontrolu 8'6 a 13'6 biopsie cipku odebrani kousicku na rizbor, jelikoz opakovane cytologie, tak dr chce at tam jdu a ex doktora zadal o vypis za posledbi tri roky. Tak mi tam mluvil pro a proti. Ale jje vse oka mimi oka jen poucoval, kdyby bylo neco zle ve me atd. Jinak mimi krasne pd soboty vyrostlo 4mm hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
26.5.16 09:35

@leniiisek5 ale uz par dni me sem tam poboliva podbrisek minule bedra :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
26.5.16 12:33

Ahoj holky můžu se k vám přidat. // jsem obejvila naprosto nečekaně 23.5. a k doktorce se chystám až 6.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí