Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla abych se zeptat zda je možné 10po ovulaci aby gynekolog něco viděl. Dnes my i teplota po včerejším poklesu stoupla na 37 Říkal my že určitě ms přijde. Mně to ale přijde moc brzo podle toho co jsem se dočetla. Díky za odpověď.
@lalajdaa myslím si, že spíš ne. Ale pokud má dobrá přístroj, mohl by vidět zvýšenou sliznili a pokud máš těhu test pozitivní tak i dutinku
@Petule030 řekni, ze jsi našla pozitivní test, oni se zeptají na poslední ms a řekni jim i to, ze máš delší cykly.. ať si tě zbytečně nepozvou brzy, pak by nemuselo jeste byt videt srdicko a zbytecne by te to vystresovalo ![]()
Test ráno nic řekla jen že sliznice dozrává. A na dotaz zdá je možné že by se podařilo byla odpověď že přijede že tam nic nevidí. A jak moc dobrý přístroj má nevím.
Holky vse bude oka my co jsme vic jsme si im taky prosly ![]()
A rikal dr do 12tt je to bud nebo ![]()
Vse bude oka ![]()
@sukynecka01 píše:
Holky vse bude oka my co jsme vic jsme si im taky prosly
A rikal dr do 12tt je to bud nebo
Vse bude oka
Vždyť to je skoro celý první trimestr, ne?
Tak dlouho se stresovat, no už se těším.
@priserka s.r.o. @uf-ounek Dobře holky, děkuju. Tak si tam zítra zavolám ![]()
@Petule030
budr to oka no ja mela hematom nozna jeste mam, sex nebyl ani nevim co to je ![]()
Kkidovy rezim a drtl pokud je mimi ok vydrzi
Ale ze, tak do toho 12tt je nejrizikovejsi, ale pokud je mimi zdrave neni se ceho bat ![]()
No a uz mam klid podle ms 11+podle utz uz 12+ kontrolu mam 8.6
A koupila jsem si angelsound a poslocuham srdicko pokid to je teda ono ![]()
@sukynecka01 angelsound je super. Hrozně jsem ho využívala. Jen škoda, že nejde srdíčko poslouchat už dřív
@uf-ounek janto mam od 11tt, ale nekdo rekne ze to je srdicko nekdo, ze ne tak sama nevim
Holkyyy, taky po 7 měsíci snažení nedorazila MS a test pozitivní ne duch ale hezky šli vidět dvě čárky… Volala jsem na gyndu a objednali mě až na pátek… ( volala jsem minulý týden ve středu)… Je to nekonečné čekánííí ![]()
@aneta.szw já jdu až za dva týdny od objevení čárek. Čekání je hrozné, ale co naděláme. Já se snažím se nějak zabavit, ono to pak rychleji utíká
Taky jsme měli po 7 měsících to štěstí a ráno po pěkné nevolnosti jsem měla na testu dvě čárky… Ten moment snad nepopíšu ta radost
Hold volam na gyndu (minuly tyden ve středu) a objednali mě až ted na pátek.. strašněěě daleko ten pátek ![]()
@uf-ounek píše:
@aneta.szw já jdu až za dva týdny od objevení čárek. Čekání je hrozné, ale co naděláme. Já se snažím se nějak zabavit, ono to pak rychleji utíká
Určitě. Já chodím do práce tak mi to taky ale pomalu utíká..
@sukynecka01 je to srdíčko to co jsi posílala v tom odkazu takhle si to pamatuji u prvního těhotenství