Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
6.6.16 15:07

@Paprsková
Ahojky, tak u me to bohuzel nedopadlo dobre. Vcera jsem zacala krvacet a hcg je uz skoro k nule. Alespon, ze to mimidelozni se nepotvrdilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
6.6.16 15:14

@Bonee tak to mi je moc líto :,( :hug: Snad se alespoň vycistis sama a hned na to můžete skočit zase… Budu moc držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
6.6.16 15:22

@uf-ounek Ahoj, tak jak jsi dneska dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
6.6.16 15:27

@Jogrr ty si si vzpomněla? tak to mě těší. Asi dobře, těhotenství je mladší, odpovídá 6+2, gestační i žloutkový váček je v pohodě. Příští týden jdu na kontrolu na potvrzení srdíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
6.6.16 15:28

@uf-ounek Jo, vzpomněla, protože vím, že jsi měla jít se mnou a že plus mínus jsou naše těhotenství stejně „stará“. Já byla ráno, jsem 6+5, 75 mm a srdíčko už tikalo. Další kontrola za 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
6.6.16 15:32

@Jogrr tak to gratuluju. To jsou skvělé správy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
6.6.16 15:49

@Paprsková
Dekuju :hug: Jsem z toho smutna, ale na druhou stranu jsem rada, ze nemusim do nemocnice a nemusime cekat zase nekolik mesicu… Snad to jednou vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.6.16 19:35

@sukynecka01 @tlustyhrosik
Ahojky devcata, tak jak se dari? :-) my se drzime, ve ctvrtek budeme 10+3 :-) sice nas semtam miminko vyleka, trosku spineni atd. Ale nic to pry neni. Ted chodim na gyndu kazdy tyden tak jsem hlidana a 20.6 mame prvni genetiku. Uz se nemuzu dockat :-) pisnete jak se dari Vam :-) ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.6.16 19:36

A jinak vsem drzim palecky a gratuluju k detatkum  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
6.6.16 19:48

Holky tak ja dnes 12+4 a byla jsem na screeningu, miminko je zdrave ma skoro 6cm jen se prcek moc hybat nechtel ale jsme v poradku. Az na jednu vec mam nizko polozenou placentu takze klidovy rezim a musim na sebe davat pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.6.16 21:27

@leniiisek5 ahojky. Tak to ti musel spadnout kamen ze srdce. :-) a neboj bude to dobre, proste se hodne setri a odpocivej, ted neni nic důležitéjsiho nez tve detatko tak nansebe davej veliky pozor a vse bude ok. :-) a co pohlavi? :-) neslo poznat? Na co duleziteho se ptaji na te prvni genetice? At jsem pripravena :-) jdeme 20.6 na prvni tak uz se nemuzu dockat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
6.6.16 21:34

@Ja.JJu. Ahoj :) no u nas dobry, uz me ani netrápí nevolnosti. Naposledy jsem byla u doktora minuly týden a videla jsem miminko jak se hejbalo a plavalo :D k doktorovi jdu pristi mesic. Uz se tesim, az se dozvim co to bude a to nevim kdy se dozvim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
6.6.16 21:36

@Bonee to je mi moc lito, taky mi to predtim nedopadlo, snad konecne priste se zadari. A jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
6.6.16 21:39

@Ja.JJu. U nas se genetika nedela, az na vetsim ultrazvuku (po 20tym tydnu nekdy) se uvidi, jestli je mimco zdravy. Ja bych si ho nechala, za kazdych okolnosti, takze testy pro me nehraji roli :). Tak do tématu genetiky nebudu mit čím přispět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.6.16 21:50

@tlustyhrosik a kolikaty jsi tyden? :-) je dobre ze se ti ulevilo, ted uz si to budeš jen uzivat:-) me teda je az moc dobre :-D krom tohp ze jsem porad unavena mi nic neni, porad mam na neco chut, uz mam 4,5 kg nahore :oops: snad uz to ted půjde pomaleji :D no ani mi nemluv ja byla pred tydnem a predvadelo nam ranni tanecek a dr me dostala, rikala divejte maminko jak vam Vase detatko mava, tim Vam rika ze je v poradku a ze se nemate strachovat :-) mrskalo tema rucickama bylo to uzasne. Zase jsem si tam pobrecela. :-) Nemuzu se dockat ctvrtka az ho zase uvidim. :-) tak se drzte a at ti mimisek krasne roste :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí