Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tlustyhrosik myslis? Je to mozne. Me to spis prijde naopak
ale hlavne ze je v poradku
stejne je to zajimave jak se to detatko vyviji ![]()
@Ja.JJu. No ja spis tipuju, taky vecne nic nevidim, ale dle velikosti te strany vlevo, tak by to mela byt hlavicka, tvori ted tretinu velikosti tela a to vpravo mi prijde pomerne vetsi. Jj je to krasa. Znas stranku your. embryo? Zkusim najit link. Zada se tam datum poceti (zhruba) a kazdy den to ukazuje jak dite roste
@tlustyhrosik ja kdyz se koukala na ultrazvuky stejne starych miminek jinych maminek tam to bylo hodne podobne a prave to popisovali naopak. Ale buh vi ono to fakt nejde poznat
pristi patek snad bude mit lepsi polohu prcek a neco z toho vydedukuju ale z tohodlw ultrazvuku… Nefim nefim
nn neznam ja to datum poceti nevim, bylo to sice planovane miminko ale uz pet let a prave jsme tp zrovna ten mesic neresili a nehlidali a toho sexiku bylo celkem dost jelikoz se mi chlap vratil z vietnamu po mesici takze…
![]()
Tak segra mi to popsala takhle. S druhym mela stejnou fotku skoro a dr.ji to rekla takto ![]()
Akorat je ten snimek otocenej vzhuru nohama. Ona mintotiz dela porad vnitrni ultrazvuk a ten foti spodem. Takze je to asi obracene ![]()
@Ja.JJu. zatím mi brali jen jednou a to tich 5 ampulek na všechny ty testy jako sifilis, hiv, glukozu, rh faktor, na ten screening, no celkem asi 7 testů a vysledky budu mít tak za týden-14 dní
@Ja.JJu. ahojj tak sem chytla od maleho skoro vse ryma, kasel a vcera teplota nohy me bolely, ale dala sem si paralen rano vcera a vecer a dnes je mi oka jen hrozna ryma a zase je mi nevolno zase nejim kurde uz me to sere.
Jinak vcera u dr vse oka prave mimi skkalo jak o zivot nemohl ani pomerit. Ale pry zatim podle neho kluk, ale se hodne hybalo, ze nebideme predbihat
v pondeli me ceka ta biopsie pry to mimi neohrozuje, ale i tak se bojim vzorek z cipku :/ spinit pry budu trosku. Jinak podle utz 13+1 vcera podle ms 12+4 ![]()
A pupek ty uz mas??? Ja mela, ale po jidle ted skoro dva dny nejim, tak nemam nechapu se mi zmensuje zase
a porad hubnu
@leniiisek5 je krasna foto ja ma termin 13.12 vcera podle utu 13+1
Mimi 6,4cm
@sukynecka01 tak hlavne ze se te to pousti
no tu biopsii nezavidim teda, ale bude to dobre, pokud rikajo ze to neohrozuje tehuleni tak tomu ver a zkus se tim moc nestresovat. Ale jako ja bych reagovala stejne. Ale neboj, budete oba v poradku
a zase blinkas? To j hruza s tebou
. Ale tak aspon nebudes jako koule
ono se rika ze to po 5 mesici prejde, tak vydrz prtka
jeeee tal to ja chci takyyy aby mi uz rekli, ja jdu za tyden do poradny tak treba…
i kdyz asi spis na te genetice. Jestli vubec. A asi budes mit skokana
je dobre ze je plnej zivota. Me prcek minule taky skakal ale dneska vubec, uplny klid tak jsem se az lekla. Je to normalni? Asi jo ne? Dr. rikala ze asi chrni.
snad je vse v poradku. Srdicko svisti takze snad vazne jen spinkal. ![]()
@sukynecka01 jo a co se tyka pupku, tak ja pribrala 5 kilo, takze mi porostl ale myslim ze miminkem to jeste neni ![]()
@Ja.JJu. noooo to neni blinkani spis me natahuje letim ma wc a tam krkam a sliny plivu od 6tt porad dokola. Aspoň kdybych blila toto je hruza haha. Ja se tesim na chutee a jak se najim hah
Jinak sexxx ted se mi o tom zda nebyl od 6tt kvuli hematomu tennuz neni ale 14dni zpet sme zkouseli a spinila jsem po tom a letela na pohotovost, ale uz se mi o tom zdaaaaa kurdeee se bojim
@sukynecka01 no tak snad te to prejde
určitě jo, a pak budes mit porad vlci hlad jako ja
no co se tyka sexu my jsme se rozhodli ze pres cele tehotenstvi ne, my se ted mazlili bez primo pohlavniho styku ale ses šťastným koncem
a zacala jsem po tom moc krvacet. U dr.vse v poradku. Ale po teto zkusenosti mi to za to nestoji. O chlapa se postaram, jsou i jine metody a ja to nejak preziju. Dokonce mi byl uplne zakazanej orgasmus v prvnim trimestru, rikala ze v nekterych pripadech se stahuje nekomu deloha natolik ze to muze vest k potratum nebo naopak k vyvolani porodu. Presne jak se uz nekdo zminil.Ani jedno nechci takze pro me tabu to mimco mi za to stoji. Tak za me asi tak
ale jako vetsina paru si v tehotenstvi sex naopak uzivaji jako jeste nidky:-) takze zalezi na kazde z nas jak jsme stavena a silna ![]()
@Ja.JJu. no ja se taky bojim vim, ze existuje i jinaci způsob, ale uvidime nooo ![]()
Holky dvě čárky na testu maji mit obě stejnou barvu nebo je ta tehotenska čárka kousek světlejší? Jen ze zvědavosti.. Mam dva týdny skoro po vynechání menstruace a čárky již skoro po tydnu vynechání byly krasne videt a ted jsem po skoro dvou týdnech delala zase test tak z nervozity asi.. A jsou videt tak nejak furt stejne neni to uplne tmavé ta čárka.
@Loly333333 ahojky, ja mela carku porad takovouhle a tehotna jsem
tak nenervuj a zajdi na gyndu, tam ti povi, ![]()