Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dneska se uz nikam nedostanu. Jedine bych si zitra dosla do nemocnice…Zkousela jsem nahrat foto testu, ale nejde mi pres tel., tak az budu u pc. Ale moc nadeji si uz nedavam…
@Bonee jestli jsi byla dneska na krvi a bude tam Hcg, tak by bylo dobré si tam zajit ještě jednou v pondělí… Klidne jako samoplatce. Stoji to 200 a budeš mít jistotu, zda to stoupá nebo ne…
Jj, v pondeli si kdyztak zajdu sama. Ted stejne nic nevymyslim. Testovat uz nebudu a dokud nedostanu ms, tak sance jeste je. Uziju si vikend a v pondeli se ozvu. Dekuju moc za podporu!
@Bonee není zač. Držím palce, aby ms nepřišla a bylo to tak jak má! ![]()
Ahojte holky, jsem tady nová, ale deníčky a diskuze čtu ráda.
Jsem s přítelem 5 let a dítě jsme zatím ani moc neplánovali, ale asi se stalo. Nedorazila MS a dělala jsem si 2 testy a na obou 2 stejně silné čárky. Místo abych cítila třeba radost, tak spíš jsem v šoku, protože se to povedlo na jeden pokus a to jsem si myslela, že nebudu moc plodná, protože mám celý život trochu podváhu a náš sexuální život je skoro nulový.
Na gyndě jsem ještě nebyla, ale pořád to nemůžu moc pochopit.No 100 % to nemusí být asi ještě že. Zrovna před dvěma měsíci jsem odešla ze zaměstnání, jsem na ÚP, za týden mně čeká absolutorium, spravuje se barák, finance teď momentálně moc nemám a přítel se netváří zrovna nadšeně. Je mi 25 let a mám strach, že nejsem připravená na to být mámou. No hlavně jsem si myslela, že to u nás rozhodně hned nebude a ještě napoprvé. Ovulaci jsem nehlídala. Mám opravdu strach. ![]()
@Mgree ahojky,ja otehotnela necekane..v novy praci tyden, vyhodili me, taky jsem byla na up, tata nam utekl, vybavycku jsem porizovala z podpory..dnes mam 16 mesicni dceru, miluju ji nadevse.mela jsem obrovskej strach..ale po prvni, druhym atd utz jsem si rekla ze ted uz na to nejsem sama..mam malou ted uz i novyho a skvelyho tatku a Adelku miluju..hlavu vzhuru, vse se da resit a zvladnout..klidne napis..
@Mgree a to jste se nechranili? kdyz jste nebyli pripraveni? no pokud mas opravdu silne tehotenske carky, ne zadnyho bledyho dusika, tak asi tehotna budes.
@Jitus.Slavickova píše:
@Mgree ahojky,ja otehotnela necekane..v novy praci tyden, vyhodili me, taky jsem byla na up, tata nam utekl, vybavycku jsem porizovala z podpory..dnes mam 16 mesicni dceru, miluju ji nadevse.mela jsem obrovskej strach..ale po prvni, druhym atd utz jsem si rekla ze ted uz na to nejsem sama..mam malou ted uz i novyho a skvelyho tatku a Adelku miluju..hlavu vzhuru, vse se da resit a zvladnout..klidne napis..
Nechránili jsme se, pač jsme si myslela, že to na jeden pokus nevyjde. Oba jsme mysleli, že jednou až budeme opravdu chtít, že to bude déle trvat a ne hned další měsíc těhotná. Ještě k oplodnění došlo v den, kdy jsme se poprvé seznámili, tak je to takový zvláštní. A čárky byly obě stejně silné a hned se ukázaly. Uvidím co na té gyndě mi řekne. Ale stejně jsem v šoku pořád. Jinak příznaky žádné nemám, akorát nafouklé břicho, chuť k jídlu taky moc nemám. Asi bych měla být podle datumu tak v 5 týdnu. ![]()
@sukynecka01 ahuj nevolnosti uz ustoupily takrka uplne. Jen ubava zustala. Zitra v 8 kontrola a screening a jak se dari tobe?
@leniiisek5 jojo me je taky lip, ale maso porad nejim nevim nejaky odpor k tomu mam hehe. Neni ni sice uplne jako pred otehotnenim, ale je t mo lepsi, ale unavaaa je hroznaaa nic se mi nechce musim se nutit i na wc
Ja jdu 8.6 na prvni odbery krve a uvidime co dal
brisko roste je super ![]()