Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mgree Náladová? To já zatím naštěstí moc ne, jen tak normálně, ale to je moje nátura
A tys byla včera poprvé na prohlídce?
@Petule030 Ahoj jojo v úterý. Kdybych si neudělala test a nezpozdila se MS, tak ani nevím, že jsem těhotná. Blbě mi není vůbec, zatím. Mimi nebylo hned plánované, ale vyšlo na jeden pokus
A vy jste se snažili, nebo taky tak spíš neplánovaně?
@Mgree Pár měsíců jsme se snažili. Já to poznala ještě před ms, bolela mě dost prsa, tak jsem zkusila test a byla tam krásně viditelná čárka
Zatím mi taky nebylo moc špatně, až v posledních 3 dnech se mi zvedá žaludek nad jídlem a všechno mi smrdí
Hlavně nevím, co s takovou budu jíst, protože už jen představa jídla a je mi na
Nechceš mi napsat soukromou zprávu? Můžeme si psát
Já už musím vyrazit a nevím, jestli se ještě stihnu vrátit domů nebo pojedu rovnou do práce, kdyžtak napíšu až večer.
@sukynecka01 ahojky, tak jak syn? Uz je v poradku? Snad ano a nebylo to nic vazneho. A mimisek?
tak nejak to utika
ja dnes na ultrazuku a jsem 11+0 na to ze presne pred tydnem jsem byla 9+3 tak dobry
ale pry to zalezi jak je mimco natazene. Ze presne to budu vedet az na te genetice takze taky poradne jeste nevim
dneska netancovalo, asi spinkalo
srdicko v pohode. Tak snad uz vse bude ok. Uz ti leze pupek?
me zatim pouze speky
ale snad se brzo dockam tehu briska :
![]()
@leniiisek5 moooc dekuji za vyerpavajico informace, aspon vim co ocekavat
tam kam jdu ja se dela ultrazvuk jen pres brisko. Pry jen ve vyjimecnych pripadech kdyz se mu necp nezda nebo nejde poradne neco videt dela vnitrne. Tak uvidíme. Tak drzim palecky at prdolka krasne roste a je vse v poradku ![]()
A tady mam prcka, ja teda nepoznam skoro nic
minule byl pekne zboku a videla jsem rucicky a nozicky a hlavicku a ted nevim kde co je
dr mi jak ho merila rikala tady ho merim od temene ke kostrci… Ale tou mysi jela tak rychle ze jsem z toho byla jelen a nez jsem se stihla zeptat co kde ma uz jsme resili veci ohledne genetiky. Takze nic nefim.
rekla ale ze je v poradku.
poznate nekdo neco? ![]()
@Ja.JJu. Ja dnes koncim 13 tyden. Tady je nase stesti z pondelka
@leniiisek5 jeeee tak tady jde videt celej clovicek. To je krasne
snad mi na genetice udelaji taky fotecku kde poznam co je co
krasnej bobecek, jen tak dal ![]()
@Ja.JJu. Odpovida 12+4 a mam skoro 6cm. Termin porodu mane 18.12
@Ja.JJu. To jeste nevime. Mozna az na kontrole za 5 tydnu. To zas bude cekani ![]()
@leniiisek5 acha, nekdo uz vedel pri prvnim screeningu i pohlavi tak jsem zvedava na nas
a čekání bude porad az do porodu
na to si musime zvyknout
ja ted chodim na gyndu kazdy tyden a vzdy si donesu fotecku a jsem klidna ze mam kazdy tyden kontrolu a vim ze je mimis v poradku a vzdy se nemuzu dockat
utece to jako voda ![]()
@leniiisek5 jeee ja se te jeste chtela zeptat, na gynde ti od zacatku tehu brali krev kolikrat? Me brali jen jednou asi 5 ampulek na ten velky krevni rozbor, stitnou zlazu, cukr, hiv atd. A pak uz ne pak pry mi vezmou az na te genetice. Mela jsi to taky tak? Kamoska rikala ze ji brali na normalni gynde 2× a na genetice uz ne
@Ja.JJu. To vlevo bude hlavicka a kouka jakoby dolu a zbytek je telicko pod kterym pa pokrouceny nozicky a rucicky a pak tam vidim pesticku kousek dole u hlavicky - teda myslim