Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
22.6.16 19:08
@Ja.JJu. píše:
@tlustyhrosik a twigy taky rozhodně nejsem. Mam 76kg :,( :zed:

No ja mam jeste o par kg víc, motam se kolem 80tky, uz pred otehotnenim. Bříško mame podobný, jen mne se nafukuje uz pod prsama. Asi me ceka obři buben :lol: koncim 14ty tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
22.6.16 19:23

@tlustyhrosik no ja mela pred otehotnenim 70 a ted 76. S takovou rychlosti jak to jde nahoru budu mit 100kilo v 6 mesici :-D ale vis co, ono se to da vsechno zase dat dolu. Nekdo dokonce po porodu kojenim a nevyspanim mel jeste min jak pred otehotnenim tak treba to bude i nas pripad a twigy fakt budem :-D hlavne zdravi :-) tak to mame podobne :-) kdy mas termin? Ja podle mesicku 21.12 a podle genetiky 27.12. Takze to vidim na zlatej stred 24.12 :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
22.6.16 19:25

@tlustyhrosik a velke brisko klidne, no a co, aspon te najdou kdyz se ztratis i z vesmiru, a me taky :-D protože si myslim ze budu mit buben jako segry a to byla sila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
22.6.16 19:31

@Ja.JJu. Tak to jsme na tom uplne stejne. Ja podle mesicku též 21.12 a podle ultrazvuku co byl v 8mym tydnu tak 22.12, ale asi mi to jeste zmeni, jak půjdu na ten velky ultrazvuk. :) 100kg si nedokážu predstavit, budu se moct vubec hejbat? :? Haha, no s tím bubnem, jako prvně půjde obři pupek, pak dlouho nic a objevime se my :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
22.6.16 19:40

@tlustyhrosik jo ty jsi nebyla jeste na genetice? Me prave tam az presne rekli termin, podle presne velikosti plodu. :-) tak jsem zvedava jak dopadnes ty. Nakonec budem rodit ve stejny den a ve zpravach bude: dne 24.12 se stal Vanocni zazrak, dve megazeny porodili krasne a zdrave deti :mrgreen: chi chi, bude to v pohode. :-) budem krasne tehulky, sice trochu jako vetsiii ale krasne :mrgreen: a basta fidli!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
22.6.16 19:48

@Ja.JJu. Nene, ja jsem v zahraničí a tady se testy na genetiku nedělají :). Dělali mi celkový krevní obraz a testy moci, ale ani to nevim k čemu bylo. Jinak se tu děla az ten 4D ultrazvuk kolem 21.tydne. Na každé kontrole mi dělaji ultrazvuk pres břicho. Naposledy, kdyz jsem byla v 11tem tydnu, tak mi rekla, ze velikost odpovídá staří tehotenstvi. :) moje svagrova ma termín 21.12 taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.6.16 07:17

@tlustyhrosik jo taaakhle ty to mas. Ahaaa. To je zajimave ze se tam ta genetika nedela, ale mozna by se delala na zazadani, tady u nas taky neni povinna. Tak to mas super ze ma rodit svagrova ve stejneh cas, malej/mala bude mit stejne stareho kamose a to je super. :-) ja vzdycky chtela rodit s nekym, moc mi to nevyslo vsichni uz odrodili:-D az na kamaradku ktera rodi v rijnu, tak to jeste jde :-) no ja porad cekam az zavolaji. Vcera nic tak snad uz dnes zavolaji ty vysledky a budu mit klid a budu vedet. Jinak uz tam asi zitra cinknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
23.6.16 13:38

Ahoj holky všem gratuluji ke zdravím mimi a přeji ať je to dál vše v pořádku. Já jsem dnes 12+6 dle ultrazvuku na kterém jsem byla včera. Včerejší screening dopadl na jedničky a vše je u nás taky v pořádku. Přikládám foto našeho mimiska :srdce: nic krásnějšího jsem nikdy neviděla ani neslyšela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.6.16 14:49

@Pulpina22 juuuuuuuuuuuuvaaaaaaa to je hefkeeee miminecko!:-) i ja gratuluji!:-) mas krásnou viditelnost to je super, ja na utz na screeningu nic skoro nepoznala :-D ale tady jde krasne vse videt. Super. :-) tak uzivej tehulkovani a tak se opatrujte :kytka: ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
23.6.16 17:20

@Ja.JJu. Tak nejpozději zitra budeš vedet. Urcite to bude dobre :kytka: to jsou ty triple testy? Nebo to je neco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
23.6.16 17:21

@Pulpina22 to je krasny miminko :) a jak je nadherne videt…to ti dělali ultrazvuk pres břicho, nebo vaginální? Fakt moc pekny brouček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
23.6.16 19:47

@tlustyhrosik nn to byli testy z genetenitky, podle urcitych chromozomu se obud prokaze nebo vylouzi riziko downovma synromu. Triple testy mam cca za mesic nebo tak nejak. To mam taky bobky. Jinak jsem si tam volala a vysledky jeste nejsou vyhodnocene tak stale cekacka:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
23.6.16 19:51

@Ja.JJu. Aha, ja myslela, ze triple testy jsou na downa, Edwardsův syndrom a nevim co. No je pravda, ze kdyz to tady neni, tak se neorientuju. Obcas to akorát čtu tady na miminu. A řekli ti, kdy by to mělo byt? Ty vysledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
24.6.16 08:35

@tlustyhrosik ja v tom mam taky zmatek, to jsou porad nejake odbery, pokazde na neco jineho, clovek aby se v tom vyznal :-D at je to na co chce hlavne aby to bylo negativni no. No na genetice jsem byla v pondeli a dr.mi rekl ze vysledky mi zavolaji utery- streda. Tak snad uz dnes cinknou a doufam ze neni zadnej problém. Je mozne ze myslel az to dalsi utery-stredu:-D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
24.6.16 11:02

@Ja.JJu. já na výsledky z genetiky čekala 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie