Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ja.JJu. píše:
@tlustyhrosik a twigy taky rozhodně nejsem. Mam 76kg![]()
No ja mam jeste o par kg víc, motam se kolem 80tky, uz pred otehotnenim. Bříško mame podobný, jen mne se nafukuje uz pod prsama. Asi me ceka obři buben
koncim 14ty tyden
@tlustyhrosik no ja mela pred otehotnenim 70 a ted 76. S takovou rychlosti jak to jde nahoru budu mit 100kilo v 6 mesici
ale vis co, ono se to da vsechno zase dat dolu. Nekdo dokonce po porodu kojenim a nevyspanim mel jeste min jak pred otehotnenim tak treba to bude i nas pripad a twigy fakt budem
hlavne zdravi
tak to mame podobne
kdy mas termin? Ja podle mesicku 21.12 a podle genetiky 27.12. Takze to vidim na zlatej stred 24.12
![]()
@tlustyhrosik a velke brisko klidne, no a co, aspon te najdou kdyz se ztratis i z vesmiru, a me taky
protože si myslim ze budu mit buben jako segry a to byla sila
![]()
@Ja.JJu. Tak to jsme na tom uplne stejne. Ja podle mesicku též 21.12 a podle ultrazvuku co byl v 8mym tydnu tak 22.12, ale asi mi to jeste zmeni, jak půjdu na ten velky ultrazvuk.
100kg si nedokážu predstavit, budu se moct vubec hejbat?
Haha, no s tím bubnem, jako prvně půjde obři pupek, pak dlouho nic a objevime se my ![]()
@tlustyhrosik jo ty jsi nebyla jeste na genetice? Me prave tam az presne rekli termin, podle presne velikosti plodu.
tak jsem zvedava jak dopadnes ty. Nakonec budem rodit ve stejny den a ve zpravach bude: dne 24.12 se stal Vanocni zazrak, dve megazeny porodili krasne a zdrave deti
chi chi, bude to v pohode.
budem krasne tehulky, sice trochu jako vetsiii ale krasne
a basta fidli!:-)
@Ja.JJu. Nene, ja jsem v zahraničí a tady se testy na genetiku nedělají
. Dělali mi celkový krevní obraz a testy moci, ale ani to nevim k čemu bylo. Jinak se tu děla az ten 4D ultrazvuk kolem 21.tydne. Na každé kontrole mi dělaji ultrazvuk pres břicho. Naposledy, kdyz jsem byla v 11tem tydnu, tak mi rekla, ze velikost odpovídá staří tehotenstvi.
moje svagrova ma termín 21.12 taky ![]()
@tlustyhrosik jo taaakhle ty to mas. Ahaaa. To je zajimave ze se tam ta genetika nedela, ale mozna by se delala na zazadani, tady u nas taky neni povinna. Tak to mas super ze ma rodit svagrova ve stejneh cas, malej/mala bude mit stejne stareho kamose a to je super.
ja vzdycky chtela rodit s nekym, moc mi to nevyslo vsichni uz odrodili:-D az na kamaradku ktera rodi v rijnu, tak to jeste jde
no ja porad cekam az zavolaji. Vcera nic tak snad uz dnes zavolaji ty vysledky a budu mit klid a budu vedet. Jinak uz tam asi zitra cinknu.
Ahoj holky všem gratuluji ke zdravím mimi a přeji ať je to dál vše v pořádku. Já jsem dnes 12+6 dle ultrazvuku na kterém jsem byla včera. Včerejší screening dopadl na jedničky a vše je u nás taky v pořádku. Přikládám foto našeho mimiska
nic krásnějšího jsem nikdy neviděla ani neslyšela ![]()
@Pulpina22 juuuuuuuuuuuuvaaaaaaa to je hefkeeee miminecko!:-) i ja gratuluji!:-) mas krásnou viditelnost to je super, ja na utz na screeningu nic skoro nepoznala
ale tady jde krasne vse videt. Super.
tak uzivej tehulkovani a tak se opatrujte
![]()
@Ja.JJu. Tak nejpozději zitra budeš vedet. Urcite to bude dobre
to jsou ty triple testy? Nebo to je neco jiného?
@Pulpina22 to je krasny miminko
a jak je nadherne videt…to ti dělali ultrazvuk pres břicho, nebo vaginální? Fakt moc pekny brouček ![]()
@tlustyhrosik nn to byli testy z genetenitky, podle urcitych chromozomu se obud prokaze nebo vylouzi riziko downovma synromu. Triple testy mam cca za mesic nebo tak nejak. To mam taky bobky. Jinak jsem si tam volala a vysledky jeste nejsou vyhodnocene tak stale cekacka:-/
@Ja.JJu. Aha, ja myslela, ze triple testy jsou na downa, Edwardsův syndrom a nevim co. No je pravda, ze kdyz to tady neni, tak se neorientuju. Obcas to akorát čtu tady na miminu. A řekli ti, kdy by to mělo byt? Ty vysledky?
@tlustyhrosik ja v tom mam taky zmatek, to jsou porad nejake odbery, pokazde na neco jineho, clovek aby se v tom vyznal
at je to na co chce hlavne aby to bylo negativni no. No na genetice jsem byla v pondeli a dr.mi rekl ze vysledky mi zavolaji utery- streda. Tak snad uz dnes cinknou a doufam ze neni zadnej problém. Je mozne ze myslel az to dalsi utery-stredu:-D ![]()