Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
24.7.16 19:45

@kopejka. Tak preji at vse dobre dopadne a uzij si krasne pozitivni zpravy ke kterym drzim palecky :palec: a dej vedet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
24.7.16 19:56

@Ja.JJu. Děkuju :hug: večer napíšu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.7.16 04:14

@Ja.JJu. Hahaaa, radost ti neudělám, zatím ani gram :mrgreen:. Držím se furt stejne.
Ty jo, to jsi musela mit stres. Ja zatím žádný problemy takhle nemam. Netvrdne mi bricho, mimco zatím necitim, jediny tak obcas kostrc cítím a nekdy ty vazy jak se natahuji.
No teď mam bolesti zad, vim presne, ze to nesouvisi s tehu, ta bolest je dost specificka a souvisí s určitým pohybem a stejne mi dnes svagrova jako zkušená rodicka tvrdila, ze tělo boli protoze se roztahuje. Tak jsem to vzdala, protoze nemělo cenu vysvětlovat víc, ze to s tím nesouvisi. Tak teď procvicuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
25.7.16 12:03

@tlustyhrosik to neni mozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to jako nejis? Nebo co? :mrgreen: mam uz 81 kg jako! To je maso! Mas proste pokazenou vahu! Jo! :cert: :mrgreen: to je v haji toto :mrgreen: :zed: :mrgreen: no jako asi na tom roztahovani tela neco bude, me se roztahuje ale nejak moc a rychle bych rekla :mrgreen: ja myslim ze z nejhorsiho jsme talhle venku a ted to proste musime jen donosit v klidu. A pak… Jau, radeji nemyslet musi to byt celkem narez! 8o grrrr. Ja asi nasadim nejakpu lehci dietu. Rikala jsem ze chci pribrat max.15kilo :-D to budu mit v 6 mesici s takovou :mrgreen: to neeeeeeee! :mrgreen: zavidim ti covece. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.7.16 14:19

@Ja.JJu. Jim, ale je pravda, ze nejim za dva. A jim taky dost ovoce a ne sladký, a pečivo jen některý den. no vlastně moc nejim, ale neni to záměr, nemam hlad a chuť.
Ale bricho mi roste :mrgreen:
Ja jsem četla, ze od 20tyho tydne se přibírá víc, tak me to ceka :mrgreen:
Se tomu nevyhnu. :mrgreen:
Hej no bojím se, ze nejhorsi nas teprve ceka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
25.7.16 14:38

@tlustyhrosik tak to ja nejspis za dva asi jim. :nevim: :mrgreen: mas to tak super bud rada. Myslím ze priberes ke konci a to jen par kilco kdyz se tak pekne drzis :) :palec: ja pecivo taky vynecham a sladke taky, a budu jist celkove min a vic se hybat… Ale az od zitrka :mrgreen: :lol: :mrgreen: no myslim ze si to myslis dobre, nejhorsi je pred nama :mrgreen: my zeny se ale mame :mrgreen: :dance: :pankac: :potlesk: :palec: :lol: kurnik a pockej jak to utece, zachvilku budem funet cestou do porodnice :lol: uz jenom ta myslenka na to boli :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
25.7.16 14:40

@tlustyhrosik od 20tt se pribira vic? Delas si srandu? :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: to si me uklidnila… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.7.16 14:50
@Ja.JJu. píše:
@tlustyhrosik od 20tt se pribira vic? Delas si srandu? :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: to si me uklidnila… 8o

Ja jsem to četla na tom jednom webu, jak je vždy tehotenstvi po tydnu atd. Jestli to je pravda nevim :mrgreen: to zjistíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
25.7.16 20:25

A teda holky byla jsem u doktorky :mrgreen: jsem dnes podle ms 6+5 podle utz 6+3 prý učebnicové těhotenství :srdce: máme :dance:. Další kontrola 10.8. když bude vše ok dostanu průkazku a budu vedená jako plánovaný císař, jsem po operaci myomu a byl na zadní stěně dělohy takže nebudeme moct od 16tt sledovat jizvu a je to riziko. No tak si to zkusím i naopak Vanda se narodila normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.7.16 20:37

@kopejka tak grataluji, to je dobre, ze je srdicko a ze vse probiha jak ma :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
25.7.16 21:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
27.7.16 17:58

Ja mam webovou stránku, na které se zada den početí (+-) a vyjede taková animace ditete. Počítá, jak je plod/dite starý a je tam videt, jak se kazdy den zvětšuje. Je to v AJ.
No a pod tou animaci, je popis, neco k tomu dítěti a neco k matce a poslední dny tam je popis o nosních problémech, ze se muze objevit neco jako rýma, a ze se objevuje krvácení z nosu a ze je to způsobeno prave hormony.
A dnes nad ránem se vzbudim s ucpanou jednou dirkou, zničeno nic, tak smekám, přísahám, ze jsem smrkala silne asi 5min a neustále ze me vycházel sopel, ale bylo to nekonecny, jak kdybych měla uvnitr skladiste teto nechutnosti. Ja jsem to pak vzdala, nevidela jsem konce a uz me to bolelo a bála jsem se krve z nosu. Tak jsem usla i s tím plným nosem.
Překvapilo me, ze na tyto dny v tehotenstvi mi ten popis sedel, takovýto příznaky beru spis jako hadani, nez nejakou ověřenou diagnózu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
27.7.16 20:48

@kopejka tak gratulace obrovska :dance: :dance: :dance: :dance: teda nas tehulek porad jen přibývá :mrgreen: letos to je celkem maso :mrgreen: tak drzim paleckyyy k dalsim bezproblemu ubihajicim dnum, tydnum, mesicum :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
27.7.16 20:54

@tlustyhrosik a tak to si urcite i zhubla ne ze si toho tolik vysmrkala :mrgreen: :mrgreen: běda! :mrgreen: mozna to byla nahoda mozna ne, ale kdyz to pisou tak se to vyskytuje asi casto a je mozne ze si to vychytala :-) ja mam teda kazde rano nos ucpanej. :mrgreen: ale vysmrkat to nendeeee. A uz druhej den mam jakoby zase napnute brisko. Jako bych tam mela v podbrisku nacpane tvrde jabko. Asi prcek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
28.7.16 04:35

Holky druhy screening ok
Cekame holcicku jsem stastna doma mam za tyden 8 leteho klukaaa tak se tesim na culicly atd… sat a tak mam radot ma 306g :)
EMMA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital