Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kopejka. Tak preji at vse dobre dopadne a uzij si krasne pozitivni zpravy ke kterym drzim palecky
a dej vedet ![]()
@Ja.JJu. Hahaaa, radost ti neudělám, zatím ani gram
. Držím se furt stejne.
Ty jo, to jsi musela mit stres. Ja zatím žádný problemy takhle nemam. Netvrdne mi bricho, mimco zatím necitim, jediny tak obcas kostrc cítím a nekdy ty vazy jak se natahuji.
No teď mam bolesti zad, vim presne, ze to nesouvisi s tehu, ta bolest je dost specificka a souvisí s určitým pohybem a stejne mi dnes svagrova jako zkušená rodicka tvrdila, ze tělo boli protoze se roztahuje. Tak jsem to vzdala, protoze nemělo cenu vysvětlovat víc, ze to s tím nesouvisi. Tak teď procvicuju ![]()
@tlustyhrosik to neni mozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to jako nejis? Nebo co?
mam uz 81 kg jako! To je maso! Mas proste pokazenou vahu! Jo!
to je v haji toto
no jako asi na tom roztahovani tela neco bude, me se roztahuje ale nejak moc a rychle bych rekla
ja myslim ze z nejhorsiho jsme talhle venku a ted to proste musime jen donosit v klidu. A pak… Jau, radeji nemyslet musi to byt celkem narez!
grrrr. Ja asi nasadim nejakpu lehci dietu. Rikala jsem ze chci pribrat max.15kilo
to budu mit v 6 mesici s takovou
to neeeeeeee!
zavidim ti covece. ![]()
@Ja.JJu. Jim, ale je pravda, ze nejim za dva. A jim taky dost ovoce a ne sladký, a pečivo jen některý den. no vlastně moc nejim, ale neni to záměr, nemam hlad a chuť.
Ale bricho mi roste ![]()
Ja jsem četla, ze od 20tyho tydne se přibírá víc, tak me to ceka ![]()
Se tomu nevyhnu. ![]()
Hej no bojím se, ze nejhorsi nas teprve ceka ![]()
@tlustyhrosik tak to ja nejspis za dva asi jim.
mas to tak super bud rada. Myslím ze priberes ke konci a to jen par kilco kdyz se tak pekne drzis
ja pecivo taky vynecham a sladke taky, a budu jist celkove min a vic se hybat… Ale az od zitrka
no myslim ze si to myslis dobre, nejhorsi je pred nama
my zeny se ale mame
kurnik a pockej jak to utece, zachvilku budem funet cestou do porodnice
uz jenom ta myslenka na to boli
![]()
@tlustyhrosik od 20tt se pribira vic? Delas si srandu?
to si me uklidnila… ![]()
@Ja.JJu. píše:
@tlustyhrosik od 20tt se pribira vic? Delas si srandu?![]()
![]()
![]()
![]()
to si me uklidnila…
Ja jsem to četla na tom jednom webu, jak je vždy tehotenstvi po tydnu atd. Jestli to je pravda nevim
to zjistíme ![]()
A teda holky byla jsem u doktorky
jsem dnes podle ms 6+5 podle utz 6+3 prý učebnicové těhotenství
máme
. Další kontrola 10.8. když bude vše ok dostanu průkazku a budu vedená jako plánovaný císař, jsem po operaci myomu a byl na zadní stěně dělohy takže nebudeme moct od 16tt sledovat jizvu a je to riziko. No tak si to zkusím i naopak Vanda se narodila normálně.
@kopejka tak grataluji, to je dobre, ze je srdicko a ze vse probiha jak ma
![]()
Ja mam webovou stránku, na které se zada den početí (+-) a vyjede taková animace ditete. Počítá, jak je plod/dite starý a je tam videt, jak se kazdy den zvětšuje. Je to v AJ.
No a pod tou animaci, je popis, neco k tomu dítěti a neco k matce a poslední dny tam je popis o nosních problémech, ze se muze objevit neco jako rýma, a ze se objevuje krvácení z nosu a ze je to způsobeno prave hormony.
A dnes nad ránem se vzbudim s ucpanou jednou dirkou, zničeno nic, tak smekám, přísahám, ze jsem smrkala silne asi 5min a neustále ze me vycházel sopel, ale bylo to nekonecny, jak kdybych měla uvnitr skladiste teto nechutnosti. Ja jsem to pak vzdala, nevidela jsem konce a uz me to bolelo a bála jsem se krve z nosu. Tak jsem usla i s tím plným nosem.
Překvapilo me, ze na tyto dny v tehotenstvi mi ten popis sedel, takovýto příznaky beru spis jako hadani, nez nejakou ověřenou diagnózu ![]()
@kopejka tak gratulace obrovska
teda nas tehulek porad jen přibývá
letos to je celkem maso
tak drzim paleckyyy k dalsim bezproblemu ubihajicim dnum, tydnum, mesicum ![]()
@tlustyhrosik a tak to si urcite i zhubla ne ze si toho tolik vysmrkala
běda!
mozna to byla nahoda mozna ne, ale kdyz to pisou tak se to vyskytuje asi casto a je mozne ze si to vychytala
ja mam teda kazde rano nos ucpanej.
ale vysmrkat to nendeeee. A uz druhej den mam jakoby zase napnute brisko. Jako bych tam mela v podbrisku nacpane tvrde jabko. Asi prcek ![]()
Holky druhy screening ok
Cekame holcicku jsem stastna doma mam za tyden 8 leteho klukaaa tak se tesim na culicly atd… sat a tak mam radot ma 306g ![]()
EMMA ![]()