Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ja.JJu. děkuju
@tlustyhrosik ucpanou jednu dírku v nose jsem měla celé první těhotenství až do porodu a teď to mám zase ![]()
@sukynecka01 juuuuuuva, tak to je super.. Tal holcicka Ema. To jméno jsme chteli taky ale sousedi rodili driv tak kdyz to bude holka tak to bude Ella
hlavne ze jste v pohodce
urcite si ji budes uzivat plnymy dousky kdyz mas doma uz tak velikeho chlapaka
ja mam druhy screening 15.8. Nemuzeme se dockat. Doufam ze nam taky řeknou uz pohlavi
a hlavne ze je vse ok.
@sukynecka01 gratuluju ke zdravé holčičce já už mám jednu doma 19 měsíců tak si táta přeje kluka, mě je to fuk i když páreček by byl hezký ![]()
Holky zlaty, mate někdy takovej pocit jako ze mate tezky podbrisek? Jako byjste tam mela jabko ktere tahne pocitove dolu? A jakoby natlakovane? A pritom nutkání neustale chodit na malou?
Ahoj holky tak konečně hlásím první pohyby…jupíííí a do kontrolky už zbývá jen 13 dní a uvidíme zase tu naší fazolku
@leniiisek5 ahojky. To je super. Ja porad nevim jestli citom pohyby nebo ne. Ale asi spis ne. To bych asi poznala. Jsem ukonceny 18.tyden tak asi jeste cas.
@Ja.JJu. já zítra končím 20 týden. ted mi bylo dva dny pěkně mizerně migrena, břicho bolelo a do toho jsem zase zvracela ale dneska už dobrý
@Ja.JJu. Hej, jo, zhubla. Čtvrt kila, to smrkani je dobry ![]()
@sukynecka01 moc gratuluji ![]()
@Ja.JJu. jeee, na profilovce mas ted svoje brisko? ![]()
ten pocit co jsi popisovala asi zatim nemam, mas ho neustale, nebo jen nekdy?
@tlustyhrosik jj to je muj bachorek
no celkem často to mam. Ale snad je to tim ze mam polezenou nizko delohu a proste vsude tlaci… ![]()
Ahoj holky ![]()
Dá se věřit těhotenské kalkulačce na netu? ![]()
Nebo nějaký fígl jak pravděpodobně spočítat? ![]()
Ať také zbytečně neběžím brzo k DR.?
@DajaDi píše:
Ahoj holky![]()
Dá se věřit těhotenské kalkulačce na netu?
Ať také zbytečně neběžím brzo k DR.?
Nebo nějaký fígl jak pravděpodobně spočítat?
Ja myslim ze da. Ja sleduju tu na „maminkam“
. On to to pak doktor upresni, protoze nemusis mit ovulaci přesně v půlce mesice a tak to ty kalkulačky myslím počítají. Ale do kontroly bych se řídila tou kalkulačkou. V kolikatym tydnu by jsi teď měla byt? ![]()
@kopejka píše:
@Ja.JJu. děkuju
@tlustyhrosik ucpanou jednu dírku v nose jsem měla celé první těhotenství až do porodu a teď to mám zase
Jo, je to fakt neprijemny. Pres den nemam žádný problem, ale ani v noci, az nad ránem je to zážitek