Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2199
16.8.16 05:44

@Ja.JJu. @Pulpina22
Gratulaceeeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.8.16 08:54

@sukynecka01

Děkuji :srdce: aspoň už můžu začít nakupovat :) dřív jsem nechtěla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.8.16 09:08
@tlustyhrosik píše:
@Ja.JJu. @Pulpina22 je holky tak super! Gratuluji vam obema :kytka: :). Jak dlouho vam delali ten ultrazvuk a jak kontrolovali, ze je mimco zdravy? Mne delaji ultrazvuk kazdou prohlidku, ale o zdravy nerikaji nic specifickeho. Jako kontroluji a nataci razne ultrazvuk at vidi mimco, ze bije srdicko a kde ma to a to a v jakym jsem tydnu, a to jsou veskere info…

Děkuji :dance:
U nás ten ultrazvuk trvá cca 30-40 minut. Nejdřív klasická kontrola tlaku, moči, otoků a váhy. A pak klasická kontrola na koze. Po koze leham na lehátko a dělal mě vnitřní ultrazvuk měřil čípek, kontroloval plodovku, delohu a pak ultrazvuk na bříšku a tam měří hlavičku asi ze třech úhlů zda malá nemá nějakou vadu, jako rozštěp u toho nám ukázal celou lebku, jako oči a čelist pak měří páteř, kontroluje ruce u toho počítá prsty a malá vždy perlí, něco ukázala na jedné ručičce, ukázala palec nahoru a pak ho strčila do pusy a na druhé ručičce ukazovala pěst a dávala ho k nosu, jak když nám chce říct že dostaneme do nosu :D pak kontrola nožiček to samé jako u ručiček a nakonec kontroluje orgány. U srdíčka to vždycky přiblíží, tak aby viděl komory a vše ;) pak nám řekne kolik měří a váží a jakému týdnu odpovídá ;) snad jsem na nic nezapomněla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.8.16 10:09

@tlustyhrosik presne jak pise @Pulpina22 :) az na to ze ja na genetiku chodim k soukromnikovi a ten dela vylozene jen ultrazvuk pres brisko. Ale taky trva tech 30 min a vse dukladne kontroluje a popisuje. Zbytek mi kontroluje ma gynekolozka na bezne poradne. A co ty draha nepribirajici tehulici kolegyne? Uz te prcek kope? :-) a @Pulpina22 a kdy mas termin? Ja 27.12. :-) ty budeš mit na Vanoce ne? :-D a taky gratuluju k prcine ;) me uz dnes prisel prvni balicek oblecku. Vetsinu mam po segrach ale chtela jsem i neco uplne noveho. Tak jsme zrovna s chlapem koukali a rozplyvali se nad tim jak je vse malickate. :-) juuuuva. Uz aby byl prosinec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.8.16 10:11

@sukynecka01 dekujiiii :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
16.8.16 10:32

Ahoj holky, zítra jdu na krev kvůli screeningu a na ten mě objednají počítám začátkem září, už se těším a doufám, že bude vše v pořádku. Ke své doktorce jdu zase 29.8. uvidím jestli bude zase dělat ultrazvuk zatím nemám fotku, byl tam jen fleka to mi přijde zbytečné :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.8.16 11:12

@kopejka Ahojky mamino ;-) drzim vsecky palce co mam ;) urcite ti to dopadne. Letos se vyrábí jen zdrave deti ;) a ja mam z kazdeho ultrazvuku fotku. :-D :mrgreen: z prvniho kdy videla jen vacek ne ale od druheho uz jsem chtela pokazde :-D ted se koukame jak krasne se miminko postupne vyvíjí :-) je to super. ;) tak tfuj tfuj at je vse oukej ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.8.16 11:31

V místech mé 6+4tt prázdné dutinky..včera plavalo na UTZ krásné miminko s bušícím :srdce: těhotenství je teda fakt adrenalin :-D taky se moc těším na druhý trimestr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.8.16 13:19

@Nalla gratulace :palec: a adrenalin to je. Ani uz nepocitam kolikrát jsem byla na pohotovosti a vzdy bylo vse ok. ;) adroš do porodu a určitě i po nem ;-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.8.16 13:50
@Ja.JJu. píše:
@tlustyhrosik presne jak pise @Pulpina22 :) az na to ze ja na genetiku chodim k soukromnikovi a ten dela vylozene jen ultrazvuk pres brisko. Ale taky trva tech 30 min a vse dukladne kontroluje a popisuje. Zbytek mi kontroluje ma gynekolozka na bezne poradne. A co ty draha nepribirajici tehulici kolegyne? Uz te prcek kope? :-) a @Pulpina22 a kdy mas termin? Ja 27.12. :-) ty budeš mit na Vanoce ne? :-D a taky gratuluju k prcine ;) me uz dnes prisel prvni balicek oblecku. Vetsinu mam po segrach ale chtela jsem i neco uplne noveho. Tak jsme zrovna s chlapem koukali a rozplyvali se nad tim jak je vse malickate. :-) juuuuva. Uz aby byl prosinec :-D

Ne na vánoce snad ne si o pár dnů napřed ;) já mám podle ultrazvuku termín 31.12 a podle MS 3.1 tak uvidíme kdy se princezně bude chtít ven ;) taky budeme hodně dědit ale určo i něco koupíme už se tatínek rozčiloval že chce taky něco koupit princezně nového :srdce: to máš pravdu že je to malé a roztomilé :srdce: počkej jak nám rychle vyrostou :? :) a jinak už výbavu máte? Já tak nějak furt váhám kdy začít kupovat postýlku a tak :oops: no ale zase prosinec je za 4 měsíce :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.8.16 14:15

@Pulpina22 :-) no tak na silvestra :-D taky dobre :mrgreen: ja mam pocit ze mi to vyjde na stedry den jako moji segre :mrgreen: ta porodila 24.12 holcicku v 6mesici. A prezila nam tak tak tak ji říkáme Vanocni zazrak :) :srdce: no jako muj chlap na to moc neni a spis to nechává na me ale pak se raduje semnou z toho co jsem poridila :mrgreen: takze to mas super ze se zapojuje a chce taky neco pokoupit ;) no ja mam doma ten kos misto postylky uz u postele jen zahazanej vecma :mrgreen: a jinak nemam nic. Kocarek budem kupovat az budu tak na konci 7mesice a takove ty podlozky do vanicky a prebalovaci podlozku atd ted kupuju pomalu vyplatu od vyplaty. At toho na konci neni moc. Takze da se rict ze pomalu uz zarizuju vse :-) myslim ze klidne muzes zacit. Ono se porad rika casu dost ale utece to jako voda a pak nebudem stihat :mrgreen: ja uz mam rozjeto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.8.16 14:20

Jinak jsem ted nakupovala hadriky na promrnousky.cz je to tam dost levne a uz mi zbozi doslo a je kvalitni. Tak jen pro inspiraci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
16.8.16 16:39

@Ja.JJu. děkuju, jinak mě se první dcera taky narodila na štědrý den, jsem ráda, že tentokrát to snad nehrozí :mrgreen: Vánoce v nemocnici nic moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.8.16 17:35

@kopejka no je mi jasne ze Vanoce by bylo lepsi si uzit doma, ale myslim ze to vsechno je nakonec vedlejší kdyz mas to detatko vedle sebe. :-) to si musela mít ty nejkrasnejsi Vanoce prece :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
17.8.16 15:28

@Pulpina22 tak to je super, takova kontrola. Tak to tu nemam. A jak meri otoky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí