Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ja.JJu. Dnes konecne!! Pohyby, pokud to teda nebyly vetry, ktere me 4 probublaly na to stejne misto, proti ruce. Asi kopal
ale je fakt ze se musim soustredit.
Jinak zacinam nervacit jak blazen. Pristi tyden letim do CR, a ted stres, ze vlastne nemam kontrolu cipku! Tady se nedela vaginalni ultrazvuk! Ted si rikam, abych nezacala nekde rodit. No v CR si zajdu k me „byvale“ doktorce na kontrolu a donluvim se s ni na te podrobne kontrole, co jste mely vy, ale proste jsem se vystresovala tematama o zkracujicim cipku a ted se toho nemuzu zbavit ![]()
Jinak zatim nic nekupuju. Zacnu, az se vratim
zatim mi to prijde daleko ![]()
Plánujete některá aniball nebo třeba angelsounds?
Ja ten aniball a pokud zbydou finance, tak bych si přivezla angel sounds ![]()
Holky, která ta tabulka, souhlasí s tím, jak se počítá tehotenstvi v CR?
@tlustyhrosik tak gratuluju k prvnim kopancum
uz bylo nacase
ja malou citim na prave strane. Je otocena hlavickou dolu a nozicky ma na pravem boku tak tam kope, az moc
jinak se nestresuj, pokud jsi v poradku podle doktora tam tak bych mu verila, asi vi co dela
a taky bych necetla zadne clanky atd. Ja uz to nedelam a delat nebudu. Zbytecne se stresovat. Ne ne ne! Jako pro tvuj klid si zkus skocit jak pises k te tve byvale, ale jinak se tim zbytecne asi nestresuj.
do porodu mas casu dost
jinak me ty tabulky nechcou naskocit jsem pres tel.tak ti moc nepomuzu.
@tlustyhrosik jo a nic z toho angelsound ani to druhe a to nevim co je neplanuju. Segra mela angelsounds a stavalo se ze nemohla najit srdicko a pak silela ze se male neco deje. To neci.
a jasne jako na shaneni veci pro mimi je jeste relativne dost casu ale utika to a ted to bude utikat mnohem rychleji. A na konci kupovat vse naraz. To by toho bylo financne moc. Tak pomalu kupuju uz ted. Zatim mam jen hadriky a tu postylku ale pomalu ale jiste budu doplnovat:-)
Ahoj holky tak jake mate novinky
Tak ja cukrovka negativni a zatim vse pk dalsi kontrola 5.10 az na gynde ![]()
Ahojky, v pondělí jsem byla na kontrole vše ok mimi má 5cm příští pondělí už jdeme na první screening jsem zvědavá a pak další kontrola u mé dr 26.9. Příští týden odjíždíme k sestře na Tachovsko budeme tam cca týden, táta zůstane doma ![]()
Ahoj,
krásná fotka. Taky jsem byla v úterý na cukrovce a na 3D ![]()
Jinak na další kontrolu jdu 29.září a od 30.září už nastupuju na MD. Utíká to hrozně rychle.:)
Ahooooj maminy. Vsem gratulace k dobrym zpravam.
my jsme v poho. Vse super. Uzivame si to..ted se zkouším objednat na 4D ultrazvuk. Tak jsem zvedava. Jinak jsme 23+4 a bruuutalne to utika. Coz je super. Nemuzu se dockat te nasi prdeelky
na zatezak na cukr jdu za dva tydny. Tak snad to taky dopadne.
@tlustyhrosik a copak ty? Kolik kilo si nepribrala?
a jak si uzivas kopanicko?
vse v poradku?
Ahoj holky, ted se moc nesleduju, myslím, ze jsem 25tyden, mam ted furt nějaké akce, tak jsem děsně kulturně vytizena.
Na cukrovku jsem se neobjednavala, ale byla jsem na kontrole, kde se dívali poradne a mimco vypada zdrave
.
@Ja.JJu. Ja jsem se objednala na 4D, jdu prespristi týden, moc nevim rozdíl mezi 3D a 4D v záznamu videa, nebo fotek, akorát, ze v tom 4D se to dite nejak pohybuje v reálném čase či co ![]()
Ja jsem se ted nevazila, ale rekla bych, ze muzu mít tak 3kg nahoře ![]()
@tlustyhrosik aspon ti to utika ne?
to my ted stavime pergolu a nejak budujeme tak mi to taky leti. Ty jo taky bych se bez toho zatezaku obesla. Co uz.
a 3 kg je super. Ja mam 11
no prej jsem v norme tak se tim nezabyvam
tak pak dej vedet co ten ultrazvuk. Psali ze se nejlip dela do 23tt pak ze uz se to snima hur nebo tam uz mimco nemam moc mista. Tak uvidime jak to dopadne. Me se porad neozvali ale snad to doresim pristi tyden a taky se dockam toho 4D
tak se opatrujte a mejte kraaaasny vikend
![]()
@Ja.JJu.
Já byla na 3D a 4D teď na konci 28.tt a bylo to super vidět. ![]()
@IvePr faaaakt? Tak to jsi me uklidnila. Ja se bala ze jsme to prosvihli ![]()
@Ja.JJu.
Já to teda měla spojený i s cukrovkou, takže ráno měla naše slečna před obličejem ruce i nohy, takže se nic nekonalo, ale za hodinku se už umoudřila a ukázala se ![]()