Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
965
5.9.16 12:55

@Ja.JJu.
No právě většinou když někam jdu, třeba po městě, tak dostanu prdu do močáku. To se až musím kolikrát zastavit, protože to fakt bolí :D A pak se mi chce šíleně čurat :D
No většinou jí cítím u pupíku, ale dole někdy taky, ale to nejsou až takový intenzivní kopance jak třeba u toho pupíku. Spíš je to takový jako šimrání :D Ale pořád si říkám, že tam asi má ještě hodně místa, tak se může roztahovat. Já jsem postavou taková dost žirafa a žádnej extra hubeňour taky nejsem, tak asi má ještě hodně místa. A nějaký mega těhotenský břicho taky moc nemám, spíš to vypadá když si sednu, jak když tam mám pneumatiky ze špeku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
5.9.16 13:13

@IvePr jejdaaa :-D tak to ti dava dobre zabrat :-D ja takhle v pohybu ji prave moc necitim. Maaaalokdy zasimra kdyz se ja hybu. No ja myslim ze tam jeste nejake to mistecko mit budou na prevalovani. Prej zaujmou stalou polohu nekdy ve 36tt. Kdyz uz se tam fakt nemuzou hnout. :-) tak asi si tam jeste vesele plavou ze strany na stranu. Ping-pong :mrgreen: a s tim tehu briskem jsem na tom stejne. Ja teda pribrala uz 11 kg. Mam 168cm a 85kg. :zed: a ty speky na brichu jako jsou no. Takze i ja kdyz si sednu mam spis teda spek jak kulatoucke male tehu brisko :mrgreen: a taky treba kdyz se dosz najim pres den tak vecer je dvojnásobně velke :mrgreen: rano zase splaskne a nic moc :mrgreen: vsak nam vyleze :mrgreen: to jeste bude :mrgreen: 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
5.9.16 13:26

@Ja.JJu.
No jako s tim čuráním to mám teď nejhorší no, když se zrovna rozhodne lehnout si k močáku. :D
Jinak jako když jsem celej den v pohybu a chodím, tak jí taky moc necítím, jen když narazí do močáku, tak to je pak síla..:D Ale někdy se stane, že se asi překulí jinam a už na to tolik netlačí tak se mi přestane chtít čurat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
5.9.16 13:43

@Ja.JJu. no tak vse mam ok cipel 32mm rikal porad stejny od stredy zadna znena
Ale mam mit klid
Porad sacek denne magnosol
Stresuji jak me neco boli holky na skupine fb prosincovky hodne jich lezi v nemocnici jeli jen na pohotovost s tvrdnutim a lezi na kapakach
Ale podle me nechaji kazdeho kdo tam jde s tvrdnutim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.9.16 14:31

@sukynecka01 no vidis. Hlavne ze je vse v poradku. Bud v klidecku, pekne odpocivejte a bude to dobre. No jako me nabizeli taky hospitalizaci ale rekli mi taky ze jako neni nutna ze spis jesti chci ja pro svuj klid. Ale radeji jsem odppcivala doma jak tam. Bude to dobre. Jak jsi v pohode podle dr.tak to je ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.9.16 14:35

@IvePr no maam uuuuuplne to same. Uz jsem se ptala i dr. jesti je normalni ze mi lezi skoro porad na mocaku ze mam pocit ze se ucuram. :-D takze vim jak se citis :-D dneska se rozhodla ze mi asi rozkope bricho :mrgreen: je nejaka čilá :mrgreen: ale jsem rada. Aspon vim ze je oukeeej. Ty taky cekas holcicku? Uz mate jmeno? My budeme mit Ellu. Skritka Ellu :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
6.9.16 16:14

@Ja.JJu. no ale hruza posledni dny bricho napnute tezke jal se zvedam stačí sedrt nebo se ohnout a hruza boli me to dole podbrisek asi mala tam je a trva nez se zvedne. Bricho jak kamen taham funim hruzaa a to jsem zacaka 27tt ale dr rikal. O větší bolesti u vicerodicek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.9.16 16:28

@sukynecka01 no ono to asi bude cim dal tim horsi :-) mrne je taky vetsi a vetsi a tlaci a schouli se nekde kde to je neprijemne. To tvrdnuti je fakt nepříjemné. Jakobys spolkla tezkou cihlu která taha dolu a tvrdne. Ja si to taky uzila no. Ale vydrz prtka vydrz. Bud rada ze je vsechno kolem a s mimcem dobre. ;) co jsem cetla tak je to bezne. TO zvladnes. No vlastne co ti taky zbyva jineho ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
6.9.16 16:36

Holky včera jsem byla na prvotrimestralním screnningu vše v pořádku pohlaví možná kluk, ale uvidíme na konci měsíce koukne se znova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.9.16 16:38

@kopejka :potlesk: :palec: :dance: gratulaceeee!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
6.9.16 16:50

@Ja.JJu. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
6.9.16 20:15

@Ja.JJu. presne ahha uz at jsem aspon 34-35 tt uz budu v klidu nebudu stresovat a at ma aspon v tu dobu pres dve kila nejlepe hahah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
7.9.16 08:18

Ahoj holky, ja jsem stresovala, jak jsem minuly týden prijela do CR. Ty lety a těžký kufr mi daly zabrat. Tak jsem rano hned padila na gyndu, měřili i čípek a ten mam myslím 4cm, tak snad se nezkracuje. Jinak ja kdyz chodím, tak dite necitim nikdy, bud spinka, nebo mu nevenuju pozornost. Nejvic ho cítím hned jak lehnu. To mi kope proti ruce a kope v oblasti pupíku a vždy na te same strane, asi se tam moc nepretaci.
Jinak bricho se mi zda, ze mam obři! Rozhodne si me nemuze nikdo splést s tlustou. Fakt buben!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
7.9.16 08:18

@kopejka gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
7.9.16 09:08

@tlustyhrosik díky ;) je pohyby závidím já si počkám ještě placenta je ve předu, takže je ucítím tak ve 21tt jako v prvním těhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí