Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tlustyhrosik ![]()
No od vikendu me nejak poboliva podbrisek a jako by uvnitr delohy nevim neco a tlak taklvy
Ale ve stredu bylo vse ok a ted uvazuji jestli mam zavolat sestre jestli se na.me dr nemuze podivat je mi to trapne ale bojim se a pak sem vystresovama tvrdnuti mam.cca 5-10 denne uz tak dva tri tydny beru magnosol
@sukynecka01 Ahojky ja mela to same. Ja jela na pohotovost s argumentem ze jsem tehotna poprve a vubec nevim co je normalni a co ne a ze mam strach. Rekli ze vzdy je lepsi zajet kdyz si nejsi necim jista. Me navysili magnesko a bylo po problemumTak si k dr.skoc at mrkne. Je to to nej co muzes udelat
lepsi nez se nervovat a nevedet. Vsak jsou tady ti doktori pro nas
ale urcite vse bude v poradku. Jen jistota je jistota. ![]()
Ja zase vcera celej den necitila pohyby. Uz jsme chtela valit. Stava se vam to nekdy? Ze celej den nic a jen az ulehnete? Mozna je to tim ze jsem byla celej den na nohou a mala see hybala jen jsem ji proste necitila pres me. pohyby. Vecer jsem lehla a asi hodinu nic. Tak jsme na ni zacali mluvit, chlap ji vypravel pohadku a zachvilku se rozkopala prcinka. Uz at je venku. Jsou to nervicky ![]()
@Ja.JJu.
Stává se mi to taky neboj, třeba zrovna spala, nebo byla otočená nožičkama na druhou stranu, tak proto jsi to nemusela cítit. Nebo když fakt nevím, dám si třeba zmrzlinu nebo něco sladkýho a to zabere
![]()
@IvePr jeeee nornalne si me uklidnila. Ja z toho vzdycky silim. Fakt se bojim no. Ale zrovvna ted cucim na brisko jak tam sebou mele.
s tim sladkym to taky vyzkouším, ![]()
Ahoj holky, jsem tu nová a chtěla bych znát váš názor a vaše zkušenosti. Poslední menstruaci jsem měla 19.7. V lednu jsem vysadila prášky a měla menstruaci nepravidelnou. Od 30.8. mám pozitivní test, dnes už je druhá čárka dost silná. Byla jsem dnes u doktora, ale nic neviděl. Vzal mi krev a mám přijít znovu ve čtvrtek. Podle poslední MS bych měla být 7+0. Myslite, že je ještě brzo???
@Ja.nulka.22 no, zatim co jsem slysela tady na diskuzich v tom 7tt uz byl videt alespon vacek a ve vetsine pripadech i pludek s bijicim srdickem. Ale kazda jsme jina
mozna jsi otehotnela jakoby pozdeji a ve skutecnosti jsi treba o tyden, dva min.
uvidis co ti ukaze krev.
nebuuuuj. Letos je nejaka tehu epidemie a kazda hned otehotni.
kdyz to nedopadne ted tak priste urco
ale pockej na ty vysledky, vsechno muze byt v pohode a mimisek se ukaze
drzim palecky a dej vedet
![]()
@Ja.nulka.22
Ahojky,
příčin může být spousta…Mohla jsi mít ovulaci dýl, tak jsi těhotná kratší dobu než si myslíš. Já třeba měla ovulaci až 24.dc, ale věděla jsem o tom protože jsem jí měla kontrolovanou. Takže podle ms bych měla být někde v 31.tt, ale podle ovulace jsem teprve 29.tt
Nebo můžeš být třeba mimoděložně těhotná, ale to už by jsi asi cítila nějakou bolest. Prostě věř, že to bude dobrý
Přeju hodně štěstí ![]()
@IvePr tak na nas sladke neplati
obed kynute knedliky s boruvkama posypane kakaem a ani se nehne
Spis bude lina po mamince
![]()
@IvePr ze bych zkusila jeste slanou variantu?
citila jsi prcka ve 25 tydnu o neco min nez tedka v tom 28? Zintenzivnilo se to?
No jak kdy. Jsou dny kdy si fakt říkám, jestli tam je. A jsou dny, kdy jede skoro furt.
Ale trochu silnější to asi je. ![]()
Někdy třeba ani vůbec nic necítím a přítel když si dá třeba ucho na břicho a poslouchá, tak cítí jak se tam hejbe…A přitom já necítím nějaký extra velký pohyby v tu dobu třeba ![]()
Ale určitě je to silnější, už váží přes kilo, tak už to musí být někde znát
I když prokopnout moje špeky, musí dát zabrat ![]()
@IvePr s tema spekama jsem na tom stejne
taky si rikam ze se divim kolikrat ze ty pohyby vidim jak se vlni bricho pod takovym nanosem speku
no ja si prave rikam jestli to bude kazdym tydnem intenzivnejsi a ja budu klidnejsi. Tak uvidime. Jakoze slysi jak se tam hemzi? Ty jo, tak skoda ze se k tomu brisku s tim uchem taky nezohnu
me kopla kterejsi den uplne drsne do mocaku. Uplne dole. Az me to tak zabrnelo. Mam ji porad dost v podbrisku. Ne a ne se vysplhat nahoru. Nekdy citim kopanec vedle pupiku ale maaalokdy. Spis tesne nad stydkou kosti… sem se bala jestli je to normalni a prej ze jo. Kope te taky tak dole?