Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sukynecka01 presne tak! A nejlip at uz lezim na porodnim a tlacim
![]()
@tlustyhrosik ahojkyyy. No vidis a zvladla si to vsechno
hele a me buben nejak neroste. Asi. Mam porad toto.viz foto.
a kdyz stoupnu tak spis speky
ale mimis roste jak ma. Ten buben ti i zavidim
a mala je taky porad na jedne strane.
asi lenosi ![]()
@Ja.JJu.
Jojo, taky čekáme holčinu. Teda doufám, že je to pořád holka.
Jinak by kluk měl hodně věcí holčičích ![]()
Jméno máme, ale necháváme si ho jako překvapení ![]()
@IvePr no asi tak nejak
taky bych mela trosku problem
sama růžová
tak to jooooo.
tak to si pekne hlidejte ![]()
@Ja.JJu. jo hah zmizne nechapu haha
Ale dnes me zacala bolet leva pulka zadku lycel a noha zacala jsem kulhat…
A ted chodim curat co pet min uplne me tlaci na mocks nemuzu spat
No tak v leze po ranu taky nemam temer nic, ale v leze na vecer uz je to veliky kopec a kdyz vecer stojim, tak to vypada, ze to mam za par! Asi je to jidlem, pitim, plynama, fakt nevim. Vecer mam velky pupek! Na zachod chodim v noci co dve hodiny, pres den tez, a pritom skoro nic nevycuram. Asi me tlaci permanentne na mocak ![]()
@sukynecka01 tak treba tezkes a uz te vse zacina bolet
ja mam ted uz 12 kg hore ale nic. neboli akorat se dost zadychavam. Stlousta jsem fest no. Ble.
a s tim mocakem jak tak ctu to mame vsechny stejne
asi se tam tem nasim mrnatum proste libi
@tlustyhrosik ja mam teda vecer bricho taky tak o pulku vetsi nez rano urco je to tim vsim jak pises. Samotne tehu brisko je proste schovane za spekama
ale ja tu fotku co jsem poslala fotila po ranu. Mam takove prave rano. A kdyz se schouli u pupinku tak mi vyleze jeste vic do spicky.
jako co si budem povídat. Asi budeme rady za mensi briska a ne za monstrozni balony.
uvidime jak se to jeste vykuli
s tim curanim to musime vydrzet. Jako vsechno ostatni páč nam co? No páč nam ženy nic jineho ani nezbývá
![]()
Ahoj holky, jak se mate? Co novyho? Ja mam zitra 3D/4D ultrazvuk, doufám, ze bude pekne natoceny ![]()
Nějaké tipy jak ho „stouchnout“ aby se otočil spravne? ![]()
@tlustyhrosik ahojky. Ja tip nemam ja na tom nebyla a ani asi nepujdu. Vubec to nestiham
nejblizsi mame dve hodky cesty a to prostě nezkloubime s praci atd. Tak at ti to vyjde. Zavidim
jinak noveho u me nic. Vse je v poho ![]()
Ahoj nic nového porad se setrik a radsi buud aspon do 34tt polehavat doma uklidim teoaku a navarim a kaslu lezim cele dny radsi
Ale nějak me zas poboliva ve vnitr v pipce nebo co nevim uz mi z toho hrabe
@Ja.JJu. No tak pokud to mas tak daleko, tak to chapu, je to skoda, ale zase to neni potreba
hlavne, at jsou zdravy az se narodi ![]()
@sukynecka01 to me taky bolelo par dni zpet a pak to zase ustalo samo. Asi to k tomu patri no ![]()