Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
7.9.16 09:41

@sukynecka01 presne tak! A nejlip at uz lezim na porodnim a tlacim :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
7.9.16 09:43

@tlustyhrosik ahojkyyy. No vidis a zvladla si to vsechno :-) hele a me buben nejak neroste. Asi. Mam porad toto.viz foto. :-D a kdyz stoupnu tak spis speky :-D ale mimis roste jak ma. Ten buben ti i zavidim :-) a mala je taky porad na jedne strane. :-D asi lenosi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
7.9.16 09:45

:mrgreen: mate vetsi? :mrgreen: me prijde na 25tt male. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
7.9.16 10:34

@Ja.JJu.
Jojo, taky čekáme holčinu. Teda doufám, že je to pořád holka. :D Jinak by kluk měl hodně věcí holčičích :D
Jméno máme, ale necháváme si ho jako překvapení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
7.9.16 10:36

@IvePr no asi tak nejak :-D taky bych mela trosku problem :-D sama růžová :-D tak to jooooo. ;-) tak to si pekne hlidejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
7.9.16 12:34

@Ja.JJu. ja v leze nemam zadne hahah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
7.9.16 19:59

@sukynecka01 neee? Tak ti vzdy spadne k pateri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
7.9.16 22:20

@Ja.JJu. jo hah zmizne nechapu haha
Ale dnes me zacala bolet leva pulka zadku lycel a noha zacala jsem kulhat…
A ted chodim curat co pet min uplne me tlaci na mocks nemuzu spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
8.9.16 07:41

No tak v leze po ranu taky nemam temer nic, ale v leze na vecer uz je to veliky kopec a kdyz vecer stojim, tak to vypada, ze to mam za par! Asi je to jidlem, pitim, plynama, fakt nevim. Vecer mam velky pupek! Na zachod chodim v noci co dve hodiny, pres den tez, a pritom skoro nic nevycuram. Asi me tlaci permanentne na mocak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.9.16 08:48

@sukynecka01 tak treba tezkes a uz te vse zacina bolet :-D ja mam ted uz 12 kg hore ale nic. neboli akorat se dost zadychavam. Stlousta jsem fest no. Ble. :-D a s tim mocakem jak tak ctu to mame vsechny stejne :mrgreen: asi se tam tem nasim mrnatum proste libi :mrgreen: @tlustyhrosik ja mam teda vecer bricho taky tak o pulku vetsi nez rano urco je to tim vsim jak pises. Samotne tehu brisko je proste schovane za spekama :mrgreen: ale ja tu fotku co jsem poslala fotila po ranu. Mam takove prave rano. A kdyz se schouli u pupinku tak mi vyleze jeste vic do spicky. :mrgreen: jako co si budem povídat. Asi budeme rady za mensi briska a ne za monstrozni balony. :-D uvidime jak se to jeste vykuli :mrgreen: s tim curanim to musime vydrzet. Jako vsechno ostatni páč nam co? No páč nam ženy nic jineho ani nezbývá :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.9.16 11:31

Ahoj holky, jak se mate? Co novyho? Ja mam zitra 3D/4D ultrazvuk, doufám, ze bude pekne natoceny :mrgreen:
Nějaké tipy jak ho „stouchnout“ aby se otočil spravne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
12.9.16 12:11

@tlustyhrosik ahojky. Ja tip nemam ja na tom nebyla a ani asi nepujdu. Vubec to nestiham :-( nejblizsi mame dve hodky cesty a to prostě nezkloubime s praci atd. Tak at ti to vyjde. Zavidim :-) jinak noveho u me nic. Vse je v poho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
12.9.16 13:09

Ahoj nic nového porad se setrik a radsi buud aspon do 34tt polehavat doma uklidim teoaku a navarim a kaslu lezim cele dny radsi
Ale nějak me zas poboliva ve vnitr v pipce nebo co nevim uz mi z toho hrabe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.9.16 13:19

@Ja.JJu. No tak pokud to mas tak daleko, tak to chapu, je to skoda, ale zase to neni potreba :) hlavne, at jsou zdravy az se narodi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.9.16 13:20

@sukynecka01 to me taky bolelo par dni zpet a pak to zase ustalo samo. Asi to k tomu patri no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí