Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky ahojj tak ja jdu dnes na kontroku mela sem jit az 5.10
Ale zda se mi. Ze mam porad tvrde bricho nevim jake ma byt na dotek i kdyz druhe tehu ale po osmi letech. Nechala bych to tak ale vcera sem potkala dr tak sem mubto říkala tak sem se objednala na zitra ![]()
Doufam ze bude vse ok. Mela jsm jit dalsi tyden 30+2na velky utz ale jdu dnes 29+0 takze me asi pozve jeste jednou pak na ten velky utz
Nevim proste porad strach znama me vystrasila jak sahala na brismo ze je jak kamen porad ale tvrdnuti mam jako to stahovani max 3za den. Jen proste jak si sahnu na bricho jako suttr uvidime co rekne na osm mam dojit
Drzte palce
@sukynecka01 ahojky tak jak si dopadla? Ja slysela ze je to tvrduti celkem bezne a normalni, ze se tak deloha pripravuje na porod ze je to dobre. Tak jsem zedava co ti na to dr. rekne.
@Ja.JJu. ahoj ja nemela to tvrdnuti kdy se stahuje bricho ale celkove ceke dny tvrdsi ale rikal ze je vse ok delal utz velky
Mala 1370gramu 29+0 konteola za 3 tydny
uz konecnee castejiii to budu začínat 34tt
By me zajimalo kdo tu uz byl na velkem utz a kolik mimi vazila
@sukynecka01 no vidis tak.to je super ze je vse ok
to uz je kusanecek covece
krasne roste. Jaky velky ultrazvuk? Ja teda mela jit na 3 screeningy ale tim ze jsem na 2.screenignu mela vse uplne v poradku tak na tedn posledni pozdejsi nemusim..myslis toto?
@Ja.JJu. jojo 3 screening
Taky jsem vse mela ok minule ale pry se to dela. Merni, vazeni, prutoky atd…
@sukynecka01
Ahoj, já byla na velkým utz ve 28.tt a malá měla cca. 1150g. Teď ve čtvrtek jdu na velkej ultrazvuk, to budu 31+6tt tak uvidíme kolik nám přibrala..:)
@sukynecka01 joooo? Tak to ja se zeptam na pristi kontrole… taky bych radeji sla, ale prave me ujistil ze je vse jak ma a nemusim. Uvidime co mi povi. Ale jestli budu mit moznost jit tak uurco pujdu.
Ahoj holky tak po včerejší kontrole z vypadá na kluka uvidíme za pět týdnů.
@Ja.JJu.
ten třetí screening je povinný…Dělá se kolem 30. - 32.tt
Ahojky holky, minulý měsíc to nevyšlo, ale tenhle se mi čtyřikrát objevily // ale trpím neskutečnymi křeči na pravé straně v podbřišku… Poslední MS jsem měla 12.8. Ve čtvrtek jsem Šla k doktorovi a ten mi řekl, že na ultrazvuku nic nevidí a že pokud to bude mimodelozni těhotenství, tak se to pozná, až když se něco stane (mám dojem, že myslel prasknutí vejcovodu) za týden mám jít na kontrolu… Holky, mám strach, ty křeče mě budí v noci, dvakrát jsem i bolestí brečela a to nejsem žádná cíťa. Stalo se to některé z vás, že na ultrazvuku nebylo nic vidět a testy stále vycházely//?
@IvePr no ja jsem byla u soukromnika, zaplatila 1600, byla jsem na prvnim, na druhym a tam mi rekli ze uz chodit na treti nemusim. Kamaradka to tak taky mela..ze na druhem mela vsechno v poradku a na ten treti uz nesla. Ale jeste se poptam za ty tri tydny sve gynekolozky. Me to prave samotnou trosku zaskocilo. Zaplacene jsem totiz mela vsechny 3. Tak uvidime.
@kopejka
gratulace ke chlapeckovi ![]()
@Elzhebeth jo ze zacatku sem.to.mela ale v 6tt uz to slp videt nejaky naznak…
Pokud mas silne bolesri muzes klidne na pohotovosz za to nic nedas ![]()
@Elzhebeth ja mela ze zacatku tehu taky dost bolesti. Az jsem se nemohla narovnat. A jak pise sukynecka01 taky uz mi slo neco videt a na tu pohotovost bych asi taky zajela pokud mas ty bolesti moc silne. Drzim palecky. ![]()