Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
16.10.16 12:51

@tlustyhrosik no meri se aby vedeli jestli nejsi moc uzka pro porod. A pak se to jeste srovnava s velikosti mimca pozdeji. A pokud bys byla moc uzka udelaji cisare. A jo zatím se drzime. Taky porad jen lezim. Delam vse pro to aby to nebylo horsi tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
16.10.16 22:13

@tlustyhrosik @Ja.JJu. jmja na zádech ani nespim
Taky jen boky ale i tak uz me to bolim. zzase mam mykozu byla jsem pro cipky hruzaaaa kazdy mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
17.10.16 00:03

Ahojte tak necely mesic mame do prvniho ivf ze stimulaci jsem mela zacit p1dc to je 1.11 ale delala jse si tt a vysel lehce pozitivni zitra jsem ona na krev :srdce: lo meli by jsme velkou radost ivf by jsme odlozili na jindy a s manzelem by jsme to meli prozene ps. snazimese tri roky o prvni a mam za sebou 2 krat neusp.Iui takze bylo by to vymodne prave v den testu jsrem volala se objednat na pohovor tak mame prijit 27.10 jestli vyjde krev tak nikam nemusime :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
17.10.16 00:07

@nikinka 123 takze dnes ti vyšel pozitivní test? A zitra jdeš na krev na HCG? A uz meskas s menstruaci? Moc bych ti to prala, at to vyjde i bez ivf. A tu kontrolu 27.10.ta bude na zjištění gravidity, jako na srdicko atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
17.10.16 10:52

@Ja.JJu.
Ty jo, tak pánev mi taky nikdo neměřil, ale je pravda, že v průkazce mám od začátku těhu napsáno: Pánev: prostorná. Tak asi kouknou a vidí :mrgreen: :mrgreen:
Jinak já 8.11. jdu na poslední kontrolu k mýmu dr. a na monitor. A pak už do porodky :)
@nikinka 123
gratuluju, tak hodně štěstí :) Hlavně ať duch sílí :) :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.10.16 13:10

Ahojda holky jak se vám daří? doufám že @Ja.JJu. Dále držíš a udržíš až do zdárného konce nebo aspoň co nejdéle ;)
@nikinka 123 Tak to je super zpráva :potlesk: jak ti dopadla krev? U nás to jinak než díky IVF nešlo takže jestli se vám to takhle povedlo tal jste šikovný :palec: :potlesk:

Jinak já už týden beru antibiotika měla jsem silné bolesti podbříšku a vysoký tlak. Tak nám doktor dělal testy krevní a močové. Krev ještě nevím ale moč věděl po 3 dnech a ty bolesti podbříšku mám od zánětu což nechápu ze to necítím při čůrání a další co našli v moči je streptokok GBS. Takže už teď víme že jsem pozitivní a musím u porodu dostat další antibiotika. Tento test se dělá až v tom 36tt tak už to víme teď :( a tlak jinak dobrý musím si ho třikrát denně měřit a zatím v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
19.10.16 17:10

Ahojky, tak kontrola nastesti uspesna. Cipek drrrrrrzi a do spitalu nemusim, zatim. Ale lezici retim porad trva. Nicmene mala ma 1,5kg a dnes jsme 30+1 :-) akorat mam dve bakterie, ecoli nechapu kde jsem k ni prisla zadna spindira nejsem. Tak na tu mam cipky a druha… nazev jsem si nezapamatovala ale lecba v tehotenstvi na ni neni, takze to ma doktorka musi probrat s profikama a vyresit lecbu nez porodim pac by ji mala jak bude prochazet porodnima cestama mohla chytit. Tak tolik od nas :-) @Pulpina22 ale ten streptokok je celkem bezny co jsem tak slysela. Mela to i segra a kamoska. Hlav e ze se na to prijde zavcasu a vyresi se to ;-) vysledky z moci se dozvim 1.11 nedivla bych se kdybych ho mela taky.
No uz se nam to kraaati..musime vydrzet vsicko a pak mrsk a bude to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
19.10.16 17:14

Hooolky a dneska mi porodila kamoska cisarem. Mela lokalni umrtveni. Rikala ze to bylo peklo. Ze zacali rezat brzo takze citila bolest a kdyz ji tahali prcka z bricha tak ze bolesti i rvala… pri dnesni moderni medicine a vsech moznych prostredku nechapu jak se muze stat ze to ta mamina tak moc citi a vylozene to boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.10.16 14:23

Ahoj holky, tak strašně ráda se připojuji k této diskuzi, protože už rok a půl smutně koukám na diskuze, které nejsou jen o snažení :-)
ráno jsem objevila // a 3.11. jsem byla objednaná k MUDr. tak mu to s radostí vše vyklopím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
21.10.16 15:11

@JetLi tak hodne stesti at ti tehu potrvdi a je vse jak ma byt ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.10.16 19:55

Holky, chtěla bych se zeptat. Na gyndu jdu 3.11. mám pozitivní test a první vynechání MS. Jak jste se cítily? Vím, ze to je individuální, ale já už třetí den ráno cítím nauzeu a dopoledne se mi motá hlava. Od mala jsem omdlevaci typ (ortostaticke hypotenze). Pripadam si jako magor, ze mi je soufl už takhle brzo… to mám teprve první vynechanou MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
22.10.16 20:06
@JetLi píše:
Holky, chtěla bych se zeptat. Na gyndu jdu 3.11. mám pozitivní test a první vynechání MS. Jak jste se cítily? Vím, ze to je individuální, ale já už třetí den ráno cítím nauzeu a dopoledne se mi motá hlava. Od mala jsem omdlevaci typ (ortostaticke hypotenze). Pripadam si jako magor, ze mi je soufl už takhle brzo… to mám teprve první vynechanou MS…

Ja jdu k Dr. az 24.11 :nevim: :nevim: ale nemam moc cas nad tim premyslet. Utece to jako vodda.
Prvni tehotenstvi jsem zjistila az v 11tt. U druheho jsem vedela od prvnich dni. Taky mi bylo spatne hodne brzy, jako tobe. Ale bsechno to btrzy prejde a urcite si tehotenstvi peken uzijes!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
22.10.16 20:07
@ZZuzzka píše:
Ja jdu k Dr. az 24.11 :nevim: :nevim: ale nemam moc cas nad tim premyslet. Utece to jako vodda.
Prvni tehotenstvi jsem zjistila az v 11tt. U druheho jsem vedela od prvnich dni. Taky mi bylo spatne hodne brzy, jako tobe. Ale bsechno to btrzy prejde a urcite si tehotenstvi peken uzijes!!!

Zjistila jsem ze jsem tehu pred 3 dny :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.10.16 20:28

@ZZuzzka
Takže třetí těhotenství? Gratuluju!!! Já si myslím, ze mě stejně Mudr. objedná na jindy. Sla bych k němu asi v 5tt. Max mi udělá odběr. Premyslim, ze tam zavolam. Objednala jsem se dříve nez zjistila //. (už jsem byla po roce a půl zoufalá a chtěla jsem nějaké pořádně vyšetření). Takže jsem tam nevolala, ze mam poz.test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.10.16 08:07

Prosím o radu

Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat jestli je možné 10 dní od styku mít pozitivní test dálnice. A 12 dní od styku na ultrazvuku být v 5tt (gestacni vacek) 5mm.? Nebo to bylo starší těhotenství? Dekuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí