Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9719
14.11.16 12:17
@tlustyhrosik píše:
Ahoj holky, ja taky byla na kontrole, ale je to uz par dni, no rozdychavam to doted. Ze pry je dite velky, je v limitu vahy na ten tyden( neni vetsi ) a ze si mam dat dietu a pit Jen litr tekutin denne, abych nerodila cvalika. Blazen! Uz k no nejdu.
No jinak se uz nevyspim, chodim co hodinu curat, a do toho mi uvnitr porada party, takze pres to kopani neusnu a usnu nad ranem a to jeste blbe.

Ta z tvoje doktorka je padlá na hlavu ne, asi se ji nedoneslo, že velikost dítěte se neodvíjí od toho kolik sníš, je to dané geneticky. Pouze při těhotenské cukrovce dítě roste rychleji, ale s tím taky nenaděláš nic když si držíš glykemii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.11.16 12:51

@Ja.JJu. Jee, tobe to slusi, rekla bych, ze postavove jsme na tom podobne, ale ja mam tohle bricho po ranu nalacno, vecer je to uplne jina velikost :mrgreen:
Ja jsem to poznala to natoceni i bez ultrazvuku a pak mi to potvrdila, on se totiz predtim kazdy den tocil a tak uz jsem to mela odpozorovany, a pak se ustalil, a nastesti dobre.
Tak ted uz z toho porodu nevycouvam ze, musim to dat (a cisare fakt nechci), ale i tak. Hlavne, aby to bylo rychly, predstava, ze budu mit prvni dobu porodni vic jak 10 hodin, chjo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.11.16 12:54
@kopejka píše:
Ta z tvoje doktorka je padlá na hlavu ne, asi se ji nedoneslo, že velikost dítěte se neodvíjí od toho kolik sníš, je to dané geneticky. Pouze při těhotenské cukrovce dítě roste rychleji, ale s tím taky nenaděláš nic když si držíš glykemii

Jo, je to blazen. Tady se testy na tehu cukrovku nedelaji. Delaji se akorat bezny testy na cukr v krvi na lacno, a to jsem vzdy mela vystavni, asi by to resili dal, pokud by to melo jiny vysledek.
Mne se zda, ze mi praveze dala dietu, co se dava pri tehotenske cukrovce, protoze si odvodila, ze kdyz ma dite v 33 tydnu 2 kg, a dle jejich meritek je to fakt obr, tak ze tu cukrovku mam.
Ale kdyz zacala povidat o tech tekutinach, tak cokoliv co mi rekla, pro me ztratilo vyznam, hned jsem si ji zaradila, ze je nekompetentni :mrgreen:
Ted pujdu k jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
14.11.16 13:01

@tlustyhrosik dekuju ale jsem jak burt. Uz 17kg nahore, 90kg!! Hruza a des! Snad rychle po porodu splasknu. :-D
no nemusis to tak mit prece, zbytecne se tim nestresuj a rikej si ze to pujde jak po masle. :-) stejne to asi neovlivnime :-) ven musi tak jako tak. Me by ted stacila informace ze nemusim na cisar a budu se na porod zase tesit strasne moc. To dame. ;-) a obr, vsak ty jsi dost vysoka a kus baby ne? Vis jakoze treba na tebe je akorat ale podle tabulek je moc. Tezko rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
14.11.16 16:20

@tlustyhrosik hlavně teda nevím, kde byla na tom, že jsou dvě kila hodně :nevim: koukni sem
 http://www.rozmery-velikosti.cz/…st-plodu.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.11.16 19:45
@kopejka píše:
@tlustyhrosik hlavně teda nevím, kde byla na tom, že jsou dvě kila hodně :nevim: koukni sem
http://www.rozmery-velikosti.cz/…st-plodu.htm

No ja to vim, ja se koukám pokazde do tabulek, nez jdu na kontrolu, abych se hned orientovala, jak si stojime. Ten link by potrebovala ona. Mne bylo jasny, ze dite je v normě, ale ona se tvarila, jak kdyby mělo 3kg! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
14.11.16 21:49

@tlustyhrosik někteří doktoři by měli vrátit diplom :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.11.16 16:21

Aaahojky holky, tak mame po kontrole, malicka stale hlavickou nahore, pry ma jeste chvilinku cas a mistecko na otoceni, ale uz prestavam doufat a smiruju se s cisarem. Dr.me docela uklidnila v tom ze ten cisar neni tak spatny, ze je pohodlnejsi, min bolestivej, rychlejsi nez normalni porod… ale o to mi neslo, stve me ze po cisari nemuzu vstat a mit malinkou u sebe, az na duhy den, mlicko se spusti pozdeji, nekdy vubec, hojeni je delsi… no… ale co uz..ven jit musi. Jinak jsme 34+2 a mame 2250g :-) ozvicky ukazkove. Tak vse ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
16.11.16 16:34

@Ja.JJu. Tak to je dobre, ze je mala ok. Jeste je sance, ze se otoci. Kdyz ne, tak ten cisar. Jako porodni bolesti si neuzijes. Zato si uzijes to poporodni leceni, ktere muze trvat dyl. Ale hlavne, ze jste ok :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.11.16 17:02

@tlustyhrosik no prave, ty poporodni stavy po cisari nejsou uplne ok. Ale… asi s tim stejne nehnu tak co se tim stresovat ne? :-D hlavne aby vse bylo v. poradku. a treba jak pises, jeste se muze otocit. :-) tak drz palecky :-) a vy se ozvete s dalsima novinkama taky :-) by me zajimalo jak ti obrik porostl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
16.11.16 17:13

@Ja.JJu. Jo, ja jdu zacatkem tydne na kontrolu, tak snad se neco dozvim. Jdu k jine doktorce. Cekam, ze bude mit tak 2.5-2.7kg, doufam, ze mi nerekne 3.5 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.11.16 17:16

@tlustyhrosik :mrgreen: neboj se, mas. normalne velke miminko. Urcite bude mit uplne super váhu. ;-)tak dej vedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
21.11.16 19:55

@tlustyhrosik ahojky :-) tak povidej jak jste dopadli? :-) kolik vazi susinek? :-) mydneska na kontrole a mala se konecne otocilaaaaaa jupiiii. Az ve 35tydnu :-) nas napinala :-) jinak uz budu ted dochazet do porodnice na kontrolky tak uz to snad utece :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
21.11.16 22:28
@Ja.JJu. píše:
@tlustyhrosik ahojky :-) tak povidej jak jste dopadli? :-) kolik vazi susinek? :-) mydneska na kontrole a mala se konecne otocilaaaaaa jupiiii. Az ve 35tydnu :-) nas napinala :-) jinak uz budu ted dochazet do porodnice na kontrolky tak uz to snad utece :-)

Tak vahu rekla 2.5kg, ale ze to je odhad, pak dodala, mezi 2.5-3kg. Jako alespon nic nevykladala o diete, jen, ze omezit prisun sladkeho v poslednim mesici.
Jinak muj je hlavou dolu uz dlouho. To je super, ze se tvoje uz otocila. Bylo na case :lol:
Zase jsem ho videla na utz, poslouchala srdicko, no milacek.
Jo mam atb a neco na mocak, takze atb uz dobiram a vrhnu se na cviceni s aniballem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
22.11.16 04:43

Holky ahoj tak ja zitra prvni monitor dnes 37+0 to uteklo ale uz sotva dychan a chodím uu nemuzu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí